NoGood Публикувано Юни 15, 2012 Сподели Публикувано Юни 15, 2012 Ще може ли да качите едно на Виваком за 5.1.1 Мерси предварително ! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Юни 15, 2012 Сподели Публикувано Юни 15, 2012 (редактирано) При мен се получава само с джейл.С 4с съм, като ъплоадна ръчно прес ssh. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Юни 15, 2012 от simba4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Юни 15, 2012 Сподели Публикувано Юни 15, 2012 Бъндъл за Vivacom (iOS 5.1.1): http://www.mediafire.com/?2vncx1a0bdd9n0y Изисквания: 1. Устройството да има джейлбрейк и да не се ползва с Gevey. 2. Инсталиран commcenter пач за съответния фърмуер и устройство от следното репо в Сидия: http://v.backspace.jp/repo/ 4 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
1n50mn1ac Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 Здравейте колеги ! Какво повечето предполагам са разбрали Мтел са си сменили логото от днес.Та като се събудих бях "приятно" изненадам ,че ми няма къстъм логото ,а вместо него седи едно грозно Мтел.Порових се в Carrier Bundles ,но в папките на мтел къстъм логото си седеше , пробвах да ги махна и да ги сложа на ново но уви.Някой да има идея как да си върна логото? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kuonyy Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 И аз опитах същото като колегата, но ефектът е нулев. Продължава да изписва Mtel по адски грозен начин. Надявам се да знае някой как да го оправим! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Icco Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 Явно всички сме опитали от всичко и май ще трябва да изчакаме да излезе нов къстъм бъндъл за новото лого Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 Кой чакате, а не си го направите? За iPhone configuration utility никой ли не е чул??? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 Е без джейл брейк на 6.0 става ли? Мисля не! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 Не, не мислиш. Баеш наизуст. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kuonyy Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 Аз лично не разбирам от тези неща и затова питам. Затова и ще чакам да се появи подходящ бъндъл. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 Добре как без джейл да вкарам къстъм лого след като бая? Sent from my iPhone 4s using Tapatalk! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 Така. http://bgiphone.com/...315#entry136692 Прегледайте темата малко назад. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
simba4 Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 Добре сто пъти пробвах сменях папките и пак не става с 6.0 съм 4с. С джейл става без джейл не мога да изкарам тези лога! Sent from my iPhone 4s using Tapatalk! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 От преди малко логото ми отново си бачка без да съм правил нищо. Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Icco Публикувано Септември 24, 2012 Сподели Публикувано Септември 24, 2012 @Alxx® Въпросното приложение явно не работи на 64 бита уиндоус защото въобще не се и опитва да се стартира Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 25, 2012 Сподели Публикувано Септември 25, 2012 System Requirements Windows XP SP3 Windows Vista SP1 Windows 7 .NET 3.5 SP1 ??? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
joroiliev Публикувано Септември 26, 2012 Сподели Публикувано Септември 26, 2012 (редактирано) Направих новото лого на Мтел , но по никакъв начин не мога да го подкарам да се вижда. с 5.1.1 съм и пробвах няколко метода/и с папка logo.theme и директно в папката mobicom bundle. Някой може ли да каже правилен начин за слагане на лого . Или някъде по наименуванията бъркам . Редактирано Септември 26, 2012 от joroiliev Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
1n50mn1ac Публикувано Септември 28, 2012 Сподели Публикувано Септември 28, 2012 Съвсем случайно открих фикс С помоща на Springtomize или друга програма преименувайте новото лого от Mtel -> M-Tel BG , след това респринг и готово Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
danco1 Публикувано Септември 28, 2012 Сподели Публикувано Септември 28, 2012 Браво.Метода работи перфектно Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Септември 28, 2012 Сподели Публикувано Септември 28, 2012 При мен се сменя между лого и надпис постоянно, когато и както си реши хмм? Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
joroiliev Публикувано Септември 28, 2012 Сподели Публикувано Септември 28, 2012 (редактирано) Нещо не схващам кое променяте от мтел на м-тел бг. Редактирано Септември 28, 2012 от joroiliev Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
1n50mn1ac Публикувано Септември 28, 2012 Сподели Публикувано Септември 28, 2012 При мен се сменя между лого и надпис постоянно, когато и както си реши хмм? И при мен първоначално излиза М-Тел БГ и после като отключа телефона веднага ми прехвърля къстъм логото,но към момента ме устройва ,освен ако някой не измисли друг вариант Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 28, 2012 Сподели Публикувано Септември 28, 2012 Добре бе, какво му е на Zeppelin, или сте просто мазохисти!?!?!? 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
sstavrov Публикувано Октомври 4, 2012 Сподели Публикувано Октомври 4, 2012 Цепелин си е ... цепелин!!! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Октомври 4, 2012 Сподели Публикувано Октомври 4, 2012 Цепелин, но с iPhone 5, iOS 6, не става. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.