Lyudmil Публикувано Октомври 5, 2012 Сподели Публикувано Октомври 5, 2012 Леле новото лого на мтел, както и да го правя с подсветка/без, със сянка/без, раздърпано/нормално, с tel/без tel седи ужасно в този дребен размер. Оставам си със старото. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Октомври 7, 2012 Сподели Публикувано Октомври 7, 2012 Понеже получавам запитвания относно логото на М-тел, ето как се прави за тези, които не знаят: 1. Сваляте от Cydia -> Zeppelin 2. Свързвате телефона с компютъра и чрез iFunBox влизате във: Library/Zeppelin 3. Поставяте разархивираната папка с желаното лого M-Tel Old или M-Tel New 4. Влизате в Settings / Zeppelin избирате логото от списъка и давате Enabled на ON Това е! 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
joroiliev Публикувано Октомври 8, 2012 Сподели Публикувано Октомври 8, 2012 (редактирано) Благодаря на Lyudmil Редактирано Октомври 20, 2012 от joroiliev 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Октомври 8, 2012 Сподели Публикувано Октомври 8, 2012 Раздразнихте и мен. Искам и аз на 5-цата... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Октомври 8, 2012 Сподели Публикувано Октомври 8, 2012 Качи този бъндъл за iOS 6.0 и ще го имаш: М-Тел Забележка: за да се появи, може да се наложи да избереш ръчно оператора от Settings->Carrier. Ето и за Глобул: Глобул 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Kuonyy Публикувано Октомври 10, 2012 Сподели Публикувано Октомври 10, 2012 Сложих този бъндъл, но не ми излиза. Опитах и с ръчно избиране на мрежата, но пак не излиза. Идеи? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Октомври 10, 2012 Сподели Публикувано Октомври 10, 2012 (редактирано) За М-Тел става въпрос, нали? Не е в теб причината, а в промяната в изписването на името, която направиха. Ще се оправи на 100 % само когато от Епъл отразят промяната. Иначе сега може да ти се появи по някое време, по друго може пак да изчезне. Редактирано Октомври 10, 2012 от victor11 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dolara Публикувано Октомври 14, 2012 Сподели Публикувано Октомври 14, 2012 Не мога да разбера, става ли да се сложи новото мтелско лого на IPhone 4S, без джейл? И ако става как (обяснение ако може за ниво ultra elementary). Бях си сложил предното лого и аз не знам как, но като смениха логото от мтел и сега или ми пише Mtel Или M-Tel BG. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
victor11 Публикувано Октомври 14, 2012 Сподели Публикувано Октомври 14, 2012 Няма ефект от слагането му - нали съм написал в предния пост. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Photographera Публикувано Декември 27, 2012 Сподели Публикувано Декември 27, 2012 Момци,при мен новичкото лого на ментел заработи чрез цепелин(иос5.0.1),разбирасе благодарение на вас! Но има ли някой,който да сътвори бандъл на новата услуга "bob",благодаря и весели празници! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
noother Публикувано Декември 29, 2012 Сподели Публикувано Декември 29, 2012 Колеги, някой може ли да измайстори някое от тези двете? ? Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 29, 2012 Сподели Публикувано Декември 29, 2012 За? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
noother Публикувано Декември 30, 2012 Сподели Публикувано Декември 30, 2012 За iPhone 4, Globul 12.0. Опитах с програмата от другата тема, обаче няма поддръжка за Снежен леопард. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Декември 30, 2012 Сподели Публикувано Декември 30, 2012 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
noother Публикувано Декември 30, 2012 Сподели Публикувано Декември 30, 2012 (редактирано) Аз се оправих с Zeppelin и Фотошоп. До сега четох, преименувах и какво ли не. И се разочаровах как седи на светъл фон. Много благодаря за съдействието! Разочаровах се от това, че си избрах едно и също лого. Сега с това май ще стане. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Декември 30, 2012 от noother Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ivaneskooo Публикувано Февруари 15, 2013 Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 А може ли един бъндал за Водафон 13.0 Испания,че не мога да го направя ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 15, 2013 Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 То си го има в телефона, що не го редактираш? Смени си картинката ръчно, знам че затова ти трябва. Ако имаш байтафонт от сидиа, логото НЕ се сменя никак. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ivaneskooo Публикувано Февруари 15, 2013 Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 А би ли описал как става ! Благодаря предварително за бързия отговор. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 15, 2013 Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 Не цитирай последен пост!!! /System/Library/Carrier Bundles/ Търсиш, намираш, слагаш. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Февруари 15, 2013 Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 Някой случайно да е успял да намери решение за смяна на логото на 5-ца заключена към мтел? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Февруари 15, 2013 Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 Zeppelin!? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Lyudmil Публикувано Февруари 15, 2013 Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 Забравих да споменя, става дума за НЕджейлнато у-во. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Февруари 15, 2013 Сподели Публикувано Февруари 15, 2013 Евентуално с редактиран бандъл. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Март 13, 2014 Сподели Публикувано Март 13, 2014 Някой, с чист телефон да се пробва ще има ли лого, аджеба или не Аз, съм с bytafont и при мен не играе. Мога да направя и за айпад, ако иска някой: Ментел mobilkom_bg_v16.1.ipcc.zip Грабул TMobile_bg_v16.1.ipcc.zip Предполагам, знаете как се слагат през айтюнс? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
blackadder Публикувано Март 13, 2014 Сподели Публикувано Март 13, 2014 При мен, ментелското не стана. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.