joroiliev Публикувано Август 9, 2010 Сподели Публикувано Август 9, 2010 (редактирано) Пак стана като първият път хем всичко правя стъпка по стъпка. Мтел се вижда само в менюто при иконите влиза ли се в приложения вместо Мтел пише LOGO. 3 пъти следвах стъпките и все същата работа. Редактирано Август 9, 2010 от joroiliev Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Август 9, 2010 Автор Сподели Публикувано Август 9, 2010 Виж в Default_CARRIER_Logo да нямаш интервал след края на името, за повече разяснение виж страница 2 на тази тема. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Август 11, 2010 Сподели Публикувано Август 11, 2010 MakeItMine 4.0 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
avgusto0 Публикувано Август 26, 2010 Сподели Публикувано Август 26, 2010 нито едно лого не мога да си дръпна от тези линкове Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Infomaniac Публикувано Август 26, 2010 Сподели Публикувано Август 26, 2010 iPhone 2,3G,3Gs iPhone 4 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Huntly Публикувано Август 31, 2010 Сподели Публикувано Август 31, 2010 (редактирано) Вече има ли възможност за смяна на логото без програми а само чрез заместване? Редактирано Август 31, 2010 от Huntly Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Infomaniac Публикувано Август 31, 2010 Сподели Публикувано Август 31, 2010 Само със заместване ако си към Глобул, тогава заместваш файловете в /private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_bg.bundle . Иначе караш по процедурата както е описано по-горе с MakeItMine. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Huntly Публикувано Август 31, 2010 Сподели Публикувано Август 31, 2010 (редактирано) Ясно, разбрах. Мерси. Редактирано Август 31, 2010 от Huntly Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
RHCP Публикувано Септември 1, 2010 Сподели Публикувано Септември 1, 2010 За iPhone-а върви чудесно, но как стоят нещата със OS4 на iPod Touch, само там неще? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kartichko Публикувано Октомври 5, 2010 Сподели Публикувано Октомври 5, 2010 Само на мен ли не ми зарежда новите логота? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
kartichko Публикувано Октомври 5, 2010 Сподели Публикувано Октомври 5, 2010 Не ми зареждаше линка, който потребителите са сложили. (все още не ми зарежда линковете на миро) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dinko Публикувано Октомври 11, 2010 Сподели Публикувано Октомври 11, 2010 Може ли някой да ми го направи с размерите за iPhone 4 . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Infomaniac Публикувано Октомври 11, 2010 Сподели Публикувано Октомври 11, 2010 Виж дали това ще ти свърши работа. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Октомври 11, 2010 Сподели Публикувано Октомври 11, 2010 . Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Dinko Публикувано Октомври 12, 2010 Сподели Публикувано Октомври 12, 2010 (редактирано) Логото на The Shaman стои по добре. Редактирано Октомври 12, 2010 от Dinko Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
taf Публикувано Октомври 13, 2010 Сподели Публикувано Октомври 13, 2010 Някой има ли представа защо смененото лого по гореописания начин(makeitmine + winterboard) изчезва при използване на cydia и се изписва Logo@2x на негово място , a при излизане от нея се появява пак смененото от мен лого на мтел? При влизане в други програми всичко е наред. Само при мен ли е така? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Октомври 14, 2010 Сподели Публикувано Октомври 14, 2010 Прегледайте си водомерите, защото явно сте единствени. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Октомври 14, 2010 Сподели Публикувано Октомври 14, 2010 Разбира се, че не е от телефона. Аз не ползвам Winterboard, но при отваряне на iFile и Cydia ми чезне WeatherIcon от статус бара. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BANNN Публикувано Октомври 14, 2010 Сподели Публикувано Октомври 14, 2010 при отваряне на iFile и Cydia ми чезне WeatherIcon от статус бара. Мхм. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Leimo Публикувано Октомври 17, 2010 Сподели Публикувано Октомври 17, 2010 Бързо въпросче. Преди време преди да ъпдейт до 4.0 на 3.1.2 си бях свалил една програмка от сидия - Fake Carier с нея много бързо си променях надписа на оператора, но когато ъпдейтнах забравих да си го дам на default и сега стой надписа оставен от мен. Въпросът ми е къде да го търся този надпис, за да го променя без да използвам makeitmine или трябва да инсталирам? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Октомври 17, 2010 Сподели Публикувано Октомври 17, 2010 Инсталирай МakeitМine, остави празно полето, и натисни на "Carrier", след това деинсталирай MakeItMine Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Leimo Публикувано Октомври 17, 2010 Сподели Публикувано Октомври 17, 2010 Много благодаря за бързия отговор. Явно без това няма да стане, но искам да попитам това ще си възстанови надписа по default и при нужда ако се сложи m-tel-ска карта ще изпише ли мтел ? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
John Digweed Публикувано Октомври 17, 2010 Сподели Публикувано Октомври 17, 2010 Ами, нали това е целта? Да. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nass K. Публикувано Ноември 19, 2010 Сподели Публикувано Ноември 19, 2010 Здравейте! =) След няколко неуспешни опити след изчитането на цялата тема, реших да пробвам един метод (не знам защо, просто ми дойде нау ма като идея.. ^^), който не щеш ли - стана. След като си бях свалил логата (благодаря на Infomaniac , който ги е предоставил по-рано в темата), отворих iFunBox и отидох до посочената от WoLF™ папка, а именно: Аз използвам стария начин, който според мен е доста бързичък... 2. /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle 3. Замествате Default_CARRIER_ATT и FSO_CARRIER_ATT с новоизбраните лого-та След това изпълних точка 3, с тая разлика, че логата ми са с имена Default_CARRIER_Logo и FSO_CARRIER_Logo . След това отворих MakeItMine, написах Logo, натиснах Carrier и хоп! Логото веднага изскочи горе вляво. Без рестарти, без респринги. =) И вече му се радвам! Screen: Ако някой не е успял да се справи с някои от по-горе посочените методи, да пробва и този. =) Благодаря на всички за предоставените лога, програми и инфо! Поздрави! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
mupo Публикувано Ноември 19, 2010 Автор Сподели Публикувано Ноември 19, 2010 Този начин е описан в първия пост от доста време, ако беше следвал стъпките щеше да стигнеш до същия резултат без да е нужно да четеш темата. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.