Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Пак стана като първият път хем всичко правя стъпка по стъпка.

Мтел се вижда само в менюто при иконите влиза ли се в приложения вместо Мтел пише LOGO.

3 пъти следвах стъпките и все същата работа.

Редактирано от joroiliev
Публикувано

Виж в Default_CARRIER_Logo да нямаш интервал след края на името, за повече разяснение виж страница 2 на тази тема.

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

нито едно лого не мога да си дръпна от тези линкове :smiley-face:

Вече има ли възможност за смяна на логото без програми а само чрез заместване?

Редактирано от Huntly
Публикувано

Само със заместване ако си към Глобул, тогава заместваш файловете в /private/var/mobile/Library/Carrier Bundles/TMobile_bg.bundle . Иначе караш по процедурата както е описано по-горе с MakeItMine.

Ясно, разбрах. Мерси.

Редактирано от Huntly
Публикувано

За iPhone-а върви чудесно, но как стоят нещата със OS4 на iPod Touch, само там неще? :bad:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Само на мен ли не ми зарежда новите логота?

Публикувано

Не ми зареждаше линка, който потребителите са сложили. (все още не ми зарежда линковете на миро)

Публикувано

Може ли някой да ми го направи с размерите за iPhone 4 .

defaultcarrierbgglobul.png

Логото на The Shaman стои по добре.

Редактирано от Dinko
Публикувано

Някой има ли представа защо смененото лого по гореописания начин(makeitmine + winterboard) изчезва при използване на cydia и се изписва Logo@2x на негово място , a при излизане от нея се появява пак смененото от мен лого на мтел? При влизане в други програми всичко е наред. Само при мен ли е така?

Публикувано

Прегледайте си водомерите, защото явно сте единствени. :naughty3:

Публикувано

Разбира се, че не е от телефона. Аз не ползвам Winterboard, но при отваряне на iFile и Cydia ми чезне WeatherIcon от статус бара.

Публикувано

при отваряне на iFile и Cydia ми чезне WeatherIcon от статус бара.

Мхм. +1.gif

Публикувано

Бързо въпросче. Преди време преди да ъпдейт до 4.0 на 3.1.2 си бях свалил една програмка от сидия - Fake Carier с нея много бързо си променях надписа на оператора, но когато ъпдейтнах забравих да си го дам на default и сега стой надписа оставен от мен. Въпросът ми е къде да го търся този надпис, за да го променя без да използвам makeitmine или трябва да инсталирам?

Публикувано

Инсталирай МakeitМine, остави празно полето, и натисни на "Carrier", след това деинсталирай MakeItMine

Публикувано

Много благодаря за бързия отговор. Явно без това няма да стане, но искам да попитам това ще си възстанови надписа по default и при нужда ако се сложи m-tel-ска карта ще изпише ли мтел ?

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте! =)

След няколко неуспешни опити след изчитането на цялата тема, реших да пробвам един метод (не знам защо, просто ми дойде нау ма като идея.. ^^), който не щеш ли - стана. :D

След като си бях свалил логата (благодаря на Infomaniac , който ги е предоставил по-рано в темата), отворих iFunBox и отидох до посочената от WoLF™ папка, а именно:

Аз използвам стария начин, който според мен е доста бързичък...

2. /System/Library/Carrier Bundles/Unknown.bundle

3. Замествате Default_CARRIER_ATT и FSO_CARRIER_ATT с новоизбраните лого-та

След това изпълних точка 3, с тая разлика, че логата ми са с имена Default_CARRIER_Logo и FSO_CARRIER_Logo . След това отворих MakeItMine, написах Logo, натиснах Carrier и хоп! Логото веднага изскочи горе вляво. Без рестарти, без респринги. =) И вече му се радвам! post20101248004393.gif

Screen: img0060b.png

Ако някой не е успял да се справи с някои от по-горе посочените методи, да пробва и този. =)

Благодаря на всички за предоставените лога, програми и инфо!

Поздрави!

Публикувано

Този начин е описан в първия пост от доста време, ако беше следвал стъпките щеше да стигнеш до същия резултат без да е нужно да четеш темата.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...