algor Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Апарати от Верайзън USA, платени кеш и купени без договор, работят без грижи с нашите мреж и са отключени. Имайте предвид, че в устройството има карта и нямам идея дали при стартиране на апарата с тази карта няма да се заключи. Шефката на офиса не знаеше, че има карта вътре и ми се кълнеше, че няма никакви карти и прочие. Пиша тази информация от собствен опит, а не защото съм чул нещо от някъде. Купувайте спокойно :-) Много глупаво наистина от моя страна, мисля, че проблема дойде оттам, че бекъпа е от ios 7. Дано сега се оправят нещата... Онзи ден 6-цата с пускането и се направи бакъп от облака и работи без грижи, макар също да е от 7-ца направен. Сега ще пробвам и другия да му шибна директно бакъпа тоже от 7-ца и ще пиша после дали има грижи. Едит: таман се зарадвах, че най-после ще мога да хвана в ръка 6+ и видях, че си от Стара Загора. Егаси и късмета имам с желанието да видя големия събрат... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Grievous Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Ми организирайте сериозна среща. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
carrot Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 (редактирано) Все пак всичко вече е наред и телефонът работи перфектно. Като цяло мога да кажа, че нямам никакъв с използването на 6+ с една ръка, все пак съм с големи ръце Дисплеят е просто невероятен. Единственото, което мога да отчета като неудобство е носенето - апаратът наистина е голям и следва евентуално да се носи във вътрешен джоб на палто, в чанта или в ръка, в джоб на панталони трудно мога да си го представя, още повече след като ни промиха мозъците с огъване Редактирано Септември 26, 2014 от carrot Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Alxx® Публикувано Септември 26, 2014 Автор Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Ще се върнат на мода калъфите за колана 5 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
inutero Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Или на връзка на врата Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Ще се върнат на мода калъфите за колана Да, бе… ако си само с колан, а не и с тиранти ще ти паднат гащите със сигурност! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Казвал ли съм ви скоро какъв прекрасен апарат е iPhone 6, а? пп. Стига сте ревали и обсъждали нещо, което не сте виждали, пипали и слагали в джоба. Колкото и да ви е странно, около мен много крехки създания (жени, тоест) поръчват точно 6+. Не говоря за женища по 132 килограма с обувки 47-ми номер, а по-скоро дребни, слаби и с малки ръце. А, да - и всички рипат на 64 и 128 гигабайта, като на 90% от тях мотива е, че 16-ките ги пълнят със снимки на втория месец, а искат не да ги точат на компа, а винаги да са им под ръка (разбирай в телефона). 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
baronbg Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 (редактирано) Женската лакомия, край няма! Нали знаете мотото: Да не е къс, а да е дебел… Хахахахахах Редактирано Септември 27, 2014 от baronbg 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Wayward Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 лакомия 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Ми организирайте сериозна среща. Ако довлечеш колегата с 6+ (може и да не е в багажник ), аз нямам против в неделя по обяд да хапнем и да пием по бира/кафе някъде в Пловдив. И за да не се разбираме погрешно: предпочитам колежка с 6+, ама като няма риба и рака е риба. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Саше, ако се домъкнете, но не тая неделя а другата, да кажем, ще пием по нещо 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Severus Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Изборите са тогава. Иначе съм "за" за една среща у Филибето Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dobrewski Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Ако ще е в Пловдив ще дойда и аз с удоволствие Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Жоре, аз всякак съм за, а и преди време в темите за срещите казах неведнъж, че идеалното място за срещи е някъде по-към средата и Пловдив и В. Търново са идеални за целта. А относно другата неделя съм ок, още повече още някой може да се е обзавел с 6+ и да ги изнасилваме групово. Аз чакам една пратка да мине през мен утре или в неделя и ако се случи и има 6+ без да ме интересува направо го отварям за да го видя и не ме интересува хаха. И ако ми се скарат, че не е трябвало да го отварям им давам там 1000 и няколко лева и го взимам, пък после ще мисля кой ще си оставя. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Пък може и аз да го взема Търново ми е любимия град(след моя) с любимата ми кръчма 3 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Monro Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 6 и 6+ са готини и много удобни и двата. 6+ не ми изглежда чак толкова голям. Камерата още ме дразни, линиите не са чак толкова зле като на снимките. Бутона за заключване ми е странен, понякога неволно натискам копчето за звука от другата страна. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Колега Монро, имаш ли 6+? Ако да имаш ли нещо против утре или когато кажеш и където ти е удобно само да мина да го погледна за 4 минути. Ще съм ти адски благодарен, ако осъществим това мероприятие. пп. Не се притеснявай да ми откажеш - в това няма нищо лошо и няма да ти се разсърдя. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Аз ако съм, ще откажа По-скоро ще ви дам да си играете с... :) Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Аз затова не те моля теб - мразя да ми отказват, баси. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dedil Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Чакай, че нещо му изтървах посоката… Сашо, още за телефони ли говорите или… и аз мога да се включа? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 А бе няма значение за какво говорим, щото е важно само да се докОпам до една 6+ да я видя, че не знам що имам настъпващото усещане, че ще ми пасне идеално. пп. Егаси как оспамихме хубавата тема. Да видим до кога ще ни търпят и ще я забършат със засилка. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Monro Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Съжалявам, че ще те разочаровам. Нямам нито 6 нито 6+, в Англия съм, и ги гледах в един стор и двата. Ако педята ти е 22+см ще ти пасне добре. Мен може би повече ме привлича от 6, защото рядко нося телефона си в джоб, в 80% от времето си е или на маса/бюро или на поставка я в кола я другаде. Камерата му е много готина, дисплея също е много добър. Опитах да го напъна леко и не усетих да поддава... Ако не го държиш често в панталоните, може би 6+ е идеален. Но това са мнения от стора, не знам навън ако го нося как ще е. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
carrot Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 (редактирано) Искаш ли да усетиш веднага как стои 6+ В ръката? Изтичай до някой нонстоп и си вземи един шоколад милка, махни му опаковката и ето ти iphone 6+. Само внимателно с тъчскрийна, че се огъва много бързо в ръката :) Редактирано Септември 26, 2014 от carrot 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Септември 26, 2014 Сподели Публикувано Септември 26, 2014 Съжалявам, че ще те разочаровам. Нямам нито 6 нито 6+, в Англия съм, и ги гледах в един стор и двата. Ако педята ти е 22+см ще ти пасне добре. Мен може би повече ме привлича от 6, защото рядко нося телефона си в джоб, в 80% от времето си е или на маса/бюро или на поставка я в кола я другаде. Камерата му е много готина, дисплея също е много добър. Опитах да го напъна леко и не усетих да поддава... Ако не го държиш често в панталоните, може би 6+ е идеален. Но това са мнения от стора, не знам навън ако го нося как ще е. Няма проблем, разбира се, а разочарованието ще го преживея благодарение на прекрасната ми 6-ца, която ми е в ръката. Честно казано над 90% от времето и аз нося апарата в ръка, стои на маса/бюро, в колата в поставката за чаши и прочие. Кожена чанта за документи също нося, а и костюма има вътрешен джоб, та от тази гледна точка съм ок. Ще видим, все някъде ще се появи и ще ми падне. пп. Благодаря ти все пак и поздрави на добрата, стара Англия. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
asen4o0 Публикувано Септември 27, 2014 Сподели Публикувано Септември 27, 2014 (редактирано) Ако някого го интересува, и двата телефона издържат 10 секунди във вода и са доста издържливи. Редактирано Септември 27, 2014 от asen4o0 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.