Sladichuk® Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 Като четеш! И то на първо място правилата на форума, които при регистрацията си нагло си излъгал, че си прочел, и си дал лъжлива декларация, че се задължаваш да спазваш! Това, че си нов, и си регистрирaн преди минути нито е извинение, нито оправдание! На секундата се озови в раздела с правилата и ичети всички теми там от А до Я, и не се мяркай в тмите, освен за четене, преди да си усвоил всичко, изписано там! И веднага си оправи профила, да не започваме още с първата ти стъпка тук с наказания За бога, ориентирайте къде сте! :evil: :evil: :evil: Цитирай
Ради Аврамов Публикувано Май 4, 2010 Публикувано Май 4, 2010 Само искам да спомена, че си прехвърлих всички контакти от iPhone на iPad без никакъв проблем, заедно със снимките.Дори са в същата директория. Цитирай
SJobs Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Address Book в iOS4 не прехвърля call history и favorites. Някой знае ли в кой фаил са? Цитирай
mupo Публикувано Юни 10, 2010 Автор Публикувано Юни 10, 2010 Call history е в отделен файл и в първия пост си пише къде е той. Favorites във Phone.app не могат да се запазват или поне аз не зная начин за това.. Цитирай
SJobs Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Mupo казах че няма /var/mobile/Library/CallHistory в iOS4 Цитирай
mupo Публикувано Юни 11, 2010 Автор Публикувано Юни 11, 2010 Аз така и не виждам къде си го казал това, но както и да е. Остава да го намериш и да споделиш дека е (ако изобщо го има). Цитирай
kawabiker Публикувано Юни 22, 2010 Публикувано Юни 22, 2010 Безпроблемно се връщат контактите по този метод и на 4.0, създавате първия контакт , ръчно през телефона и след това замествате в новопоявилата се директория със запазените 2 файла . Цитирай
Ripper Публикувано Юли 5, 2010 Публикувано Юли 5, 2010 Намери ли се къде е папката Call history, че и аз я търся? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Koгато ъпдейтнах към 4.0 направих бекъп на няколко програми и игри. След като синхронизирах, инсталирах наново приложенията и след това припокрих папките на приложението във var/mobile/applications/***. Но не мога да пусна 1password, а тя ми е важна. Като я пусна и премигва. Опитах с ldid -S през mobile terminal, но ми дава, че било грешна команда.. А също не мога да вляза и през putty и winscp - дава ми Network Error: connection refused. Някакви идеи? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Чакаш да портнат 1password за 4.0. Там работи по друг начин. П.П. Как качи 4.0 - с ъпдейт или рестор? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 С рестор. Доколкото знам програмата си работи и в момента с 4.0, а при мен въобще не се пуска след като припокрих папките (следователно сигурно там някъде е проблема). Иначе от екипа казват, че работят по нова версия с повече функции. А защо не работи ldid -S? Аз ли нещо не съм написал както трябва или от новия FW е всичко? Цитирай
Alxx® Публикувано Юли 8, 2010 Публикувано Юли 8, 2010 Вероятно не си написал както трябва, но и да си - нямаш нужда от това. При припокриването, си записал файлове, които преди това ги е нямало и са се омешали правата, аз така си го обяснявам. Направи чиста инсталация на програмата, ползвай я с някакви настройки(направи поне по една настройка на всички опции), рестартирай и тогава припокрий. Пиши каква си я свършил. Цитирай
chris4o Публикувано Юли 9, 2010 Публикувано Юли 9, 2010 след като припокрих папките (следователно сигурно там някъде е проблема Тъп въпрос, ама нали не си заместил цялата папка с програмата, а само Documents и Library? Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 11, 2010 Публикувано Юли 11, 2010 alxx, взе че стана. Но не искаше да ми запаметява нова информация или да променям наличната по паролите. Тогава взех че намерих в настройките имало функция за бекъп, ама кой да гледа! Направих бекъп, след това изтрих и преинсталирах програмата, върнах бекъпа, рестарт на приложението и сега вече всичко е наред. Цитирай
d236cgc Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 Здравейте, След ъпдейт от 3.1.2 към 4.0.1 се опитах да върна back up-a на календара, като заместих файла (Calendar.sqlitedb) в телефона с back up файлът от компютъра, но не се получи. Изтрих файла на телефона и след това копирах от компютъра, но пак не стана. Имате ли някакви идеи как да го направя и изобщо дали може ? С контактите нямах никакви проблеми. Благодаря. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 11, 2010 Публикувано Август 11, 2010 Бе никой ли не опита Chronus, ами се изписаха 98643762176 поста идентични с тия от 3.0.х.... Цитирай
d236cgc Публикувано Август 11, 2010 Публикувано Август 11, 2010 Зададох им правата, но пак не се получи. Всичко друго успях да възстановя освен календара. Sladichuk от тази тема разбирам за Chronus, но определено ще го ползвам от тук нататък. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 11, 2010 Публикувано Август 11, 2010 Пробвай така: триеш файла от телефона, ресваш, правиш си някакви настройки и подсещания в календара, запаметяваш и ресваш пак, после връщаш файла от предишната OS. Цитирай
morfei Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 Искам да си запазя всички пароли за wi fi мрежите, към който съм се закачвал. Някой да подскаже къде да бръкна, преди рестор. IOS 4.01 Цитирай
mupo Публикувано Август 12, 2010 Автор Публикувано Август 12, 2010 Мисля, че е /Library/keychain-2.db и трябва да върнеш същите права (които са в момента) на файла след замяната със стария. Цитирай
val1 Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 Аз омазах , нещата с тия контати . От 3.1.2 взех двата файла и ги смених с тия в 4.0.1 . зададох им права 0755 и сега нищо не става . не трябваше да трия старите на 4.0.1 . сега дори не мога да си запаметя нов контакт , и съм сигорен че с тия права се омаза работата. а, на всичко отгоре и тел . се сбърка пък и той е от новия 4, не мога да вляза да набера един номер . Ресета не помага . Някой ако има двата файла от AddresBook , без тел. номера , да ги метне насам Цитирай
mupo Публикувано Август 12, 2010 Автор Публикувано Август 12, 2010 Какво си направил? От iPhone 3GS си ги метнал на iPhone 4? Аз за такава манипулация гаранция не давам, че ще стане. Не мога да ви разбера, защо най-ценното ви нещо - контактите не си ги синхронизирате сигурно чрез Outlook или друга алтернатива. Така дори да стане нещо с телефона ви, ще си имате контактите на компютъра. Цитирай
val1 Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 Аз контактите си ги имам , не са ми проблем . местя ги от стария 3GS -3.1.3 на дргугия ми тел. 4 с 4.0.1 . направих глупост , че не си запазих двата файла от 4.0.1 , и сега не иска да запаметява дори написани на ръка Цитирай
Grievous Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 neol23, ти четеш ли изобщо какво ти пишат? направих глупост , че не си запазих двата файла от 4.0.1 val1, изкарай си пак двата файла на компютъра, създай си един контакт по избор и чак тогава замести (не изтриваш) двата файла. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.