Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

изтривам ги през DiskAid и двата файла . единствата папка която остава е AddresBook . след пълен ресет , не си създава сам двата файла . когато ги няма файловете не отваря тел. от иконата . когато сложа старите от 3.1.3 им дам права 0755 , отваря тел. не показва никакви контакти ( въпреки че са вътре) и не позволява да се напише нов контакт . започва да изпълня функцията по създаване но не я довършва

---------- Поста е добавен в 09:43 ---------- Предишният пост е бил в 09:40 ----------

val1, изкарай си пак двата файла на компютъра, създай си един контакт по избор и чак тогава замести (не изтриваш) двата файла.

не става , пробвах

Редактирано от Grievous
Публикувано

Глупости, не може да не става. Провери правата на двата телефона и ги оправи спрямо работещият. След това правиш каквото ти казах.

Публикувано

Уфф, трябва ли да се напише всичко вместо сами да се досетите?

Синхронизирай контактите си от 3GS-а с Address Book-а на Mac OS, след това синхронизирай контактите си от компютъра към iPhone 4.

Ето ти тема която показва как се прави при Windows и Outlook, при Mac OS и Address Book трябва да е подобно.

http://bgiphone.com/showthread.php/2414-%D0%9A%D0%B0%D0%BA-%D0%B4%D0%B0-%D1%81%D0%B8%D0%BD%D1%85%D1%80%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D0%B7%D0%B8%D1%80%D0%B0%D0%BC%D0%B5-%D0%BA%D0%BE%D0%BD%D1%82%D0%B0%D0%BA%D1%82%D0%B8%D1%82%D0%B5-%D1%81%D0%B8-%D1%81-Outlook

Публикувано

в AddressBook на 4.0.1 правата бяха различни от 3.1.2 . промених ги , както и запазих правата на двата файла от 3.1.3 . контактите не се виждат , но вече може да се пише и запаметява нов контакт. съглаесен съм с MUPO , по добрия вариант е да се синхронизират контактите

Публикувано

Здравеите, искам да попитам как да си прехвърля нещата от 3г-то на 3гс-а.Като свържа 3гс-а към "iTunes" и натисна да върне "backup" (backup-а е от 3г -то) ще стане ли ?

Мерси предварително :)

Публикувано
slap.gif Кучето си лае, а кервана си върви....
Публикувано

Верно си гатанка - как може да питаш за нещо, отговорено в предния пост? :doh:

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Кервана си лае... и кучето лае... и се си е тая... :rolleyes:

Ам... въпросчето ми е как да върна снимките на ръчен бекъп от 3.1.2 на 4.0 ? :wacko:

Публикувано

То и за тебе кучето лае, ама кой да го чуе. Снимки не могат да се върнат по никакъв начин, освен с iTunes.

Публикувано

Здравеите, искам да попитам как да си прехвърля нещата от 3г-то на 3гс-а.Като свържа 3гс-а към "iTunes" и натисна да върне "backup" (backup-а е от 3г -то) ще стане ли ?

Мерси предварително :rolleyes:

Изпрати снимките на пощата си и ги свали с 3Gs-а. След като ги запаметиш ще отидат директно в Camera Roll.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Миро, може да добавиш в шапката пътя до Call History на iOS4 -> /private/var/wireless/Library/CallHistory/call_history.db

п.с.

То всъщност доста неща трябва да се променят/добавят в шапката относно iOS4 :)

Публикувано

Който знае кое къде е преместено в 4.х да казва, ще ги добавя в първото мнение, тъй като не ползвам 4.х не мога да се поровя сам.

Публикувано

Споко, след малко ще качвам на 4.1 (чаках 4.2, ама като гледам как менят датата... нямам нерви) и ако има други промени ще ти драсна едно ЛС.

• 1 месец по-късно...
Публикувано

Здравейте! Запазих файловете на айфон 3г 3.0 и минах на 4.1. След рестора върнах файловете на контактите , но не се получи...направих нов контакт...запазих го, след което сложих 2-та файла , реснах и пак ги няма. Опитах отново и сега постоянно ми излзиа логото на Ейпъл , отдолу пълни едно поленце до някаде , премигва, пак почва отначало и така...ще го чакам да вида какво ще измисли. Ако някой знае как да се оправя , ще се радвам ако помогне :)

Публикувано

Ако може и оригинални файлове на Address book-а , празни ? :)

Публикувано

Не ти трябват-трий и рестартирай, ще се създаде нов датабейз. Трябвало е след като си написал ръчно контакт, да реснеш, върнеш старите и реснеш отново.

• 4 седмици по-късно...
Публикувано

Днес с прискърбие установих , че контакти запазени с ifunbox от 4.2.1 не вървят на нито един по-долен фърм. Пробвах и на 3.1.3 и на 4.1 все ми дава ,че няма контакти. Ще трябва да слагам сега пак 4.2.1 , да синхронизирам с тунчо и така да ги кача на по-старата версия. Ама като не го направих преди това сега дай. Също така не дава да се връща бакап направен на 4.2.1 на по-стар софт, и това да знаете.

Ако се сещате за по=лесен метод моля помогнете.

Публикувано

Запази бекап файлчетата някъде предварително, после след инсталацията на по-стария тюнс 9.2.1 ги върни на мястото им и опитай да върнеш бекапа на 4.1.

П.П. Уиндоус адрес буук-а за к'ъв ти стои в компа? Що си правиш сам живота сложен?

Публикувано

Абсолютно си прав, от мързел и увереност ,че ще сработи , сега ресторнах до 4.2.1 от там върнах контактите с айфанбокса , синхронизирах с тунчо и вече си сложих 3.1.3 и всичко е наред. Просто исках да отбележа несъвместимостта на контактите от 4.2.1 към по-стари фърмуеъри , ако някой разчита на това.

Благодаря за идеята все пак.

Публикувано

Като сложи 4.2.1, направи ли си първо един произволен контакт на телефона, преди да връщаш старите списъци?

Публикувано

Да и това пробвах но не помогна. Също така забелязах, че файловете за контактите под 4.2.1 са с по-малък размер (почти два пъти по-малък) от тези на по-долни версии, като броя на контактите е еднакъв. Явно там се крие ключа от загадката , имат някаква различна компресия явно.

Публикувано

Пробвай след като ги сложиш да удариш един Fix Dir User Permissions от SBSettings (ако ти се занимава, естествено).

На мен това ми реши проблема с връщането на Recents (3.1.3 -> 4.1).

Поне да си сигурен, че си пробвал и този вариант. :)

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

Момчета, помагайте : / . . . днес качих със custom от 4.0 на 4.3.1 ( 3gs jb ) Въпроса ( Молбата ) ми е относно контактите. Въпреки, че запазих 2-та файла от AdressBook и въпреки, че ги past-вам сега, контактите не се връщат. Нещо повече - получава ми се като при zweistein - излиза ми логото на Apple, отдолу пълни един bar, стига до половината и почва пак. Така е до безкрай, дори немога да го ползвам телефона. Опитах да изтрия файловете и да рестартирам, като уж ще си създаде нови, но и така не стана. Някакви решения поне как да мога да го приведа в действие, за връщане на контактите да забравим :/

Публикувано

Всичко наново...

• 2 седмици по-късно...
Публикувано (редактирано)

За контактите ползвайте готова програма. Аз лично ползвам IDrive, много удобна, прави бек-ъп на контактите ви на сървър и след рестор ги връщате. Аз искам да попитам, някой знае ли как да направя бек ъп на алармите,ползвам ги доста често и за всеки час имам по 5-6 нагласени.(естествено не ползвам всеки ден всяка аларма :) )

Редактирано от vasko1987

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...