Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Защо никой не рови и не чете, ами само гледа да преоткрие топлата вода, или пък някой да му я затопли?

Пусни в търсачката Chronus, и разбери как да бекъп–ваш всички нейтив за телефона, и всички апп–сторски приложения, които ползваш!

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Хм, само при мен ли е така? Във /var/mobile/Library/Safari/ няма Bookmarks.plist,

а Bookmarks.db, SearchEngines.plist, SuspendState.plist и History.plist.

А във /var/mobile/Library/Notes/ няма notes.db, а notes.idx и notes.sqlite.

С нормален фърм 4.0.1 съм.

Публикувано

Не е само при теб.

• 5 месеца по-късно...
Публикувано

Аз бях с 4.3.3 и ги запазих на компютъра.Направих рестор до 4.2.1 и не успявам да върна бекъпа.Имам ги синхронизирани в iTunes но ми уголемява снимките....Иначе Notes,Call History и SMS файловете се върнаха без проблем.Adress Book не става.Пробвах със всякакви права,респринг,ребут и пак греда :headache: решения май няма

Публикувано

За контактите пробва ли първо да създадеш един контакт (произволен) и след това да върнеш базата от данни и съответно да зададеш същите права, както на автоматично генерираната?

Публикувано

Знам, но не става..... опитах всичко описано а и + това не ми е за пръв път.Правил съм го много и на различни,но на моя не иска :)

• 1 месец по-късно...
Публикувано

А контактите в iOS 5.0 , пак ли са в същата директория, защото май има разминаване. Досега бях на 4.2.1.

Публикувано

Е, що не поровите малко във файловата система на телефона, де... Що всички чакате наготово, ами никой не ще да потърси, и после да сподели?!?

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

Днес цял ден безуспешно се опитвам да върна контактите ,но не се получава, по този начин, жалко , сега ме чака още един ден в преправянето на над 300 снимки за контактите , защото по какъвто и начин да са бекъпнати след като се върнат резолюцията им е друга и е мазало.

Публикувано (редактирано)

Ако си с джейлнат телефон си дръпни ContactsBacup Over Dropbox направи си акаунт и си свиркай. Lite версията запазва контактите, но ще иска да си я платиш за да ти ги върне. ;)

П.П. - Програмата прави бекъп на контактите и снимките приложени към тях.

Редактирано от GPower
Публикувано

Програмки има доста , аз ползвам главно ExelContacts , но всички връщат снимките в друга резолюция. ContactsBackup Over Dropbox ,как ги връща имаш ли наблюдения?

Публикувано

Става бре. Триеш каквото имаш сега в папката и гасиш/палиш(не рестарт). Правиш контакт ръчно, със всички такъми - снимка, мелодиа и пр. Пак гасиш/палиш, връщаш старите върху досегашното, пак гасиш/палиш и си в джаза.

Не става Алекс , пробвах го и това поне 20 пъти, даже последни тотално заби и му правих рестор наново.

При 4х има само 2 файла в папката , докато при 5х са още 4 пак някакви бази и явно там нещо се омазват нещата.

Редактирано от londongunner
Публикувано

Ами...еб@ ли го, аз така не връщам вече - има си адрес бук за тая работа, има и облак.

П.П. Ако набараш мак - с диск ейд можеш да ги извадиш в vcf format от 4.х.х и после спокойно да си ги върнеш под 5.х.х

Публикувано

Всичко което се намира в папката се трие , без значение че са 4 файла, триеш , аз съм за рестарт след това за разлика от Сандю :D , правиш си контакт с всички мурафети и слагаш отгоре старите !

Публикувано

Пробвал съм всички варианти колега, с триене ,с рестарт, не става, аз вече започнах да им оправям снимките , останаха още около 200 :tooth:

Публикувано

Bookmarks от 4.1 на 5.0.1?!?

Чалъм за връщане :)

Публикувано

Синк с тюнса, след рестора - таб info/advanced/replace bookmarks

Публикувано

Аз съм ги махнал ръчно от 4.1 и при слагане на 5.0.1, сафари крашва

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

След 2 часа игра успях да върна от 4.Х на 5.0.1 смс-и , контакти и некви други работи .

Как става : нужни са джейл ,SBSettings(може да се сложи само за тази операция ) или respingicon ( пак за временно) iFile и iFunbox или подобна програма.

През файловия мениджър се трият примерно от Adressbook всички файлове по подразбиране , и се слагат запазените от 4.Х . Сега забележете не се прави нов контакт , а се влиза през iFile в Adressbook и се променят правата Owner > Mobile на двата файла които сте върнали . Правите Respring и Reboot и чак след това проверявате и разбирате , че сте успяли :D

Аз след 5 минути "игра" си ги върнах без проблем. :biggrin: Сега сериозно, просто си създадох нов контакт, включващ всички полета (включително и снимка), после изтрих файловете от папката и чрез iFile качих бекъпнатите файлове в нужната директория, пак през iFile им оправих правата (трябва да са същите като на изтритите файлове) и след рестарт се появиха без проблем. Това е за контактите, по аналогичен начин си върнах и SMS-ите (изпратих си 1 смс за всеки случай, преди да изтрия файловете), катко и CallHistory (набрах някой за всеки случай, преди да изтрия файловете). Бележките си ги синхронизирах от Gmail акаунта. Не ми бяха нужни нито SBSettings, нито iFunBox, нито 2 часа. :biggrin:

П.П. Да добавя, тъй като някой беше писал преди това, че снимките му след ръчно връщане на файловете са му малки, не знам поради каква причина, но при мен снимките са си с оригиналния размер, и когато някой ми се обажда/аз се обаждам на някой, снимката си излиза на целия екран (в оригинална резолюция).

Редактирано от orbitalen

Аз за да го напиша , значи съм опитал всичко възможно преди това . Както виждаш нагоре всеки се оплаква , че по една или друга линия не е успяял с нещо, а това което съм написал ще сработва на 100 % при всички . Аз че съм загубил два часа за проби не ме е яд да ти кажа .

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Ами и аз, за да го напиша това, значи съм го пробвал и е сработило. Освен това по същия метод съм връщал контакти и на още 1-2 телефона с 5.0.1, както и на моя при преминаване от 4.1 до 4.3.3, както и от 4.3.3 към 5.0.1. На всички е проработило без проблем точно по описания от мен (както и по-напред в темата) метод. Не се заяждам, просто съобщавам и аз как при мен (и не само) се е получило. ;)

А иначе не разбрах SBSettings или respingicon за какво са необходими и използваш ли ги някъде при твоя случай?

Публикувано

И двамата сте си поиграли. :D Аз ги връщам за минутка, но няма да влизам в подробности. ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...