FoxDie Публикувано Февруари 18, 2012 Публикувано Февруари 18, 2012 Здравейте! Вчера си направих рестор и "скочих от 4.1 до 5.0.1. Преди това си направих един ръчен рестор както е описано в първата тема, но когато дойде времето да върна файловете обратно и нещо бъгна и не ги разчете... Отначало веднага след като ги сложих ми се появи ябълката и зареждащата лента отдоло, същата като при рестора, а фона ту беше черен, ту премигваше с моментното съдържание на дисплея(можех да си сменям страниците, утах нещата из SBSettings, respring-вах и т.н.) и не се махна докато не си зареди до края. След това реших да видя кои от нещата са се върнали и забелязах, че бележките ми са се върнали(макар и да има бъг при тях) и историята на обажданията ми също се беше върнала => информацията, която съм си загубил е Address Book, Calendar, SMS и VoiceMail. Някой идея как мога да кача обратно поне контактите и СМС-ите??? Благодаря предварително! Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 18, 2012 Публикувано Февруари 18, 2012 Все неща, които безпроблемно се синхронизират с iTunes, Оutlook... Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Февруари 18, 2012 Публикувано Февруари 18, 2012 Някой знае ли как да си запазя подредбата на приложенията на спрингборда при чист рестор - в кои файлове/папки се пазят? Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 Така е шамане, но след като не са биле синхронизирани преди и сега имам само ръчните бекъпи... за това моля за помощ, а не питам дали могат да се синхронизират. Цитирай
Sladichuk® Публикувано Февруари 20, 2012 Публикувано Февруари 20, 2012 Аман, бе... Как пък никой не ползва търсачката, и не пробва ТОВА .... Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 25, 2012 Публикувано Февруари 25, 2012 (редактирано) iTools НЕ работи с iOS 5! Днес ще опитам да тествам и останалото от Sladichuk® ---------------------------- EDIT: А това което сте дали за iBackupBot хич не е по темата ми,.,., Аз съм след рестор от 4,3 към 5.0.1. Запазил съм си файловете от 4.3-то по ръчният начин описан в първият пост на тази тема и сега искам да успея да си кача SMS-ите обратно на телефона. А за контактите може и само да ги отворя на компа, те не са ми толкова важни. Редактирано Февруари 25, 2012 от FoxDie Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 25, 2012 Публикувано Февруари 25, 2012 Напротив, работи и то чудесно! Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 25, 2012 Публикувано Февруари 25, 2012 Pe6o666 ако обичаш дай линкче за работещо с iOS5 и ако може обяснение как да кача базата данни от 4.3 на 5.0.1. Благодаря предварително! Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 25, 2012 Публикувано Февруари 25, 2012 http://itools.hk/tscms/ Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 25, 2012 Публикувано Февруари 25, 2012 (редактирано) Такаа... сега на Windows машината ми изписа, че нямам бекъп там и реших да потърся за Мас-а си... и сега остана само въпроса "A преводач/ка от китайски?" --> виж Редактирано Февруари 25, 2012 от FoxDie Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 25, 2012 Публикувано Февруари 25, 2012 Знам, че е на китайски за Мак. Цитирай
FoxDie Публикувано Февруари 25, 2012 Публикувано Февруари 25, 2012 A софтуер който да не е на китайски или поне ръководство за този софтуер за Мак? Цитирай
orbitalen Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 Някой знае ли къде се пазят файловете от Reminders? Цитирай
orbitalen Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 Там ги имам вече, искам за всеки случай да ги запазя и ръчно, за това питам. Цитирай
Grievous Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 Прегледай директорията, където за бележките (Notes). До няколко минути ще знам със сигурност запазват ли се и къде. 1 Цитирай
orbitalen Публикувано Май 25, 2012 Публикувано Май 25, 2012 Прегледах, няма, търсих и папка Reminders в /var/mobile/Library, където са повечето други системни приложения, но без успех. Даже и с find не се появи файл, който да ми звучи като да има общо с db файл или нещо подобно. Както и да е, не е толкова фатално. Мерси все пак. Цитирай
kdgbitchez Публикувано Август 30, 2012 Публикувано Август 30, 2012 Здравейте, колеги! Искам да си прехвърля ръчно контактите от iphone 3G на 4.2.1 към iphone 4S на 5.0.1. Пробвах да му задам различни права (0700,0644,0777) в WinCSP, смених owner-a на mobile и пак не става и не мога да ги видя. Правил съм го много пъти между други iPhone-и и не е имало никакви проблеми, но с този iOS 5 явно има някаква хватка, която аз не я знам. Някакви идеи как да процедирам? Цитирай
uomoto Публикувано Август 30, 2012 Публикувано Август 30, 2012 Хватката е да си синхронизираш стария телефон или с компа или с акаунта.Писано е потърси. Цитирай
makaveli254 Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Здравейте, Имам следния проблем : Направих ръчен BackUp и всичко мина по вода, но сега телефона ми се счупи. Имам файловете от backup-a и ми трябв по някакъв начин да си изкарам контактите. Някой дали може да ми помогне? Благодаря предварително! Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Трябва ти sql editor за уиндоус. Потърси в нета. 1 Цитирай
cvalio Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 PL/SQL Developer или мноооооого тежката артилерия TOAD 1 Цитирай
arm11 Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Или има готови софтуери, които ти вадят каквото искаш от бекъпа, стига да не кодиран. Цитирай
mariankata Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 С iTools няма ли да стане? Той отваря backup-и, но не съм поглеждал за контакти. Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 28, 2012 Публикувано Октомври 28, 2012 Пичове, май само cvalio сгрява. Ръчен бекъп - т.е. sql.db. iTools отваря тези от тюнса. Със sql editor ще отвори базата като таблица - оттам се копират ред по ред, на ръка. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.