Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Здравейте на всички маняци на ябълката :) Имах Iphone 3G, 5, а в момента съм с 6-тица от 3 седмици. Доволен съм от телефончето и абсолютно свикнах с размера му, елементарна е работата с него с 1 ръка, даже вече ми се струва малък... Проблема ми е с батерията, очаквах повече. В момента съм се насочил да си взема плюса. Може ли хората които са направили тази смяна от 6 към 6+ да споделят как е като размери, свиква ли се, и трепери ли се над него постоянно. Поздрави !

Публикувано

С батерията на плюса ще се родиш.

За свикването на мен ми трябваха ден - ден и половина, а относно треперенето отдавна съм казал, че роб на техника и кола няма да бъда никога.

Ако нещо те притеснява направи му една застраховка против чупене и там каквото се сетиш и дишай спокойно.

Публикувано

Благодаря много за отговора, днес прочетох всички коментари тук и много добре се информирах, страхотен форум !!! Работата е там, че ще правя бартер + доплащане от OLX. Телефона като цяло ще ми излезе 1300 лева - 64 GB нов. И какво ми трябва като информация да разбера дали телефона е легален, както и гаранцията към него, защото утре ще говоря с човека :)

Публикувано

Наличие на документи с отговарящи серийни номера и комплект аксесоари. Също наличие/липса на въведен iCloud.

Публикувано

Мерси много :) Само това за icloud-a не го разбрах :/

Публикувано (редактирано)

За да нямаш проблеми с телефона в последствие, то той трябва да няма въведен iCloud.Проверката става по следния начин :

1.Влизаш в Settings от първоначалния екран

2.Скролваш,за да намериш iCloud панела:

203a2b6447fbe5eb220cf533093d765e.jpg

3.Когато влезнеш в него не трябва да има логнат акаунт и трябва да изглежда така :

23ccca90cc7de408f2abe3cc6368622d.jpg

А,ето как НЕ ТРЯБВА да изглежда телефона (т.е с логнат акаунт) :

9ffd3320b91e9dabb5a943e3c68127fb.jpg

Надявам се да съм помогнал :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Редактирано от Максим Костадинов
Публикувано

Ясно. Живи и здрави ! Благодаря много.

Публикувано

Поне да беше написал iTos в профила, да е забавно.

Публикувано

Ако нещо те притеснява направи му една застраховка против чупене и там каквото се сетиш и дишай спокойно.

Може ли да се направи застраховка на телефон купен от чужбина?

Колко би струвало като цена и покрива ли пълната стойност? Ако има такова нещо, би било доста по-добре от това да се плащат 500+ лв на Криейтив за нов при евентуално изпускане и счупване на дисплея.

Но мисля, че ще е най-добре да си ги посетиш и да питаш :)

575d163af17e7c12c1d1d6e41c281938.jpg

Публикувано

Значи утре ще поискам от човека серийния номер на телефона, и имеин-а, за да проверя дали всичко е ОК. Това е нужно да направя преди да му казвам да го прати нали ?

Публикувано

Явно иронията не върши работа. Хайде сега изтичкай да го напишеш на кирилица. И поразгледай правилата, така, за обща култура.

Мерси, Максиме! Но май няма да стане - пише, че до 5 дни от покупката може да се направи тази застраховка... Иначе май бих ги платил тези 100 лв.

Редактирано от DreamcatcheR

http://ardes.bg/common-information/ardes-services/zastrahovka-laptop Пробвай тук.Пиши им на имейла или звънни.Дано стане, въпреки че съм на 99% сигурен, че е валидно само за продукти, закупени от тях, ама ...

Публикувано

...и не се обслужва от криейтив.

Публикувано

Странно, като официален сервиз очаквах да се обслужва, но не съм го проверявал.

Публикувано

От днес съм вече с 6 плюс, УНИКАЛНО устройство :)

Публикувано

Със здраве да си го ползваш. :smile:

Публикувано

Честито, и само да допълня - в профилите има и iPhone 6 Plus. Сложи си го за да ти е коректно.

Публикувано

Амм искам да попитам нещо относно батерията. Когато го отворих и включих беше на 71% и в момента си е на 55%, да му правя ли някакво 12 часово зареждане или да си го изчакам да падне на 15-20% и да го слагам ?

Публикувано

Няма никакво значение, зареди го когато искаш.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...