Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Хора, нещо ме гложди, откакто съм с 6-цата. Само аз ли не мога да преместя икона на спрингборда с палец наляво?! Особено ако има кейс телефона..

via Tapatalk

Публикувано

Не си само ти, и на мен ми се случи откак качих 8.1.2. Мислех, че е от иОС-а, ама верно може и от кейса да е - при мен оригиналния кожен.

Публикувано

Със същия съм..

via Tapatalk

Публикувано

От вчера съм с iPhone 6 16gb уникален телефон спрямо старият ми андроИд.Единственото което може би бих искал да е по-добро е батерията.

Публикувано

Е то не може - хем искаме да може да прави .....абе всичко, хем да е тънък и лек и в същото време батерията му да държи като автомобилен акумулатор

Публикувано

От 10 г. търся телефон, който да може да бели картофи, но уви.

Публикувано

Я да ви питам, какво ще кажете за второ стъкло върху 6 плюса ? И вярно ли е, че веднъж залепено, няма махане ?

Публикувано

Маха се, ако си достатъчно внимателен. През ден правя такива неща. Няма много смисъл на 6, поне докато не пуснат огънати по дисплея, иначе няма ефект при удар. Ако искаш сигурност, вземи си алумино-магнезиев бъмпър Element case или нещо подобно.

Публикувано

Според мен при по-големите модели по-голямо значение има усукването, а не удара, така че стъклото не е много перспективно. При тия тънки рамки, напрежението сигурно е по-голямо, поне така си мисля, не намирам иначе причина за пукане на стъкло под предпазното, както споменах при Note 3.

Публикувано (редактирано)

Ясно. Ами в момента съм с Cellularline Clear Duo и фолио отпред пак на Cellularline. Като цяло, надявам се да е достатъчно :biggrin:

Редактирано от Yanislav
Публикувано

Стискам палци да имаш късмет и да го опазиш - другото е я, камилата, я, камиларят :)

Публикувано

Ето това си взех днес:

http://dice.bg/elago-s6-duro-case-unikalen-udaroustoichiv-hibriden-keis--hd-pokritie-za-iphone-6-svetlosin-item18910#!prettyPhoto

Предпазва максимално и е красив и стилен ;)

Публикувано

Прав си да :) , а относно кейса.... супер е :)

Публикувано
Силиконова (термополиуретан) част обвива телефона като втора кожа, а твърдата част прави от комнинацията перфектна защита от удари, изпускания и др. наранявания

В дайс къртят. Поне уикипедиа да бяха прегледали, да разберат, че полисилоксан(силикон) и полиуретан са две напълно различни неща.

Публикувано

Някой от колегите може ли да препоръча кожен кейс за 6 plus ?

Публикувано

Даммм и аз към него се насочих ама няма налични бройки на сайта и в амазон го няма .... :( така че за първо време ще търся нещо друго след 2 дена идва телефона ще трябва да измисля нещо до тогава :)

Публикувано

Нещо не ми е наред TouchID то, за втори път вече ми прави така, че да не ми познава отпечатъците. След няколко рестарта и няколко зацикляния и добавяне на отпечатъците на ново се оправя... До следващия път.

Публикувано

Забърши го ;)

Публикувано

Alxx, ето ги и огънатите....

, на косъм съм да си купя, но все още се двоумя заслужава ли си :(

Публикувано

Аз май за сега ще съм със на spigen neo hybrid пък да видим...

Публикувано

А какво ще кажеш за това стъкло което публикувах, заслужава ли си ?

Публикувано

Няма как да знам, не съм го пробал.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...