Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Аз пък забелязвам че понякога при разговор екрана светва и не иска да се изгаси. Ще ресторна и ще пробвам без джейл как е. Ако пак го има това, ще бяга за смяна.

Публикувано

Не съм усетил нещо такова....

Ако и след рестора се държи така - връщай го.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Значи и при теб гледката е била брутална :).

Публикувано (редактирано)

На някой друг да му събира за един ден кеш около 300-400мб? Всеки ден го трия с Battery Doctor.

До Pe6o666

И при мен е така само когато получавам нотификейшън от фейсбук или iMessage.

Редактирано от WULAS
Публикувано

А защо го триеш?

Публикувано

Щото не знае за какво служи и се е "образовал" по андроидски форуми.

Трий, трий, nand flash-ът е вечен сигурно...

Публикувано

Безсмислено упражнение, кой ви дава тоя акъл да си губите времето с глупости.

Публикувано

Дойде време за първия сериозен проблем с 6+.

От снощи камерата на апарата не може да фокусира на разстояние над 15-20 сантиметра.

Нещата не са свързани нито с ъпдейти, нито с рестори, а просто от един момент нататък започна да го прави.

След четене насам-натам из интернет се оказа, че не съм първия с такъв проблем и...

И ще видим утре Крейтив център какво ще каже.

Адски гнусен бъг, защото аз лично камерата я ползвам непрекъснато и по много и за кеф и по работа.

Публикувано

Гадно. Може би е проблем в оптичната стабилизация.

Публикувано

Утре сутринта в 9 съм в Криейтив център, ама малко се плаша като чета в общите им условия какви документи се изискват при предявяване на рекламация.

Някой ползвател техен би ли споделил всички тези гаранционни карти, документи и т.н. наистина ли ги искат?

Публикувано

Аз от утре слагам противобомбения калъф на 6цата. Днес я изтървах и не искам повече да изпитвам това преживяване, което е сравнимо със спиране на сърцето :D

Публикувано

До Pe6o666

И при мен е така само когато получавам нотификейшън от фейсбук или iMessage.

Нищо не получавах когато се случваше. Просто отмествам малко телефона от ухото, светва и не изгасва. Ресторнах, джейлнах, не съм слагал някои неща от преди и за сега е добре. Ще добавям едно по едно и ще следя. Също така и тапването за сваляне на иконите надолу спираше след три/четири пъти. Най вероятно някоя щуротия от Сидия ще да е била проблемна. Надявам се.

Публикувано

Утре сутринта в 9 съм в Криейтив център, ама малко се плаша като чета в общите им условия какви документи се изискват при предявяване на рекламация.

Някой ползвател техен би ли споделил всички тези гаранционни карти, документи и т.н. наистина ли ги искат?

Никакъв документ не искаха от криетив за да приемат един айпад, след 3 дена го и замениха и пак нищо не искаха.

Публикувано

Ок, благодаря ти!

Утре отивам сутринта в 9 и ще споделя после инфо.

Публикувано (редактирано)

Само ус-вото със спрян find my iphone носиш/пращаш по Спийди

Аз ако съм на теб ще го вкарам и в рекавъри и ще им кажа че първо е умряла камерата после е влезнал в дфу ;)

Редактирано от kawabiker
Публикувано
Аз от утре слагам противобомбения калъф на 6цата. Днес я изтървах и не искам повече да изпитвам това преживяване, което е сравнимо със спиране на сърцето :D

Нали знаеш лафа....

Вървя си с новият ми iPhone в джоба,падам,чува се пук и се моля "дано да е крака" :D

Публикувано

Снимаха, гледаха и го приеха за три минути.

В рамките на 5-7 работни дни ще имам обаждане, даже момчето каза, че ще гледат да е по-бързо, за да не стоя без телефон.

Вариант едно е ремонт на камерата, а втория е подмяна на апарата.

Това е от инструктажа, като ме помолиха да не го ресетвам, за да се запазят и видят логовете.

Публикувано

Търсих тема не намерих. Скаупа спря да ми звъни като ме търсят от бг.

Публикувано

Ако искаш си виж настройките на скайпа, ние едва ли ще можем вместо теб.

Публикувано

Видях ги нищо не съм пипал.

На 4s звъни дето е без sim на 6-та неще по един и същи начин са настройките!

Публикувано

Здравейте, искам да попитам нещо относно батерията на 6 плюса ми. Когато падат процентите си падат по 1%, а много често и по 2%. Тя си държи разбирасе малко повече когато пада по 2%, но това дразни. А снощи когато го зареждах стоеше 30-40 мин на 97% и стана от един път на 100%. За проблем ли да считам това ?

Публикувано

Индикатора в % е само ориентировъчен! Не му се вглеждай много. А зарежда по-дълго, защото е по-голяма батерията.

Публикувано

Здравейте на всички.Следя форума от известно време като "гост",но след като вече ми дойде апарата мога и аз да напиша някои мои лични впечетления.Първо се чудя на себе си защо ми трябваха няколко години докато открия "топлата вода" с Apple?След лутане напред и назад сред Самсунзи и ХТЦ-та ми светна,че е дошло време да опитам от меката на технологиите.Та без повече празни приказки да минем по същество.За външния вид какво мога да кажа,освен че за мен това е най-добре изглеждащото устройство в момента на пазара(притежавам Спейс грей).Към камерата имам леки забележки единствено към работата й на тъмно.Иначе на светло снимките са отлични.Впечтлен съм от бързината, с която съм способен да влезна в менюто на камерата и да направя снимка.Като стана дума за въпросното меню,Apple определно ме спечлиха с това колко "просто" е то,сравнявайки с милионите опции и настройки,които предлагат андроид камерите(в повечето случай само те объркват).Не мога да не обърна внимание и на батерията.Като се има предвид,че това е първият ми личен айфон всеки може да си представи колко се ровичкам из него и как постоянно искам да разуча нови неща и приложения.Батерията ми държи около ден и половина до два.Зарежадането й ми коства около 2 часа - 2 часа и 15-20 минути(нямам представа нормално ли е или не).Направих и едно 12-часово зареждане в началото.Впечатление ми прави,че последните 3 % се зарждат около 30 минути,но както прочетох по-горе - това е само ориентир.Интерфейсът на телефона също е едно от нещата,което постоянно ме карат да искам да го използвам :)Казано с две думи "гали окото".Надявам се горе-долу съм успял да изкажа своите най-важни впечатления.Ако се сетя нещо отново ще драсна,иначе продължавам да чета и следя с интерес какво се случва тук.Определено сте ми от голяма ползва и благодаря за което.Като заключение ще цитирам един приятел относно Айфон 6 - "Този телефон е направен,за да ти е яко". Весело посрещане утре и пазете ябълките на сигурно :D

Публикувано

Оффф писна ми !!! На работа само на мене рутера ми прави проблем !!! Връзката ми с интернет постоянно се губи и идва и пак се губи и пак идва, ужас.... и този проблем е само при мене !!! Само на работа е така и у нас съм с рутер, но всичко е ОК !!!

Публикувано

Днеска излизам от вкъщи ~25 градуса директно на -5 и телефона ми се изключи :tooth:

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...