DreamcatcheR Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 Tия планове трябва да са с 50% off, за да си заслужават. И не мога да си обясня това стискане за недаване смс-и към всички оператори в плановете. С тия viber-и, imessage-и, whatsapp-и и т.н., кой толкова праща смс-и в днешно време? Това "pro" в "web and talk pro" за "пропаднал" ли стои? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 Да, има нови планове и са доста добри, аз лично си избрах споменатия по-горе за 29.99 с 2500 минути към Теленор, 250 към всички и всичко останало в България, 1.5 GB нет на висока скорост, 250 SMS към Теленор и резерв 200 минути към всички и 600 мв нет, като интересното е че този резерв е за целия договор, но ще може да се дозарежда допълнително, като все още не бяха известни пакетите и цените им, но това е подобно на старите пакети за дозареждане на нет примерно Go Web Turbo мисля че бяха, които според плана даваха някакви мегабайти бърз нет за 1-2 лв. Хубавото беше, че всичко стана по телефона, след като сериозно разпитах жената за подробности, планът влиза в сила от днес, някакви минути след като се разбрахме получих съобщение, че е активен, а документите ще дойдат безплатно на адреса за подпис до 3 работни дни. При мен специално не се промени срока на договора, защото оставаше една година. Тарифните планове ще могат да се сменят на 6 месеца, за момента поне само към такива на същата или по-висока цена. Предложиха ми дори телефон на преференциална цена или на лизинг, но аз точно взех на малката преди месец и в момента не ми трябва още товар към месечната фактура. До колкото разбрах за домашните телефони и мобилния интернет за момента няма промени. Също така важи и комбото, сключено преди това, което в зависимост от комбинацията абонаменти дава до 20% отстъпка месечно от таксите на включените номера. Това е на прима виста, което си спомням, имам и плановете, ако е позволино мога да ги копирам тук. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
newabv Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 А таксуването на минута или на секунда е? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 Е това не се сетих да питам, принципно говоря много и никога не ме е интересувало. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 На секунда само voip се таксува вече.. Търсих, търсих, но не намерих повече инфо за плановете. Само тези двата от снимките по-горе ли са засега? Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
The Shaman Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 По Нова даже споменаха шестиците в рекламата на Теленор Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 M/у другото, рекламите са много силни! Най-накрая малко качество в това отношение... 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
hgeorgiev Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 (редактирано) @Dessy: не са адекватни. Аз за 25 лева, имам 600 минути към всички (виваком, глобул) с прехвърляне на неизговорените. Безлимитно към мтел и всички стационарни. 1500 мб на бърза скорост. Това на мтел. Имам служебен вивакомски, който го сцепвам от говорене, най вече към други оператори и плащам само таксата но тя е към 40 лева мисля. Редактирано Ноември 4, 2014 от hgeorgiev Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 Да видим и цените на iphone!Досега винаги от тях съм купувал... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 @hgeorgiev, аз за Мтел не искам и да чуя, това което цитираш действително не звучи зле, но като обслужване и условия не ми допадат. Да не разводняваме темата, но всеки си избира и според нуждите и броя контакти, с които говори. За мен това е перфектния оператор от не големия избор на нашия пазар, а догодина ще прехвърля и нашите на него и тогава почти няма да ми трябват минути извън мрежата. Да не говорим, че примерно условията за лизинг са(бяха) доста по-свободни - в смисъл, че можеш да имаш до 5 лизинга ( 4 на всички полагащи се карти за физическо лице, плюс един по карта, прехвърлена от друг оператор) стига да не ги променят сега, това е доста удобно, поне за мен - правила съм го. Има и разни други, наглед дребни неща, които за мен са важни, ако щеш и чакането за връзка с оператор. Но все пак да не се отклонявам от темата, мога само да пожелая успех на Теленор и дано най-сетне получим едно наистина европейско ниво на обслужване и услуги. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
DreamcatcheR Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 офф/ Чакане за връзка с оператор? При Вива в 90% от случаите дори не дочаквам да чуя сигнал свободно. Иначе коментарите за Теленор са, че е най-калпавият оператор в Норвегия с най-неизгодни планове... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
newabv Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 Точно па на Глобул съм чакал 40 Мин на изчакване за разни консултации, без да преувеличавам. Не че на Виваком не съм де. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
ayl Публикувано Ноември 4, 2014 Сподели Публикувано Ноември 4, 2014 И аз чакам с нетърпение цените и дано са много добри, защото винаги след тях падат цените на отключените телефони, в които винаги съм се целил. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dViktor Публикувано Ноември 5, 2014 Сподели Публикувано Ноември 5, 2014 Плановете са по-добри от колкото бяха, но има какво още да се желае. Интересно е това с резерв минутите и МB, за около 25 лева получаваш доста повече неща от колкото бяха старите планове. Другото което би било добре е да може да си подновяваш договора когато решиш и да си взимаш нов апарат. Досега беше доста неприятно, че трябва да чакаш изтичането на договора ти и чак тогава може да вземеш телефон. В момента най-добрата оферта е на Виваком тази която е с 70% намаление от 99 на 30 лева с 2000 мин към всички. 2 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
londongunner Публикувано Ноември 5, 2014 Сподели Публикувано Ноември 5, 2014 Мтел отговаря на Виваком от днес или утре влизат в промоция и те От утре до 16 ноември план Трансфер L освен с 1800 национални минути и 4500 МВ ще се предлага с такса 29,93 лв. (-25%)с прехвърляне на неизразходените минути и 0лв/мин. към Мтел и фикс. при изчерпване. Трансфер XL с неограничени минути и 10000 МВ за 39,96 лв.(-60%). Цените са с ДДС, офертите ще важат за нови и съществуващи абонати при сключване на договор за 2 години. Ако има друго ще стане известно утре. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 5, 2014 Сподели Публикувано Ноември 5, 2014 А таксуването на минута или на секунда е? Таксуването е 60/60, т.е. всяка започната минута се таксува за цяла. И още малко подробности - след изчерпването на мегабайтите на бърза скорост, за плановете на 13.99 и 19.99, скоростта пада на 64kbps, а за останалите - на 128kbps. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
apomarinov Публикувано Ноември 5, 2014 Сподели Публикувано Ноември 5, 2014 Разбрах че днес щели да пуснат шестицата, но още го няма в сайта. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dessyteneva Публикувано Ноември 5, 2014 Сподели Публикувано Ноември 5, 2014 (редактирано) Предполагам, че ще има някаква пресконференция по повода, не може да мине незабелязано и сигурно след това ще го качат на сайта, то и без това още се работи по него и не всичко е ОК. Едит: по неофициална информация, iPhone 6 16 GB ще бъде 799лв с двегодишен договор с такса 34.99лв. Sent from my iPhone using Tapatalk Редактирано Ноември 5, 2014 от dessyteneva Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
stangen Публикувано Ноември 5, 2014 Сподели Публикувано Ноември 5, 2014 (редактирано) Днес се очаква пресконференция в която да обявят официално началото на продажбите на iphone 6. Редактирано Ноември 5, 2014 от stangen Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
algor Публикувано Ноември 5, 2014 Сподели Публикувано Ноември 5, 2014 хаха Винаги н такива ситуации ви гледам отстрани и се чудя каква е тая какафония и за какво става въпрос всъщност. Без да се обижда никой, ама 90% от пишещите в такива теми просто я пълнят за идеята и за спама, без дори някаква идея за купуване на апарат. Както и да е. Нямат наличности все още и за корпоративни клиенти нямат и цени. Най-рано другата седмица ще имат яснота, но със сигурност ще предлагат 6 и 6+. Аз лично не мисля, че ще има драстични разлики с Мтел и Виваком, но да видим. Сигурно ще са надолу цените, разбира се, ако ще бъдат съобразени с официалните европейски цени на Apple, но няма как апарат без договор да струва по-малко от 1300 лева. Нека има конкуренция, което е добре за нас като клиенти, но пък цените на пазара като цяло от две седмици вече са безкрайно нормализирани и който иска си е взел я кеш, я на изплащане. 1 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
gogi6 Публикувано Ноември 5, 2014 Сподели Публикувано Ноември 5, 2014 Кеш ясно,но говорим за договор и съответно евтин апарат(като в цивилизацията)!Другите 2 оператора ги видяхме! Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Nick Snow Публикувано Ноември 5, 2014 Сподели Публикувано Ноември 5, 2014 algor - говориш за нормализиране и за цена без договор, Мвзел 2000 за 16 при iPhone 6 и 2200 за 16 при iPhone 6+? wtf ? Виваром въобще нямат такава опция. Да направиха голяма стъпка при плановете си за да нормализират крайната цена, но това въобще не ме сгрява. iPhone е най обикновен потребителски телефон създаден с поглед към най обикновенния потребител. Само в България трябва да имам фирма и да водя предизборна агитация по телефона за да ми е в таргет групата. 7 Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Ноември 5, 2014 Сподели Публикувано Ноември 5, 2014 Чак пък предизборна агитация... Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
dobrewski Публикувано Ноември 5, 2014 Сподели Публикувано Ноември 5, 2014 Хм трябва да намина днес през Мола да ги видя що за стока са тия Теленор.. ако ме грабнат с някой хубав план,може и да си помисля за оставане при тях. Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
BulgarianSS Публикувано Ноември 5, 2014 Сподели Публикувано Ноември 5, 2014 Изчакай празниците Просто съвет Цитирай Линк към коментара Сподели в други сайтове Още опции за споделяне ...
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.