4o3uto Публикувано Април 20, 2009 Публикувано Април 20, 2009 А знае ли някой кога ще пуснат новата версия 2.0?> Цитирай
zzemy Публикувано Април 27, 2009 Публикувано Април 27, 2009 При мен работи бсичко перфектно.Много се радвам.Сега утивам да се надувам на едни младежи сьс htts. Цитирай
tbby Публикувано Април 27, 2009 Публикувано Април 27, 2009 При мен работи идеално. iphone 3G, FW 2.2. Току що си пратих снимки от Nokiа Е71 без приблем. Цитирай
pacispain Публикувано Април 27, 2009 Публикувано Април 27, 2009 и на моя работи идеално - 2G - 2.2.1 Цитирай
ReCcA Публикувано Април 28, 2009 Публикувано Април 28, 2009 И при мен работи идеално , но понеже предимно си пращам песни това , че не отиват в iPod-а бая ме дразни , но ще си изчакам докъто някоя версия оправи това Цитирай
aLeRgIcHeN Публикувано Април 28, 2009 Публикувано Април 28, 2009 Само да попитам ... Когато пращам аз даден файл: мп3, снимки, картинки ... каде мога да ги намеря ... че има 5193415 папки :confused: Цитирай
The Shaman Публикувано Април 28, 2009 Публикувано Април 28, 2009 От настройките горе в дясно колелцето и вътре Save Path, можеш да си избереш сам каде да ги праща. Цитирай
aLeRgIcHeN Публикувано Април 28, 2009 Публикувано Април 28, 2009 Мисълта ми беше ... Когато аз пращам ... ? Цитирай
The Shaman Публикувано Април 28, 2009 Публикувано Април 28, 2009 Мисълта ми беше ... Когато аз пращам ... ? Ах...Не чета май. Ами зависи какво ти трябва. Снимките е ясно...Директно от бутона или /var/mobile/Media/dcim/100apple За качените мп3, чесно да си кажа не са ми трябвали... Сега ще поогледам. Цитирай
The_Bear Публикувано Май 5, 2009 Публикувано Май 5, 2009 при мене инсталацията стана всичко си е ОК . Но искам да питам как се изпращат мп3 и тн. смисъл от друг телефон като се праща как може да си ги гледам получените файлове ? А и как мога да пращам от самия I-Phone Защото като намеря файла и цъкна на него ми пише Select a device и почва да ми търси телефон да го пращам , а аз не искам да го пратя а да го видя хаха П.С. Мерси предварително Цитирай
Stinkle Публикувано Май 5, 2009 Публикувано Май 5, 2009 при мене инсталацията стана всичко си е ОК . Но искам да питам как се изпращат мп3 и тн. смисъл от друг телефон като се праща как може да си ги гледам получените файлове ? А и как мога да пращам от самия I-Phone Защото като намеря файла и цъкна на него ми пише Select a device и почва да ми търси телефон да го пращам , а аз не искам да го пратя а да го видя хаха П.С. Мерси предварително Първо чети,после пиши!!! Цитирай
The_Bear Публикувано Май 5, 2009 Публикувано Май 5, 2009 ами четох , но конкретен отговор на моя въпрос не намерих !!! Цитирай
Alxx® Публикувано Май 5, 2009 Публикувано Май 5, 2009 За прослушване на .mp3 от файловата с-ма си инсталирай dTunes или iFile от cydia. Особено полезна е iFile-с нея можеш да прослушваш,преглеждаш,триеш, променяш права и пр. Цитирай
PunkoHead Публикувано Май 7, 2009 Публикувано Май 7, 2009 За прослушване използвам PwnPlayer. Много по-удобен Цитирай
aLeRgIcHeN Публикувано Май 13, 2009 Публикувано Май 13, 2009 Имали начин като ми пратят някоя мп3, тя директно да иде в плеъра (Ipod) ... каде трябва да запаметя дадената песен ? Цитирай
ReCcA Публикувано Май 13, 2009 Публикувано Май 13, 2009 НЕ и това е проблема bloothooth-a да не е поерфектен . Цитирай
avgusto0 Публикувано Май 16, 2009 Публикувано Май 16, 2009 Случайно някой да е пращал на друг телефон(да не е Iphone) снимки правени с камерата на телефона защото аз като пращам не могат да ги отворят а като пращам снимки сваляни от интернет ги отварят да не са в друг формат тези от камерата и за това да е? 1 Цитирай
eek Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 незнам дали някой се е сблъсквал но аз имам следният проблем . Инсталирам си програмата по този начин Добавяте това репо http://clubifone.org/repo/ в Cydia. Намирате iBluetooth, инсталирате и няма да се налага да заменяте нищо. програмата работи всичко е ОК но немога да получавам само пращам в момента в който ми пращат дава faild направих го по същия начин и на тела на един приятел същото ако аз му пращам той не може да получи и обратно и 2та телефона са 2Г , 2.2.1 фирм :confused: Цитирай
ReCcA Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 Не знам дали говоря за същия начин на качване като вас , но на мен Bliethooth-а ми от iSpazio , а не от посоченото от теб репо . После замених файла и готово . Цитирай
eek Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 Не знам дали говоря за същия начин на качване като вас , но на мен Bliethooth-а ми от iSpazio , а не от посоченото от теб репо . После замених файла и готово . трябва ли да заменям пак файла след като я инсталирам излекувана по т.н. 2ри начин? Цитирай
The Shaman Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 @eek, по начина, който си описал като първи, програмата върви без проблем!!! Цитирай
eek Публикувано Май 19, 2009 Публикувано Май 19, 2009 на 2 тела пробвах и на 2та едно и също само пращам при опит да ми пратят веднага дава faild така де да не се повтарям сега ще пробвам и това Цитирай
dViktor Публикувано Май 20, 2009 Публикувано Май 20, 2009 При мен всичко е наред, мога да получавам и да пращам. С Nokia и Sony Ericsson нямам грижи, но с HTC примерно нестава Качил съм я от iSpazio, после замених файла и готово. Цитирай
BANNN Публикувано Май 21, 2009 Публикувано Май 21, 2009 незнам дали някой се е сблъсквал но аз имам следният проблем . Инсталирам си програмата по този начин Добавяте това репо http://clubifone.org/repo/ в Cydia. Намирате iBluetooth, инсталирате и няма да се налага да заменяте нищо. програмата работи всичко е ОК но немога да получавам само пращам в момента в който ми пращат дава faild направих го по същия начин и на тела на един приятел същото ако аз му пращам той не може да получи и обратно и 2та телефона са 2Г , 2.2.1 фирм :confused: Задал ли си от настроиките да е видим Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.