eek Публикувано Май 21, 2009 Публикувано Май 21, 2009 да днеска дори го направих по начина със слагане на файла който е описан рестартирах и ок на другия ден го тествах виждат ме ... и като ми пратят нещо казва че отказвам трябва ли да изтрия наличния вече файл без ibluetoth ? Цитирай
pichifox Публикувано Май 24, 2009 Публикувано Май 24, 2009 Момчета опитвам се да сваля iBluetooth през сорса на clubifone но като тръгна да го свалям стига до някъде и ми изписва следния надпис: /var/cache/apt/archives/com.clubifone.ibluetooth_1.7_ipn oneos_arm.deb trying to overwrite /Applications/iBluetooth.app/Activatio nView.nib. which is also in package com.medevil.ibluetooth Не мога да разбера какво трябва да направя , ако може помогнете. Благодаря . Цитирай
Alxx® Публикувано Май 24, 2009 Публикувано Май 24, 2009 Отвори с ifunbox, влез в Applications и изтрий iBluetooth.app; защото съдейки по поста ти, вече имаш такава папка от друг сорс. После опитай отново. Ако питаш мен- опитай от apt.xsellize.com/user-pass. Там е излекувана, и е актуалната версия 1.08. Цитирай
pichifox Публикувано Май 24, 2009 Публикувано Май 24, 2009 Значи бях я изстрил от iFunbox-а и се опитах да я кача и от xsellize,но пак същият надпис.Накрая я изстрих от Cydia/Manage/Package/iBluetooth качих я тогава от xsellize и така вече стана.Не знам дали така е най- правилно но сега вече имам iBluetooth. Благодаря ти Alxx за отзивчивоста. Цитирай
Alxx® Публикувано Май 24, 2009 Публикувано Май 24, 2009 Моля, по- важното е че си се оправил. Цитирай
Andi1729 Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 The Sharman, качих си приложението от този сорс, който си дал. Инсталира го без проблем, след това рестартирам телефона, от "Settings" активирам Блутуута, после пускам самия софтуер. Нали така? Обаче изпраща, но не може да получи снимка.. Нещо изпускам ли..? Благодаря предварително за отговорите. Цитирай
Andi1729 Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 Оф..който не чете е така.. Оправих се. В "Settings" иконката ( горе в дясно) трябваше да дам "Visible" и се оправи.. Праща се снимка и се получава. А...хора, да питам още нещо - пратих си един .wav файл - да го ползвам за рингтон, получава го, сейфва го, но после не мога да го намеря за да го ползвам.. Някакви идеи..? Цитирай
baza2005 Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 Ringtone за iPhone трябва да са в друг формат за това не ги виждаш.(мисля че беше .m4r) Цитирай
NoGood Публикувано Юни 1, 2009 Публикувано Юни 1, 2009 Оф..който не чете е така.. Оправих се. В "Settings" иконката ( горе в дясно) трябваше да дам "Visible" и се оправи.. Праща се снимка и се получава. А...хора, да питам още нещо - пратих си един .wav файл - да го ползвам за рингтон, получава го, сейфва го, но после не мога да го намеря за да го ползвам.. Някакви идеи..? Значи за рингтона трябва да е формат .m4r.В Ръководства има описано как става качването им без компюрър.А за програмата iBluetooth -пускай само нея!Този от Settings не го пипай Цитирай
rbkst94 Публикувано Юни 5, 2009 Публикувано Юни 5, 2009 Този иБлутут ще тръгне ли на ипод 2г и ако тръгва моля кажете как се инсталира Цитирай
enz0 Публикувано Юни 5, 2009 Публикувано Юни 5, 2009 Здравейте ! Имам проблем с iBluetooth не мога да го намеря в cydia .. направих си рег в exsellaze аднах сорса, но пак нищо не стана изкара ми някаква грешка и до там. Някакви идеи ? И другият ми проблем е с качването на мп3 на телефна пробвах с iFunBox .. качих ги реснах тела и всичко беше 6 бяхя си там, но след 2рия рес всичко изчезна. Благодаря на отзовалите се !! Цитирай
Grievous Публикувано Юни 5, 2009 Публикувано Юни 5, 2009 По първия въпрос незнам защо се е получило така, колкото до mp3-ките би трябвало да знаеш че засега единственния начин да ги метнеш в телефона е iTunes. Другият начин е dTunes, сваляш си програмката от Cydia и буташ песните с iFunBox в var/Mobile/Library/Downloads и си ги слушаш. Цитирай
tarlyo2 Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 Имам проблем.Тъй-като съм нов в необятния свят на Appel или по-точно сферата на iPhone искам да попитам следното нещо.Инсталирах си iBluetooth от Cydia без да погледна във форума как става(голяма грешка между другото) и съответно програмата не може да се стартира.Та,въпросът ми е следния:Как мога да изтрия сегашното приложение на iBluetooth,което не се стартира,за да мога да го преинсталирам наново.Ако някой може да ми помогне ще му бъда много благодарен.Поздрави на всички Apple маниаци. Цитирай
tarlyo2 Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 Благодаря ти Миро,Голям пич си.Благодаря и така също за бързия отговор.Проблема вече е решен.Поздрави. Цитирай
enz0 Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 Не знам защо, но когато се опитам да адна сорс в Cydia ми изкарва грешка 404 Написах в търсачката iBluetooth и се появи инсталирах го, но отново проблем .. при опит за стартиране на приложението ми казва, че не може да бъде отворено. Телефона ми е с firm 2.2.1 modem 2.30.03. Моля помогнете къде греша .. много искам това приложение Цитирай
Alxx® Публикувано Юни 6, 2009 Публикувано Юни 6, 2009 Махни го като първо.Инсталирай сорса apt.xsellize.com/user-pass(регистрирай се с компютъра във форума xsellize.com и замести user-pass с твоите данни).След инсталацията направи рестарт, и в cydia ще откриеш iBluetooth "излекуван". Пробвай този вариант. Цитирай
BANNN Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 След като направиш описаното от alxx инсталираш ето този Цитирай
rbkst94 Публикувано Юни 7, 2009 Публикувано Юни 7, 2009 Този иБлутут ще тръгне ли на ипод 2г и ако тръгва моля кажете как се инсталира Цитирай
stat123 Публикувано Юни 10, 2009 Публикувано Юни 10, 2009 Няма начин ще чакаме в един от следващите ъпдейти да го оправят този проблем. Цитирай
FuckDaShit Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Здравейте, нов работещ iBluetooth за OS 3.0 дали се е появил, защото кракнатия който имам сега от "clubifone"-сорса в Cydia на OS 3.0 не работи и изхвърля програмата когато сенднеш файл! Благодаря! Цитирай
BANNN Публикувано Юни 21, 2009 Публикувано Юни 21, 2009 Трябва да чакаме да го портнат за 3.0 и не само него . Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Юли 1, 2009 Публикувано Юли 1, 2009 Направо ми се изчаква чаканката.Но нямаме избор,трябва да изчакаме добрите момчета да поработят! Цитирай
PunkoHead Публикувано Юли 2, 2009 Публикувано Юли 2, 2009 От MeDevil не съм чул абсолютно нищо, а пък тези от iBluetoothProject продължават да се правят на интересни и едва ли ще ни зарадват с нещо.. Цитирай
BANNN Публикувано Юли 2, 2009 Публикувано Юли 2, 2009 Щом го има за 2.2.1 ще го има и за 3.0 трябва търпение, Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.