Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

kal1ch

Въпрос

Публикувано

Преди малко качих девятката на телефона.

Доста загря по време на ъпдейта и 5-10 минути след това, което според мен е нормално за всяка първа бета. Една идея по-муден е от 8.3, но ми се струва доста по-стабилен от предишните им първи бета версии. Слуховете за новия системен шрифт излязоха верни.

Сега го пускам и на iPad-а. Нямам време да правя много шотове, но ако някой го интересува нещо да пита и утре ще отделя време за всичко. :smile:

post-5071-0-37881400-1433795668_thumb.pn post-5071-0-74403700-1433795679_thumb.pn post-5071-0-94164600-1433795688_thumb.pn post-5071-0-40106300-1433795699_thumb.pn post-5071-0-84559900-1433795713_thumb.pn post-5071-0-27071100-1433795732_thumb.pn post-5071-0-99022600-1433795744_thumb.pn

Recommended Posts

• 0
Публикувано

При мен два пъти тръгва и дропва, явно сме прекалено много маймунки на клона.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 0
Публикувано

Ако ще правите нещо сега, правете го през iTunes. В момента никой не може да ъпдейтне ОТА.

• 0
Публикувано

Нещо много лагва и работи тромаво. Това са ми първите впечатления.

• 0
Публикувано

Успяхте ли да update вече че на мен Itunse ми плюе грешка 1671

• 0
Публикувано (редактирано)

9.1 е супер :)

Редактирано от simba4
  • 0
Публикувано

Да 9.1 наистина е много добре , а сега свалям официалнта 9.0 да видим и тя как ще е :)

Пс:грешка 1671 означава че в моента сървърът не е намерен

• 0
Публикувано

Единственото, което открих на официалната деветка е, че ми бяга сърча нагоре, но предполагам след рестор на чисто ще се оправи

da3645d9ba755da9fb65a2cdab2a3384.jpg

• 0
Публикувано

И при 9.1 бета пак е така!

• 0

Вече ъпдейтнах. Всичко е на 6. Както винаги Ейпъл са на висота. Приятно съм изненадан , че на Айфон 5 всичко върви без лаг.

Редактирано от aserrr
  • 0
Публикувано

Ето такова мнение чаках, благодаря колега.. Скачам веднга. Чист рестор ли направи?

• 0
Публикувано

Аз ъпдйтнах ОТА - никакви лагове нито бягащи спотлайтове, с 2 думи - перфектна работа :)

• 0
Публикувано

Бяга, бяга ама рядко :)

• 0
Публикувано

Гадното лагване на контрол центъра пак го има на iPhone 6.

• 0
Публикувано

Горе до оператора ми се появи нова икона - слушалка със стрелка навън. Какво показва? Пренасочване на повикванията?

• 0

До сега нещата, които не ми харесват са:

- новия мултитаскинг. Може би ще е удобен за ползване чрез 3д тъч жеста на 6с, но с тези големи апп-ове трудно се открива този, който искаш, ако имаш много отворени. Също така по-бавно и трудно става бързото затваряне на няколко приложения.

- добавянето на спотлайт/проактив шит вляво на спрингборда. Щеше да е хубаво, ако можеше да се изключва или да се появява само отгоре като се swipe-не.

- няма Dynamic wallpapers. Рибките ще са 6с ексклузив като че ли..

Редактирано от DreamcatcheR
  • 0
Публикувано

Някой забеляза ли, че в messages вече излизат снимките на контактите, но при 5 s не е така?

• 0
Публикувано

Махнали са фунцията при двойно натискане на хоум бутона, най-отгоре да излизат последните набрани номера и фаворитите. Тъкмо им бях свикнал и са ги махнали!

• 0

Здравеите преди няколко дена сложих иос 9.1 от сайта на апле и сега не ми излиза да ъпдейтна някой знаели нещо по въпроса

Редактирано от GeCaTaA
  • 0

Защото това е 9.0 а ти си с 9.1. Плюс това имаш и инсталиран бета профил!

Редактирано от simba4
  • 0
Публикувано

Еми няма как да ти излезе ъпдейта като ползваш по-нова версия от актуалната в момента

• 0
Публикувано

А това добре ли е или

• 0
Публикувано

Дали е добре сам трябва да го решиш. Едното е официален рилийз другото е бета.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...