GeCaTaA Публикувано Ноември 30, 2016 Публикувано Ноември 30, 2016 Здравейте с apple tv 4 мога ли да стриймвам филми директно от лаптопа с windows благодаря предварително Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 30, 2016 Публикувано Ноември 30, 2016 Можеш просто да шернеш филмите и да ги гледаш с някй подходящ player!Infuse примерно 2 Цитирай
GeCaTaA Публикувано Ноември 30, 2016 Публикувано Ноември 30, 2016 Апле тв то само ли се изключва когато излезна от него Цитирай
gogi6 Публикувано Ноември 30, 2016 Публикувано Ноември 30, 2016 Задържаш бутона вдясно от menu..sleep Цитирай
GeCaTaA Публикувано Ноември 30, 2016 Публикувано Ноември 30, 2016 Някой да си е купувал такъв контролер http://www.apple.com/shop/product/HJ162/steelseries-nimbus-wireless-gaming-controller?fnode=a4 Цитирай
Tarashev Публикувано Ноември 30, 2016 Публикувано Ноември 30, 2016 М- даSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
GeCaTaA Публикувано Ноември 30, 2016 Публикувано Ноември 30, 2016 Откъде мога да си го поръчам Цитирай
mirror Публикувано Ноември 30, 2016 Публикувано Ноември 30, 2016 (редактирано) Не, виж някой да ти го докара от Щатите, Англия или по-голяма държава в Европа. Контролерът е супер, но още няма кой знае какви яки игри за ATV. Редактирано Ноември 30, 2016 от mirror Цитирай
Tarashev Публикувано Декември 1, 2016 Публикувано Декември 1, 2016 EBay Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
GeCaTaA Публикувано Декември 3, 2016 Публикувано Декември 3, 2016 Здравейте има ли вариант да стриймвам екрана на лаптопа на ейпъл тв 4 Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Декември 3, 2016 Публикувано Декември 3, 2016 http://www.airsquirrels.com/airparrot/features/win/Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turganay Публикувано Декември 3, 2016 Публикувано Декември 3, 2016 Работи перфектно на windows 10. Цитирай
Anthony Публикувано Декември 6, 2016 Публикувано Декември 6, 2016 Имам проблем с Popcorn time. Като се опитам да променя енкодинга на субтитрите и ме изхвърля от приложението. Пробвах и с бетата, и с нормалната версия, все същото. Цитирай
gosta Публикувано Декември 6, 2016 Публикувано Декември 6, 2016 При мен пък ,изобщо няма опция за пускане на субтитри на Попкорн тайм на АТВ4. Има ли някакъв начин да се покажат? Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Как се опитваш да ги пуснеш?Слайд отгоре надолу по тъч бара на дистанционното? Цитирай
turganay Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Жоре, ако бяха си направили труда да прочетат по- горе съм писал, че с последната версия имат проблем със субтитрите iPwnStore. Писах на съпорта им за този проблем поне 8 пъти и всеки път отговора беше, че не в тях проблема а в разработчиците на popcorn и реших да платя за една година на iPASTORE. При тях версията е старата на popcorn и няма никакви проблеми със субтитрите. Просто трябва да се набуташ два пъти и всичко е ок :). Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Да,знам,но той е писал,че няма опция за пускане.Не,че му крашва.Само не разбирам,защо ipwn не пуснат старата версия 1.0.3...Имат опция обаче да подписваш app по желаниеКакво,ще стане ако сложиш свалената от ipastore версия 1.0.3 ?Защо не опиташ?Така можеш да я пратиш на хора в нужда да си я подпишат Цитирай
gosta Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Пробвам със слайд отгоре надолу , но ме изхвърля от филма. При опит да сменя енкодинг от настройките , крашва цялата програма. Сега ще инсталирам и пробвам и бетата от ipwn store , да видим как ще е, но никога не са ми излизали субтитри. Таб за тях също нямам в програматаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turganay Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 (редактирано) Не се опитвай и с бетата няма да стане, трябва версия 1.0.3 и си шест. Редактирано Декември 7, 2016 от turganay Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 За тези с iPwnStore и версия 1.0.5 нагоре!Изтривате Popcorn от AppleTv-то!Сваляте тази версия(1.0.3)https://www.dropbox.com/s/klkvmlypb9gamdu/991460876116_VY74LH9YT6.ipa?dl=0на компа!Логвате се с акаунта си в IPwnStore и отивате на Custom Ipa Signing.Ъплоудвате сваления файл и след като автоматично се свали го инсталирате на Atv-to:)Със съдействието на turganay 3 Цитирай
Mkarchev Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 gogi6 Хиляди благодарности,проработи с пълна сила! 1 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Имате ли проблеми с нестабилност на ATV4? С последния софт съм и го ползвам почти само за Plex, YouTube и още 1-2 приложения (т.е. very light usage, имайки предвид възможностите). Проблеми, които наблюдавам: 1) когато е в sleep режим, не ми излиза в Airplay опциите на други устройства, а старите ATV 2 и 3 излизат 2) в допълнение към горното - понякога дори и да го събудя, пак не излиза в Airplay и се налага рестарт 3) често ми respring-ва. Не всеки ден, но 1-2 пъти седмично. На 2-ката и 3-ката ми се е случвало 2-3 пъти годишно... 4) много често се наблюдават забавяния при отваряне на Settings ап-а от хоума или мултитаскинга. Опциите излизат замръзнали, но чакам 5-10 секунди и после премигва (сякаш рефрешва ап-а). Правих рестор и set as new наскоро (след като ползвах доста време бетите на сегашния пъблик (10.0/10.0.1). Просто не е обичайния Apple user experience... Понякога ми се струва, че и интернета е супер бавен (а е свързан с лан кабел към airport bridge рутер). Цитирай
gogi6 Публикувано Декември 7, 2016 Публикувано Декември 7, 2016 Нямам забележки!При мен работи нон стоп.Може би 2-3 седмици не съм го рестартирал.Само да вметна за Popcorn 1.0.3...ако имате проблеми с бг суб,да не тръгват,ще трябва да изключите приложението от мултитаскинга и да го стартирате отново! Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.