svdiablo Публикувано Януари 15, 2017 Публикувано Януари 15, 2017 https://gyazo.com/cc8c295347cd31d6ed922cd26b096da5 Някой подкара ли вече Коди и Попкорн на Apple TV 4? Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 15, 2017 Публикувано Януари 15, 2017 Мен не ме засегна на на Atv-то.За ios още чакам нов лиценз Цитирай
gosta Публикувано Януари 15, 2017 Публикувано Януари 15, 2017 И аз си чакам още въпреки , че попълни формата и я изпратих . Няма ни мейл , ни нищо .Много бавно действат...Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 15, 2017 Публикувано Януари 15, 2017 We recommend all users change their iPwnStore account passwords as a security precaution. Thank you for your cooperation.Препоръчват всички да сменят паролите си Цитирай
Mkarchev Публикувано Януари 15, 2017 Публикувано Януари 15, 2017 Няма ли да пратят автоматично емайл когато са готови или трябва задължително да се попълни бланката? Цитирай
gosta Публикувано Януари 15, 2017 Публикувано Януари 15, 2017 Пишеха , че ще е автоматично , но на мен ми се изчака чакалото и за всеки случай пуснах една формаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turganay Публикувано Януари 15, 2017 Публикувано Януари 15, 2017 iPASTORE са явно по- бързи, като им писах за проблема и до няколко часа ми го оправиха.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
svdiablo Публикувано Януари 15, 2017 Публикувано Януари 15, 2017 преди 1 час, turganay написа: iPASTORE са явно по- бързи, като им писах за проблема и до няколко часа ми го оправиха. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Само Коди ли предлагат или имат и Попкорн? Цитирай
turganay Публикувано Януари 15, 2017 Публикувано Януари 15, 2017 Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
sila_bg Публикувано Януари 16, 2017 Публикувано Януари 16, 2017 (редактирано) Здравейте братя по оръжие Може ли някой да ми даде съвет накъде да насоча усилията си с плейване на булсат каналите през Коди на ап тв 4. Направил съм всичко както трябва (спрямо всички инструкции дадени до момента - репо, актуален булсат аддон и т.н.). Стигам до момента, в който трябва да натисна върху самия канал и да гледам ТВ. Обаче тука е гредата - за части от секундата започва да мисли и .... нищо. (fyi - с Криптон версията съм). Каналите се визуализират колкото трябва да са, ЕПГ-то и то е точно. Прави ми впечатление, че за разлика от предишните версии на Коди, тука като стартирам Криптона първо ми зарежда ПВР клиента и после фюжън добавката. Може ли това да е проблема ? Пробвах какви ли не врътки (с външно ЕПГ, с булсатско....ако това има значение някакво за стрийм-а, но се съмнявам), писах парола и юзър с дистанционното, а не с епълската клавиатура (както съветват по-горе) ...все същия шит. Стигам все то тоя сюблимен момент, когато току да се усмихна и ..... Дайте някакви съвети какво забравям или къде може да е проблема? п.с. Пускам това питане, понеже ако успея да го подкарам да си платя на ипасторе-а и да не се занимавам със седмични неволи. Благодаря! Редактирано Януари 16, 2017 от sila_bg Цитирай
superson1c Публикувано Януари 16, 2017 Публикувано Януари 16, 2017 Официалния фюжън адон до колкото знам го преработиха и вече работи на друг принцип, най вероятно е от там проблема. Сваляше се друг преправен фюжън адон, но не си заслужава понеже им смачкаха резолюцията на каналите и е ужасно за гледане. Ако ти се занимава все пак, може да попрочетеш във бг форума за коди кое как. Цитирай
sila_bg Публикувано Януари 16, 2017 Публикувано Януари 16, 2017 @superson1c, тъкмо тая преработената добавка мъча. Общо взето чета и в бг коди форума, за да съм в час, ама реших да пусна тука, понеже става дума за tvOS и мисля, че тука по имам шанс някой колега да сподели подобен проблем как го е решил. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 16, 2017 Публикувано Януари 16, 2017 Трябва ти по-стара версия на добавката!Имаше я по-назад в темата.И да изключиш автоматичното обновяване на добавките в Коди Цитирай
Veselin Panov Публикувано Януари 16, 2017 Публикувано Януари 16, 2017 Последно с тази версия работеше,но и аз се отказах,картината е отврат! https://mega.nz/#!tJRVFJBD!TDFtk6fsS7uwDTYWogMIJmeCjHn0ZjKK3OIYR4OpUJ4 2 Цитирай
sila_bg Публикувано Януари 16, 2017 Публикувано Януари 16, 2017 @gogi6 @Veselin Panov Господа, благодаря ! Само да внеса малко историческо пояснение. Аддон-а, за който gogi6 казва (че я имаше по-назад в темата), е именно представената от Veselin Panov. А именно *-0.0.2о. Това е аддон-а, който работеше (и беше последната по ред версия) преди тея от булсат да променят юзер агента и да резнат кранчето - някъде 11/2016 беше. След това коди дев тийм, ако не греша, направиха доработка и резултата беше аддон - *.master. Дори и с предоставените от вас аддони телевизията тръгва, но само на ОС: РС, а там няма Диемите. А те на мен са ми най-дерт с аддон: *-0.0.2о при ОС: РС - има 200 канала (без диеми, ххх канали и т.н.), а с ОС: самсунг - само 64 канала, от които 55 радиа (9 бозави канала) с аддон: *.master при ОС: самсунг има 213 канала (вкл. диемите), но драмата е, че не плейват на атв. А странното е, че на макбоок-а и на иМак-а вървят на пушка. Отдавам го единствено на конфигурацията в юзър агента, нямам обяснение кво друго да е. Цитирай
Anthony Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Аз окончателно скъсах с Ipwnstore и не ги препоръчвам на никой. Нямат грам съпорт и е невъзможно да контактуваш с тях. След близо 2 месеца чакане да ми пратят нов сертификат, ми писна на уя и отворих диспут в пейпал. Оказа се, че тогава изведнъж почват да отговарят светкавично на съобщенията там и ми предложиха незабавно да ми пратят сертификат. Аз обаче им казах, че не искам да ги чуя, че когато взимаш пари за услуга, то си длъжен да имаш къстъмър съпорт и най-малкото начин на комуникация с клиента, а не само жалкия туитър, където никога не отговарят. Казах им, че искам да ми върнат парите и в крайна сметка ми възстановиха 8.50 долара, с които си платих за IPAstore, от които съм много доволен. Обаче сега не мога да си кача в Коди адона за subunacs. Непрестанно ми дава instalation failed. Някой има ли подобен проблем? От SuperRepo се мъча да го инсталирам. 2 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Тц!SuperRepo не става!От Fusion/Kodi-repos/international/bulgarian и нямаш грижи 2 Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Антъни имам същия проблем с тия идиоти вече цял месец ги чакам да ми подновят сертификата, но ни вопъл ни стон , отварям веднага диспут в пейпал , че ми омръзна от дребни тарикати. 2 Цитирай
Veselin Panov Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Слави,прави сте и двамата,но мислите ли,че е лесно Apple да "работи" срещу теб? Тия явно са си измекяри,но все пак това е нелегална услуга и Apple винаги ще се опитва да ги спре! 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Антъни имам същия проблем с тия идиоти вече цял месец ги чакам да ми подновят сертификата, но ни вопъл ни стон , отварям веднага диспут в пейпал , че ми омръзна от дребни тарикати. И аз ги чакам месец,баси Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 И аз ги чакам месец,баси Оправих се Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Отиваш на транзакцията в paypal и най-долу в ляво има report a problem ,от там в resolution center и описваш всичко. 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Слави,прави сте и двамата,но мислите ли,че е лесно Apple да "работи" срещу теб? Тия явно са си измекяри,но все пак това е нелегална услуга и Apple винаги ще се опитва да ги спре! Аз бях много доволен от тях!Понеже предлагат услугата доста години и имат много продадени сертификати,сега им е трудно да ги подновят.Но това мен изобщо не ме интересува. Цитирай
londongunner Публикувано Февруари 8, 2017 Публикувано Февруари 8, 2017 Хахах педали 1 час след като отворих диспут в paypal и вече имам нов сертификат да видиш ти как не отговарят ,като ще им бъркаш в джоба !!!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.