inutero Публикувано Юли 11, 2012 Публикувано Юли 11, 2012 SwitchEasy Capsule Rebel Hybrid -от 2 части е - вътрешната е някаква твърда гума а външната е пластмаса. Много съм доволен, изпусках го на асфалта няколко пъти и нищо му няма. Бял е на черен телефон и седи добре Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Юли 11, 2012 Публикувано Юли 11, 2012 И аз го сложих отново (capsule rebel-a). Седеше ми в шкафа от месеци. Недостатъкът е, че много трудно се маха. Именно при един такъв случай ми се счупи единия ъгъл на пластмасовата част, но все пак още стои закрепена някак си пс. с черната версия съм. Бялата предполагам на бял телефон ще седи добре, но на черен не ми допада. На снимката горе се вижда.. Цитирай
roll2puff Публикувано Август 2, 2012 Публикувано Август 2, 2012 От 3-4 месеца ползвам SwitcEasy TRIM и съм крайно доволен, надживя и трите си предшественика. Малко е странен с тези резки отстрани, но за мен те са голям плюс, добавят захват и предлагат и по-добро абсорбиране при удар. Черния пасна идеално на черния телефон и се усеща като едно цяло. Бутоните се натискат без допълнително усилие. След около година вярна служба и доста тормоз, преди 2 дни ми се разлепи пластмасовия от гумения елемент. Днес, след кратък размисъл и възможност да тествам 25-30 други, поднових със същия и горещо бих препоръчал отново. Два недостатъка открих при продължителната употреба: 1. Задържа прах в цепките между резките и около бутоните - лесно се маха със четка за зъби, през няколко дни; 2. На някои док-станции се налага да се сваля, тъй като пречи да влезе телефона докрай и да направи пълен контакт - свалянето и слагане не е сложно. Имайте в предвид, че светлите, както повечето гумени, попиват цвят. С черния няма ядове в това отношение. 1 Цитирай
ivan_fsg Публикувано Август 13, 2012 Публикувано Август 13, 2012 Кейс Krusell ColorCover черен, супер удобен и лек кейс, на мен най-много ми харесва, че е мат и е много приятен на пипане, иначе едва ли ще предпази при падане Скриин протектор Luster Mirror Screen Protector на 4-5месеца е и вече е доста надраскан, това му е недостатък, иначе е готин Цитирай
plam4e Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 Някой би ли споделил какво ползва за 5-цата си? ...протектор, калъф и т.н., че днес очаквам моята Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 1 протектор switcheasy отпред само + това (мека изк. кожа, отвътре е много меко покритието) - 5 лв от ибей, дойде за седмица: И такъв взех, но идва малко тесен и по-трудно се вади телефона. Иначе и аз си бях взел кейс преди да ми пристигне телефона (switcheasy nude прозрачен), ползвах го 1-2 седмици. За толкова малко време се поизтърка на някои места. Също така понеже е прозрачен, много си личат прашинки и дребни боклуци, които влизат отстрани, когато се носи по джобове. Иначе лесно се маха и слага, супер тънък е и не скрива дизайна на апарата. Но определено такова бижу не трябва да се слага в някакви пластмасови кейсове. Оксидираната част на гърба и страните на телефона е уникална и всяко добавяне на "предпазни средства" само разваля усещането. Цитирай
Eureka Публикувано Декември 1, 2012 Публикувано Декември 1, 2012 (редактирано) http://dice.bg/switcheasy-colors-stealth-silikonov-kalyf-za-iphone-5-cheren-item9724 - Това е калъфчето, а на дисплея съм сложил Belkin Anti-fingerprint покритие. Редактирано Декември 1, 2012 от Eureka Цитирай
flash40oo Публикувано Декември 3, 2012 Публикувано Декември 3, 2012 Здравейте, колеги предлагам тук да споделим кой с какъв калъф, бъмпер, протектор, гръб и тн. си е облякъл телефончето. Аз примерно се чудя какво точно да си взема, което максимално да не загрозява телефона и по някакъв начин да ме спаси от досадните драскотини. Чудя се дали комплект протектори, които обхващат целия телефон ще решат проблема ? Цитирай
KurtiMakarov Публикувано Декември 3, 2012 Публикувано Декември 3, 2012 http://dice.bg/macal...rachen-item9958 1 Цитирай
roll2puff Публикувано Декември 3, 2012 Публикувано Декември 3, 2012 От десетина дни съм с Incase Pro Slider Case и съм доволен. Смених, търсейки разнообразие и дойде точно на място. Има приятно усещане, като "сапунче" в ръката, но гумените кантове не позволяват да се изплъзне. Очаквах бързо да хване драскотини, но за момента няма забележими. Леко захапва фолиото с долната част. На черния стои по-добре, отколкото на бял. Цитирай
djokando Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Днес случайно попаднах на този модел http://dice.bg/sena-hampton-walet-kojen-kalyf-rychna-izrabotka-estestvena-koja-za-iphone-4-4s-cheren-item7260 -много ми хареса ,но цената не ми се неави нещо , дали има нещо подобно на по сносна цена Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 teodorteo продава хубави калъфи yoobao. Питай го или виж сайта му. 1 Цитирай
Bobo Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Никога не бях ползвал бъмпери или подобни неща за телефоните си. Но сега с този iphone 5, колкото е приятен на докосване, толкова лесно се наранява. Взех това - Изглежда ми вариант, който най-малко ограничава контакта с телефона Чудя се дали да си оставя телефона без калъф и като се обели, ще го пръсна прахово и готово Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Тоя вариант, колко джазги на антената на четворката ми остави... Цитирай
Bobo Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 (редактирано) значи според теб ще направи телефона леш... не знам, ще видя, ако се надраска толкова много ще го пръскам прахово, не се еб@вам )) Редактирано Януари 6, 2013 от Bobo Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Шамана говори за това, че с бъмпърите, се появяваха много драскотини по страчната част на 4-ките /4с. А че гърба и дисплея не са ти защитени с тоя бъмпър, така е Ще ти свърши работа само за предпазване при поставяне в/у плоска повърхност (пр. бюро). Цитирай
Bobo Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 (редактирано) аз много добре го разбрах Шамана. Затова казах, че ако се нарани, ще го пръскам прахово отстрани. Редактирано Януари 6, 2013 от Bobo Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Матов InCase slider pro и ме боли фара за дизайна Слайдера даже е по - приятен на допир. Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 6, 2013 Публикувано Януари 6, 2013 Като Алекс, само че на конкурента Elago - S4 Glide- най- доброто, което съм ползвал досега. Матов е, невероятен на допир и запазва максимално тънък профила на телефона. Цитирай
MI6O Публикувано Януари 8, 2013 Публикувано Януари 8, 2013 (редактирано) http://www.senacases...raslim-classic/ http://www.amazon.co...57662936&sr=8-1 Имах същия и с 3GS, не случайно го взех и за 5цата, не мръдна 2 години и още изглежда като нов. Много високо качество. Редактирано Януари 8, 2013 от MI6O 2 Цитирай
arm11 Публикувано Януари 9, 2013 Публикувано Януари 9, 2013 И аз си поръчах със семейното лого, бял и черен. Хем предпазва, хем по никакъв начин не нарушавам дизайна. Цитирай
carrot Публикувано Януари 9, 2013 Публикувано Януари 9, 2013 http://www.artwizz.com/catalog/apple/iphone/iphone5/SeeJacket_Clip_for_iPhone_5,_clear/a-386 Много тънък, не увеличава допълнително размерите, прозрачен и с леко матова повърхност. Доволен съм. 1 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 9, 2013 Публикувано Януари 9, 2013 Пластмаса няма да сложа никога повече! 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.