Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 7

Recommended Posts

Публикувано

Представих си се в магазина как купувам 7 и го прослушвам:)))Да взема лекарски слушалки ли?!

• Отговори 912
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• dessyteneva

80

• The Shaman

71

• Asen_77

49

• Dean

47

Публикувано

Моят 6+ свисти като пипна хоум бутона но е много слабо и чак сега го чух.При седмиците е по силно.Четох над 200 коментара и всеки втори казва че го има при него,което при нов телефон е малко гадно,предвид колко струва.Не трябва да се омаловажава а да се изчака нова партида.

Публикувано

Току що ми се обадиха от Теленор във връзка с регистрацията за 7/7+
7+ няма да има на 23-и. Не знаят кога - можело и на другия ден, или другата седмица и т.н., но на 23-и със сигурност не.
Успях поне да уговоря 7-цата на цена ми - искаха да потвърдя, че ще я взема и се разбрахме в петък да ида в посочения магазин да си го взема.

Публикувано

И на мен ми звъннаха и казаха след 23-ти. Отказах. Реших, че тая година ще е само часовника.

Публикувано

Хахахаха яко!

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Pro!

Публикувано (редактирано)
11 hours ago, IskrenDimitrov said:

Още един "clickbait"  https://mobile.twitter.com/embee82/status/77754845657556172

Предвид сериозното модериране тук,такива постове са не на място.

Да видим какво ще кажеш за това 

На твое място бих бягал, ама така силно че да достигнеш точната скорост и в едно с вентилатора на телефона да успееш да се издигнеш на минимум 15 см . А когато кацнеш можеш да си изпратиш спокойно личните данни на шефа на сейшелската банка, който те е помолил за помощ и ще ти преведе $15 978342,57 . И ако по време на гореизброените се окаже , че ти е паднала батерията на телефона,да потърсиш инфо за бързо зареждане в микровълнова и да го вдигнеш за 30-35 секунди ;)

П.С. 

Сигурно си прочел вече, че Епъл премахна 3.5 жак , за да пробутва новите слушалки в които всъщност има чип за проследяване и така имайки вече пръстовия отпечатък от бутона , да могат да клонират хора заместители, които да работят и да си харчат парите само за епъл продукти .

П.С.  1.5

А ако харчи повече батерия телефона, след ъпдейта от линка св разбира защо 

http://bgiphone.com/index.php?/forums/topic/29232-ios-8/&do=findComment&comment=252599

П.С.  2

Това не е персонално към теб само, доста потребители вероятно вече имат доста шумни телефони от стария модел, така че нека се замислят и занапред ;)

Редактирано от kawabiker
Публикувано

Да, всичко в тоя епъл е паранормално, като в досиетата Х, даже презентаторите са нереални - мултимилионери и шефове на най- най- компанията в света да се носят като некви оръфляци. Има нещо, прав е колегата, като зомбиран съм докато не хвана новата пръчка в ръка (добре, че я няма Мила Йовович да ми тегли куршума).

Публикувано

А бе, с какво пръскат тия самолети?!? Скоро очаквам някой да срешне дракон в коридора.

デシスラブ

Публикувано

Абе има си ги, не си попаднал! Което не означава боклук!

Sent from my iPhone 6s using Tapatalk Pro!

Публикувано

Е 5-тицата се люспеше. Снимал съм го преди да го продам. Както и да е . Аз поне свалям розовите очила от време на време.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Надали има производство в което да няма брак и дефект и това не се оспорва от никой в предпоследните 4-5 поста. Оказва се, че има следното разбиране според мен - купуваш си нещо, което е "модерно" според социалните мрежи явно, т.е. то автоматично трябва да е безупречно , хипер, мега, гига , ултра и не може да има на 100000 /1 бройка дефектна . 

Май ще се окаже, че зомбирани всъщност са онези дет все сменят марката, а зомбитата са трезво мислещите .

Публикувано

За супер качество е прието 1/1000 да дава дефект. Това е световния стандарт, към който производителите се стремят.

Публикувано

@gorgior евалата, както винаги обективно и безпристрастно мнение, е затова с удоволствие пия бира с теб.
Следващия път имаш бира от мен :)

Публикувано

Просто тази година случаите със самозапалили се самсунги са над 90 само в САЩ, сигурно за това се споменава точно това, иначе не е невъзможно да стане и с айфон, както и с всички други, техника е все пак.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Гога, евтино се продаде, за една бира...

デシスラブ

Публикувано

Аз пък накрая ще ви набия и двамата :D:D:D

Публикувано

Няма вече кой да бие, затова е така ...

Публикувано

Ще имам скоро iPhone 7 128GB Black EU версия за продан. Ще го дам на цената на Apple store + доставката, която е към 40 евро или иначе казано 910 евро. Ако има желаещи да ми пишат на лс, че обява няма да пускам,

Публикувано

Нали уж имаме официален внос на iPhone от Апком? Защо тогава цените отново са с около 200 лева над европейските за 7 и с около 400 за 7+? Начело с iStyle, които май към началото на миналата година гордо писаха във фейсбук страницата си, че в скоро време цените в БГ ще се нормализират и ще са съвсем леко над европейските.

Публикувано

@Anton, кои европейски цени визираш? В немския store, 7-цата е 759/869/979 EUR (1486/1701/1916 лв.), цените в iStyle са 1519/1739/1959 лв. - с около 30-40 лв. над немските. В Теленор са 1479/1699/1919 лв., но не знам там ако си го платиш кеш, дали ще е заключен. Ако не е, са си 1:1 с европейските цени.

Публикувано (редактирано)

killer4o, аз не бях гледал в немския магазин, но си прав. 1:1 са с повечето европейски държави, сега като проверих всички. Тъкмо бях започнал да се ядосвам.

В Европа най-евтин излиза вноса от Великобритания.

Редактирано от Anton
Публикувано
Аз пък накрая ще ви набия и двамата

Предполагам си допуснал правописна грешка:
Аз пък накрая ще ви наПия и двамата.

Ааа няма да е само една, колкото ни е кеф ще си пием.
Публикувано

Кво да правиш брат, явно толкова струвам! Или пък на толкова ме оценявате.

Деси, аз не знам колко процента са се взривили в Америка , но се питам как нито един не се взриви в България, Русия , Полша Германия, Гърция ? И как Американската телевизия не отрази подобаващо този проблем.?

Sent from my iPhone using Tapatalk

Може би защото още не е пуснат официално у нас?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Публикувано

Абе за да съобщават по интеркома в самолетите, няма да е просто заговор ;)

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...