apomarinov Публикувано Януари 5, 2010 Публикувано Януари 5, 2010 Уж си сложих 3 евента на календара пък не ги показва на lockscreen-a? Цитирай
Grievous Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Само със едно тапване по плъгина mail, без да се отключва телефона, може да прочетете основното съдържание на получения mail, link и др. Спокойно след това можете да го изхвърлите в кошчето (снимка 3). Това е новото във v1.1.14-19 на LockInfo. За съжаление все още от нея могат да се възползват само онези получили лиценз за приложението (надявам се в най скоро време и останалите). apodjeki, а имаш ли добавени такива. Влез в Settings/LockInfo/Plugins/Calendar/Calendars и си ги включи. Ако не си си добавил такива, погледни тук и си ги изтегли от тук прочитайки темата от-до. п.п. ще ти ги показва когато наближи денят, а не година напред. Цитирай
apomarinov Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Ясно, а как да го направя да ми показва пощата, смс-ите и обажданията дори и когато нямам такива нали да пише "0" отстрани? И моя LockInfo е от repo.beyouriphone.com. И тази иконка на времето що ми излиза като въпрос незнам? Цитирай
Grievous Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Най-вероятно трябва да се пипне някой .plst файлче, но сега нямам тази възможност. За питанката на времето е нормално и отговорено някъде из темата. Цитирай
mupo Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Не може да ти се показват SMS-ите и e-mail-ите при положение, че нямаш непрочетени. LockInfo не е приложение за SMS-и и email-и, а приложение за известяване на ново получени и предстоящи събития. Цитирай
BANNN Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Моята Lockinfo съм я купил и съм добавил плугин за нотификация, но понеже ползвам Winterboard и собственна тема не ми излиза нотификация на SB и си мисля, че трябва да се барне config.js! Някой знае ли какво трябва да се добави в този файл? Същото се отнася и за рожденните дни! Цитирай
apomarinov Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Не може да ти се показват SMS-ите и e-mail-ите при положение, че нямаш непрочетени.LockInfo не е приложение за SMS-и и email-и, а приложение за известяване на ново получени и предстоящи събития. E аз гледам на @Grievous е точно така ти казваш, че не може, няма смс-и, няма имейли пък се показва, а и днеска получих един имейл и не ми показа че съм получил.Ей го имейла сам го получил ама тва не го показва Също и времето незнам от какви сървъри се обновява ама аз навън дишам и дробовете ми се вледеняват то ми пише 9 градуса било Цитирай
mupo Публикувано Януари 6, 2010 Публикувано Януари 6, 2010 Извинявай, очевидно доста съм изостанал с LockInfo, но това е нормално при положение че не го ползвам отдавана. Цитирай
apomarinov Публикувано Януари 8, 2010 Публикувано Януари 8, 2010 LockInfo - 1.1.14-1 прерових и config файла на Gruppled LockInfo понеже като я задам като тема, тогава изчезват смс-ите, но неможах да ги накарам да си седят независимо получил ли съм или не. Също сега нали има две предстоящи събития пък показва 0 :confused: Цитирай
John Digweed Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Някой знае ли защо се получава така? Цитирай
BANNN Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Защото си качил и другите Plugins от Cydia. Цитирай
John Digweed Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Gpower нямам нищо от cydia инсталирано. Цитирай
BANNN Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 (редактирано) Така ли? Я влез в Cydia и ми кажи колко плугина има качени там за Lockinfo! И как нямаш нищо качено от нея? Lockinfo от iTunes ли го качи? :rolling: Редактирано Януари 21, 2010 от GPower Цитирай
John Digweed Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Стига бре Gpower, нямах предвид Lockonfo. Мерси много на Gpower. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Защо не споделяте какъв е бил проблема и как сте го разрешили. Ами ако някой попадне в подобна ситуация, пак ли ще се задават тези въпроси. Нали затова е форума, да се опитаме по най-бързия и удобен начин да разрешим даден проблем. :boxing 2: 1 Цитирай
John Digweed Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Да така е Grievous. Проблема беше че Plugins излзаха по два пъти всички, деинсталирах LockInfo, изтрих папката на LockInfo, която се намираше в папката Library/Lockinfo и рестартирах телефона. Инсталирах наново LockInfo, и добавих тези Plugins които са по надолу, в Library/Themes/вашата тема/Bundles и респринг. Всичко това със помоща на GPower. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 21, 2010 Публикувано Януари 21, 2010 Каква е процедурата защото аз инсталирах 1.1.7 от там и сега въпреки че махнах първоначално всичко и на чисто сложих от beyouriphone, пак ми излезе trial, а и плъгините за Phone, Mail, Calendar фигурират по 2 пъти....и на Lockscreen-a и в настройките. направо боза Махай всички плугини и Lockinfo от Cydia! Рестарт и сложи само Lockinfo от репото на http://repo.beyouriphone.com Това е на предната страница. Цитирай
tonygti Публикувано Януари 28, 2010 Публикувано Януари 28, 2010 Не знам дали си внушавам, но след като сложих новата версия имам с поне 10MB повече свободна RAM. Явно е оптимизирана на max. Цитирай
apomarinov Публикувано Февруари 1, 2010 Публикувано Февруари 1, 2010 Излезнала е нова версия 2.0.2-1, не ми изкара changelog в инфото. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 Ето ги. Като се прибера ще пробвам стария крак ако някой не ме изпревари. Знам, че Grievous е с платена та няма да е той :> Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 Пробвай. Няма причина да не стават. Цитирай
The Shaman Публикувано Февруари 2, 2010 Публикувано Февруари 2, 2010 Пробвах без крака и ме питаше за лиценз. Дава пет дена пробен период. Сложих го и нещата се оправиха. Т..е крака работи и с новата версия. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 Трябва само да изтриете WeatherIcon Plugin for LockInfo. п.п. колкото бързо го сложих, два пъти по го разкарах. Стария вариант повече ми допада, а и след последния ъпдейт на WeatherIcon плъгина вече има информация за последния ъпдейт на времето. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.