NBT Публикувано Април 23, 2010 Публикувано Април 23, 2010 При мен и двете са напълно еднакви. Данеби да не се обовява lockweather и заова да са ти различни. По принцип lockweather взима информация от weather app. Цитирай
turganay Публикувано Април 27, 2010 Публикувано Април 27, 2010 Здравейте, бихте ли споделили някоя от новите версии на Lockinfo плюс Weathericon Plugin for Lockinfo, защото от снощи се опитвам да добавя соурса на repo.beyouriphone.com и постоянно ми дава, че не съществува, изписва ми " Did not Fint Repository". Цитирай
BANNN Публикувано Април 27, 2010 Публикувано Април 27, 2010 В момента при всички соурса дава грешка. Изчакай няколко дена. А за плугините прочети пост # 56 в същата тема! Цитирай
turganay Публикувано Април 27, 2010 Публикувано Април 27, 2010 Благодаря ти, дано го оправят, че почти всичко от там свалям. Цитирай
Grievous Публикувано Май 21, 2010 Публикувано Май 21, 2010 LockInfo се ъпна до 2.3.0.4, и само за инфото се утрепах да я търся за да си заместя header-те. Намира се в /Library/LockInfo/, а не както до сега в /System/Library/LockInfo/. Има и други новости свързани с поддръжката на iPad, които ще опиша по-късно. Цитирай
NBT Публикувано Май 22, 2010 Публикувано Май 22, 2010 Може ли оригиналния deb файл. Не мога да адна никакъв сорс в сидия след рестор и не мога да го сваля. Цитирай
emco83 Публикувано Май 23, 2010 Публикувано Май 23, 2010 Намерили са по някакъв начин да копират оригиналния control file info от платената версия и така си излиза все едно е ъпдейт. Според мен ще го махнат от репото скоро време. Цитирай
NBT Публикувано Май 23, 2010 Публикувано Май 23, 2010 Да и при мен беше същото и се наложи да разкарам репото на Xsellize за да преинсаилрм lockinfo. Цитирай
Fatalizr Публикувано Май 27, 2010 Публикувано Май 27, 2010 Купих си я обаче е версия 2.2.0.7 и не ми иска ъпдейт до 2.3.0.5 немога да разбера защо. Инсталирах пробно 2.3.0.5 от линка който Grievous е дал ,обаче не иска да ми сложи плъгините иска да си плащам и за тях. Сложих си пак от cydia 2.2.0.7 и си работи нормално всичко и плъгините си изтеглих без проблем. Цитирай
Grievous Публикувано Май 27, 2010 Публикувано Май 27, 2010 Ако добавиш репото david.ashman.com/beta, може и да стане. Версията е 2.3.0.6. Цитирай
maNcHeSteRUTD Публикувано Май 27, 2010 Публикувано Май 27, 2010 Тези постоянни ъпдейти, въобще имат ли смисъл. Какво толкова се обновява почти всеки ден ? Цитирай
Huntly Публикувано Май 28, 2010 Публикувано Май 28, 2010 Здравейте. Аз си качих версията на Миро от първия пост 2.2.0.7 и иска да си я купя. След това се опитах да я махна.Oт Cyda, ми изписа, че се махна, в настройките обаче си остана и като заключа и отключа телефона ми изписва от къде да я пусна...(Settings). Сега пробвах версията и на Grievous, обаче пак иска да си я купя. Кажете как да го подкарам тва LockInfo... П.С. Нямам възможност да ползвам Wi-fi. Цитирай
The Shaman Публикувано Май 28, 2010 Публикувано Май 28, 2010 Е от 21 страници, свали от първия пост ?!? Цитирай
Grievous Публикувано Май 28, 2010 Публикувано Май 28, 2010 Стига сте трупали безумни линкове. Програмата е същата и си работи, просто си и дал ъпдейт и се е наместила оригиналната. Влез чрез iFile/iFunBox в var/mobile/Library/Preferences и изтрий всичко, което започва с com.ashman и най-вече com.ashman.LicenseManager.plist. След това инсталирай на чисто .deb файла даден тук. За neol23 Remove the Sinful shit and install the xSellize one. п.с. The Shaman, линка в първи пост е мой, няма начин да не работи. 1 Цитирай
Huntly Публикувано Май 28, 2010 Публикувано Май 28, 2010 Grievous, изтрих всичко започващо с com.ashman, даже пуснах след това iFunBox да търси всичко съдържащо ashman, нищо не намери. След това рестартирах телефона, вече нямах и следа от LockInfo. Пак прегледах телефона за нещо на ashman, нищо нямаше. След това качих първо наведнъж com.ashman.wvc_1.0.0_iphoneos-arm.deb и libactivator_1.3.1_iphoneos-arm.deb от архива, който си ми дал. Рестартирах и респрингнах. След това качих LockInfo v2.2.0.7 by Fabius.deb, пак рестарт и респринг и пак ми иска да я купя. Къде бъркам. ЕДИТ: Grievous оправи нещата. Цитирай
cvalio Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Някой сблъсквал ли се е с това нещо ? LockInfo е платена. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Да, аз преди няколко дена. Писах и на David, но без резултат. Оправих нещата така - делнах Weather Plugin-а. А и винаги съм се чудил защо съм го слагал. п.п. с него малко заприличвам на Минчо Празниковата колибка. + Fizz Weather. Цитирай
cvalio Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Ясно - ами делвам я и аз и .... чакаме по-добри времена Цитирай
Grievous Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 Не бих казал, че е сбозване. На моменти ту се губи времето, ту се появява. Цитирай
BANNN Публикувано Юни 10, 2010 Публикувано Юни 10, 2010 И на двата телефона го имам инсталирано и няма никакви проблеми! Макар, че на 2G-то е кракната! Цитирай
The Shaman Публикувано Юни 25, 2010 Публикувано Юни 25, 2010 LockInfo 2.3.2.14 я има и в репото на SinFuL. Работеща. Цитирай
turieca Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 В синфул при мен показва версия 2.3.1. Цитирай
Grievous Публикувано Юни 26, 2010 Публикувано Юни 26, 2010 Понеже получих 2-3 допитвания за скриване на стандартния часовник, ще кажа, че Lockscreen Clock Hide не е нужен. В самите настройки на LockInfo има опция за скриването му. Влизате в Settings/LockInfo/Lockscreen/Layout и включвате Hide Lock Clock. П.С. Има я бре: 1 1 Цитирай
BANNN Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 Преинсталирай субстрейта и Libhide. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.