Grievous Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 Ми влез си в Settings на Cydia и от User премини на Developer ли нещо подобно беше, No Filters. 1 Цитирай
BANNN Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 Cydia/Menage/Packages/горе в дясно/Simple го цъкаш на Expert и действаш. Цитирай
eizenhart Публикувано Октомври 1, 2010 Публикувано Октомври 1, 2010 Здравейте, може да е глупаво, но не мога да намеря от къде се сменя локацията за времето. Показва 0 и няма град, някакви идеи? Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 1, 2010 Публикувано Ноември 1, 2010 Който желае да си закупи LockInfo, да го направи сега. До колкото разбрах с невежия си английски до 07.11.10 година приложението е с промоционална цена от $7.99 $4.99. Цитирай
pApit0 Публикувано Ноември 15, 2010 Публикувано Ноември 15, 2010 и преди съм имал lockinfo на 2g и сега пак го сложих на 3gs, но днес пак ми направи номера да се скрие някой плъгин и след респринг да се появи. На какво се дължи това, вече го преинсталирах. с най-новата версия съм от sinful Цитирай
Alxx® Публикувано Ноември 15, 2010 Публикувано Ноември 15, 2010 Вникни в същината на горния пост и няма да се чудиш повече... Цитирай
beko Публикувано Ноември 20, 2010 Публикувано Ноември 20, 2010 Здравейте, Инсталирах lockinfo с почти всички плъгини на телефона си 3GS с IOS 4.1. Всичко е ок с изключение на това че в самия календар не се сменя деня но се сменя деня в лентата с часовника която е към плъгина за часовника. Само след respring се сменя деня в календара. Можете ли да м кажете как мога да оправя този проблем? Цитирай
Hcattaneo Публикувано Ноември 20, 2010 Публикувано Ноември 20, 2010 Здравейте, когато се опитам да инсталирам weather plugin от Cydia ми излиза следното съобщение /var/cache/apt/archives/com.ashman.lockinfo_2_3.8.22_iphone-arm.deb trying to overwrite /Librabry/Activator/Listeners/com.ashman.lockinfo.hide/Icon-small.png като натискам ОК бутона съобщението не се маха. Някаква идея на какво може да се дължи това? Инсталирал съм кракната версия от Cydia от xSellize Поздрави! 1 Цитирай
Grievous Публикувано Ноември 20, 2010 Публикувано Ноември 20, 2010 Значи, плъгините, които ще слагаш пак трябва да са техни (на xSellize). Цитирай
headshott Публикувано Ноември 20, 2010 Публикувано Ноември 20, 2010 За тази програма това ли са всички плугини който са в "Get more plugins" И също искам да попитам, вече сме 21 ноември но си стой на 20 защо? Цитирай
NBT Публикувано Декември 1, 2010 Публикувано Декември 1, 2010 Странно, Имам я платена но не ми излиза нова версия. имам 2-та сорса на Aavid Ashman: david.ashman.com/beta/ и david.ashman.com/apt/ но не ми излиза нов ъпдейт. Да няма друго репо за което не знам? Цитирай
ThUnDeR Публикувано Декември 1, 2010 Автор Публикувано Декември 1, 2010 http://iphone.ashman.com/beta/ Цитирай
profusion Публикувано Декември 28, 2010 Публикувано Декември 28, 2010 Имам странен проблем с Weather lock плугина - показва ми друга температура, например в момента е 1 градус той показва -5, и забелязах че показва различно по принцип. Уж нали плугина взима града от натив апп-а за време, отварям го (weather.app) там 1 градус, отварям яху сайта там пак 1 градус. Пробвах override с кода на града - без промяна дава -5 пак ?! От къде ги смуче тия грешни температури дявол го взел Цитирай
profusion Публикувано Декември 28, 2010 Публикувано Декември 28, 2010 Намерих някакво use wind chill и го изключих! .... трябва да те черпя Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Отдавна беше време да се добавят фаворити и теми(силно казано) а не ние да се гърчим да я модифициране Цитирай
BANNN Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 За тези които са си закупили LockInfo могат да инсталират соурса http://david.ashman.com/apt Цитирай
Grievous Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Обнових първи шот, който ме накара да изключа плъгина за фаворити. Голяма шарения става. Цитирай
BANNN Публикувано Януари 19, 2011 Публикувано Януари 19, 2011 Забелязвам нова опция която трябваше да я има отдавна с налагането на икони за нотификация на статус бара, а именно опцията Alert. Цитирай
turganay Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 За тези които са си закупили LockInfo могат да инсталират соурса http://david.ashman.com/apt Не мога да разбера, след като съм закупил един път старата версия, сега пак ли ще се плаща $7.99 за новата и защо не намирам никъде LockInfo 3.0.0.17 в Cydia. Цитирай
Fatalizr Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 Добави си в cydia сорса david.ashman.com/beta и ще ти поиска ъпдейт. Цитирай
turganay Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 Добавих го още вчера веднага след като GPower го написа, но все още нямам ъпдейт. Ха като го добавих сорса накрая с beta а не с apt всичко си е наред , благодаря ти. Цитирай
BANNN Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 Аз пък имах бетата и след добавянето на /apt ми предложи ъпдейта. При слагането на iPhone 3G телефона влиза в сейфмод - някой с подобен проблем? П.П. Темите ми изглеждат ненужни. Цитирай
NBT Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 Пробва ли да махнеш favorites от менюто? Четох, че някои имат подобен проблем. Аз съм с оригиналната версия и нямам никакви проблеми до момента. Цитирай
Grievous Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 Досега не ми е влизало в Safe Mode, но репото е /beta а не /apt. При втория не ми дава никакъв ъпдейт. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.