Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

LockInfo

ThUnDeR

Recommended Posts

Публикувано

Три пъти излиза ъпдейт от вчера.

Досега не ми е влизало в Safe Mode

Говоря за другия телефон iPhone 3G.

Публикувано

Как си оправяте проблема със снимките на Фаворити, че като ги гледам как едни ми ги издължава а други ги сплесква ми става смешно :biggrin: .

Публикувано

Аз инсталирах .deb файла, но понеже не съм я закупил и изобщо не ме допуска до настройките. Има ли някаква безплатна версия на програмата. Благодаря!

Публикувано

Еми да грабвам кредитната карта тогава. От къде го измислиха това електронно плащане само си харесваме разни неща и после......... на края на месеца :yikes::tooth:

Публикувано

Днес има ъпдейт, който оправя проблема със снимките във фаворити.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

След последния ъпдейт плъгина за смс не работи при мен, някой друг с подобен проблем ?

Публикувано

Искам да попитам как се премахва в homescrean-a това да ми се показва приложението.

Имам в предвид че като се докосне горе часовника се спуска сива завеса .

Много е дразнещо това.

Искам да го има само на локскрийна.

С версия 2 съм.

Публикувано

Лъчко не беше изчерпателен и заигра метлата. ;)

@mobi, влизаш в Settings/Activator/Anywhere, скролваш до опциите на Status Bar. Натискаш Hold и най отгоре ще видиш LockInfo - InfoShade - затваряш го с x. Повтаряш процедурата и при Swipe Down (под Hold е).

bd6c672359a9181c.PNG

Публикувано

neol23 утвърждаваш се като най-безвкусен тип във форума!

• 3 седмици по-късно...
Публикувано

При мен каквато и версия да инсталирам 2.ххх или 3.ххх винаги ме хваща, че не е оригинална идеи, как да го оправя?

Публикувано

2lndzy9.png

Аз пък сложих това и всичко е ок. Получи се, естествено с Lock Info e. Но нещо не ми ъпдейтва времето. От вчера си стои -6, имам и Weather Icon. И с него и без него все си е -6. Не видях опция Use custom, но в weather.app на yahoo weather е -1 градус примерно. Някой има ли идея тва от къде взима инфо за прогнозата и как мога да го фиксна? Ако ви е интересно тук е всичко http://xsellize.com

Публикувано

Взима го от Weather.app. Града, който ти е пръв там.

Публикувано

Еми София е, и не показва -6. Затова се учудвам.

Публикувано

Гледам,има я излекувана в suinfuliphone!И работи :rolleyes:Но....от всички снимки на favorits,ми излиза само една blink.gif Другите са бяло поле!

Публикувано

Има я на много места. Тази в xsellize работи чудесно а и е последната версия.

Публикувано

Ако някой има проблем със снимките от favorites на lockinfo,да си сложи нови снимки в favorites на phone.app!Може и старите на ново!

Публикувано

Здравейте.

Имам 3GS, фърм 4.0.1 и след като инсталирах LockInfo от последният пост, RAM паметта от 156MB, вече е на 122MB, това е след Reboot на iPhone ?

Нормално ли е толкова много RAM да "яде" тази програмка ?

Благодаря!

Публикувано
Публикувано

Хммм. Защо тогава при мен гълта толкова много RAM ?!

Публикувано

papi, би ли ми обяснил какво те грее дали приложението използва 15МБ или 30МБ рам?

Публикувано

Аз ползвам и SYSTEM Manager и на него също ми пада RAM-та от LockInfo.

А отностно дали използва 15MB или 30MB, ми е проблем, че когато имам отворени приложения те също гълтат от RAM-та и има един момент, когато RAM-та свършва и телефона започва да забива и след това всички приложения се затварят.

• 2 месеца по-късно...
Публикувано

При мен това не сработи, но има версия в репото на Sinfuliphonerepo, от там всичко работи без проблем :rolleyes:

Може грешката да е в мен :rolleyes: .

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...