BANNN Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 Три пъти излиза ъпдейт от вчера. Досега не ми е влизало в Safe Mode Говоря за другия телефон iPhone 3G. Цитирай
turganay Публикувано Януари 20, 2011 Публикувано Януари 20, 2011 Как си оправяте проблема със снимките на Фаворити, че като ги гледам как едни ми ги издължава а други ги сплесква ми става смешно . Цитирай
BANNN Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 http://apt.dba-technologies.com/beta/ Това е източник, от който можете да изтеглите публична бета версия на lockinfo 3 Цитирай
paolo_1987 Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Аз инсталирах .deb файла, но понеже не съм я закупил и изобщо не ме допуска до настройките. Има ли някаква безплатна версия на програмата. Благодаря! Цитирай
paolo_1987 Публикувано Януари 23, 2011 Публикувано Януари 23, 2011 Еми да грабвам кредитната карта тогава. От къде го измислиха това електронно плащане само си харесваме разни неща и после......... на края на месеца Цитирай
turganay Публикувано Януари 24, 2011 Публикувано Януари 24, 2011 Днес има ъпдейт, който оправя проблема със снимките във фаворити. Цитирай
Icco Публикувано Февруари 5, 2011 Публикувано Февруари 5, 2011 След последния ъпдейт плъгина за смс не работи при мен, някой друг с подобен проблем ? Цитирай
mobi Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 Искам да попитам как се премахва в homescrean-a това да ми се показва приложението. Имам в предвид че като се докосне горе часовника се спуска сива завеса . Много е дразнещо това. Искам да го има само на локскрийна. С версия 2 съм. Цитирай
Grievous Публикувано Февруари 6, 2011 Публикувано Февруари 6, 2011 Лъчко не беше изчерпателен и заигра метлата. @mobi, влизаш в Settings/Activator/Anywhere, скролваш до опциите на Status Bar. Натискаш Hold и най отгоре ще видиш LockInfo - InfoShade - затваряш го с x. Повтаряш процедурата и при Swipe Down (под Hold е). Цитирай
ThUnDeR Публикувано Февруари 11, 2011 Автор Публикувано Февруари 11, 2011 neol23 утвърждаваш се като най-безвкусен тип във форума! Цитирай
Finrod Публикувано Февруари 28, 2011 Публикувано Февруари 28, 2011 При мен каквато и версия да инсталирам 2.ххх или 3.ххх винаги ме хваща, че не е оригинална идеи, как да го оправя? Цитирай
tonygirl Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 Аз пък сложих това и всичко е ок. Получи се, естествено с Lock Info e. Но нещо не ми ъпдейтва времето. От вчера си стои -6, имам и Weather Icon. И с него и без него все си е -6. Не видях опция Use custom, но в weather.app на yahoo weather е -1 градус примерно. Някой има ли идея тва от къде взима инфо за прогнозата и как мога да го фиксна? Ако ви е интересно тук е всичко http://xsellize.com Цитирай
The Shaman Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 Взима го от Weather.app. Града, който ти е пръв там. Цитирай
tonygirl Публикувано Март 3, 2011 Публикувано Март 3, 2011 Еми София е, и не показва -6. Затова се учудвам. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 Гледам,има я излекувана в suinfuliphone!И работи Но....от всички снимки на favorits,ми излиза само една Другите са бяло поле! Цитирай
The Shaman Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 Има я на много места. Тази в xsellize работи чудесно а и е последната версия. Цитирай
gogi6 Публикувано Март 4, 2011 Публикувано Март 4, 2011 Ако някой има проблем със снимките от favorites на lockinfo,да си сложи нови снимки в favorites на phone.app!Може и старите на ново! Цитирай
papalin4o Публикувано Март 5, 2011 Публикувано Март 5, 2011 Здравейте. Имам 3GS, фърм 4.0.1 и след като инсталирах LockInfo от последният пост, RAM паметта от 156MB, вече е на 122MB, това е след Reboot на iPhone ? Нормално ли е толкова много RAM да "яде" тази програмка ? Благодаря! Цитирай
papalin4o Публикувано Март 6, 2011 Публикувано Март 6, 2011 Хммм. Защо тогава при мен гълта толкова много RAM ?! Цитирай
ThUnDeR Публикувано Март 6, 2011 Автор Публикувано Март 6, 2011 papi, би ли ми обяснил какво те грее дали приложението използва 15МБ или 30МБ рам? 1 Цитирай
papalin4o Публикувано Март 7, 2011 Публикувано Март 7, 2011 Аз ползвам и SYSTEM Manager и на него също ми пада RAM-та от LockInfo. А отностно дали използва 15MB или 30MB, ми е проблем, че когато имам отворени приложения те също гълтат от RAM-та и има един момент, когато RAM-та свършва и телефона започва да забива и след това всички приложения се затварят. Цитирай
mishocs Публикувано Май 24, 2011 Публикувано Май 24, 2011 При мен това не сработи, но има версия в репото на Sinfuliphonerepo, от там всичко работи без проблем Може грешката да е в мен . Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.