peppu Публикувано Август 1, 2017 Публикувано Август 1, 2017 Не знам дали това е правилната тема, но на Instagram-а ми стои 1 известие от няколко дни, което не мога да махна, а страшно много ме дразни. Влизах няколко пъти в приложението и разгледах абсолютно всичко ново, но не се маха и това е. Пробвах и по друг начин като изтрих приложението и го инсталирах наново, но и това не помогна. Има ли някакво решение? Цитирай
SpAwN Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 И при мен беше така и му спрях нотификациите. Цитирай
Kery70 Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 Виж да нямаш съобщениеSent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 На началния екран - swipe leftSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turieca Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 Докато не го изтрих и сложих на ново с рестарт преди да инсталирам не се махна при мен баджа на инстаграм. Цитирай
peppu Публикувано Август 2, 2017 Публикувано Август 2, 2017 Сега проверих и се е махналото от само себе си. Цитирай
sawe Публикувано Август 23, 2017 Публикувано Август 23, 2017 (редактирано) Здр. искам да попитам с 10.3.3. при ъпдейт на прилож. от апп иска верификация на плащането. На по старите версии можеше да си избереш с каква карта или никаквка, но тук нестава.... тел е 7 ца Редактирано Август 23, 2017 от sawe Цитирай
mirror Публикувано Август 28, 2017 Публикувано Август 28, 2017 Странно, до сега никога не ми е искало верификация при ъпдейт на платено приложение?! Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 28, 2017 Публикувано Август 28, 2017 При ъпдейт не ми е искало, ама имаше един период, когато каквото и да тегля, ако ще и две за деня, все ми задържаше сумата за верификация, а тъпото е, че моята банка ги връща към 30-тия ден. Сега не знам, отдавна не съм теглила нищо ново, било платено или безплатно.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Август 28, 2017 Публикувано Август 28, 2017 Никога не съм срещал подобен проблем!Но фишинг днес Цитирай
kal1ch Публикувано Август 28, 2017 Публикувано Август 28, 2017 преди 5 часа, mirror написа: Странно, до сега никога не ми е искало верификация при ъпдейт на платено приложение?! Ситуации, в които ми се е случвало: Когато приложението е купено с друг акаунт, който съм ползвал преди време. Когато съм си купил ново устройство - тук ми иска пароли за всичко, въпреки че съм върнал бекъп. Цитирай
dessyteneva Публикувано Август 28, 2017 Публикувано Август 28, 2017 То парола да си иска, въпросът и, че иска верефикация на картата (поне хри мен така беше) и съответно дърпа таксата за проверка, която се връща след определено време.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
kal1ch Публикувано Август 28, 2017 Публикувано Август 28, 2017 Не съм разбрал правилно. Верификацията ми я иска на случаен принцип. 1 Цитирай
peppu Публикувано Август 28, 2017 Публикувано Август 28, 2017 Нещо usage-а ми не е както трябва. Над фейсбука няма друго... та къде са тия 3 часа и половина usage, така и не мога да разбера Цитирай
Alxx® Публикувано Август 29, 2017 Публикувано Август 29, 2017 ФБ ти е само 24мин онскрийн, ама деймънът не скучае. Цитирай
peppu Публикувано Август 29, 2017 Публикувано Август 29, 2017 Интересно, защото нищо не държа в background-а. Винаги почиствам. Освен да се е получил някакъв бъг и да рестартирам тела? Цитирай
SpAwN Публикувано Август 29, 2017 Публикувано Август 29, 2017 Фейсбук приложението си се слави с активност във фонов режим дори да е затворено в background-а. Доста хора съветват да се трие и да се ползва през Сафари, аз го държа и не съм забелязал някакви проблеми, но може да тествам как е без него... Цитирай
violina.marinova Публикувано Август 29, 2017 Публикувано Август 29, 2017 И аз имах ядове с апликацията в началото. Изтрих я и ползвам само през сафари. По-добре се държи. Цитирай
Alxx® Публикувано Август 30, 2017 Публикувано Август 30, 2017 ФБ деймънът присъства в самата iOS и наличието на инсталирано приложение му позволява доста активност. Единственият начин да го разкарате е да го изтриете(само с джейл, сори). Цитирай
istoyanov Публикувано Септември 5, 2017 Публикувано Септември 5, 2017 Батерия ли бе да я опишеш... Рестартирах, изключвах, изтощвах и така 1 седмица не мога да оправя този брутален дрейн! Идеи? Освен ресторе Цитирай
Asen_77 Публикувано Септември 5, 2017 Публикувано Септември 5, 2017 Този амазон във фонов режим не точи ли батерия? Вероятно отгоре има и други приложения, който също работят в такъв режим. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.