gogi6 Публикувано Януари 21, 2017 Публикувано Януари 21, 2017 Ползвам приложението отдавна и това предупреждение винаги го е имало. Не се притеснявайте, няма страшно. Иначе решава проблема с паметта само временно, защото приложенията след това доста бързо отново натрупват кеш. С всеки cleaner е така.iCleaner в Cydia има опции за настройване,това е разликата.Всъщност,това което съм постнал е единствения начин за почистване на iOS 10.2 и всеки действа на своя отговорност.Аз лично съм доволенФейса ми беше 900мб,а не го ползвам често.Както казах,3.5 ГБ изчистих и още имам телефон!Имам навика да тествам,преди да поствам. 4 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 22, 2017 Публикувано Януари 22, 2017 При мен изтри кеш само от снимките. Това, за което ми трябваше да почисти, бе Withings home, която ми е натрупала 3.5 ГБ кеш. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 23, 2017 Публикувано Януари 23, 2017 Да. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 23, 2017 Публикувано Януари 23, 2017 Дано са оправили нещата. С чисто нова батерия днес пак ми изгасна на 30% при опит за снимка.. Цитирай
georgi4 Публикувано Януари 23, 2017 Автор Публикувано Януари 23, 2017 ..предполагам, сменена в оторизираният сервизSent from my iPhone 7 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 23, 2017 Публикувано Януари 23, 2017 Не, сам си я смених. Проблемът или е софтуерен, или е хардуерен свързан с чип (това ми казаха в сервиз). А може и да е съвкупност от двете. Не е батерията виновна. Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 23, 2017 Публикувано Януари 23, 2017 Въпросът за батерията при 6/6S/6S Plus и мен живо ме интересува дали е решен... Цитирай
koksibg Публикувано Януари 23, 2017 Публикувано Януари 23, 2017 Dream, мен ми смениха батерията и не ми е изгасял, а си изгасяше редовно. След смяната мислех даже рестор да правя но викам нека видя как е 2/3 дена. То коренна разлика и даже рестор не съм правил. А му правих тестове в студа с камерата и фенерчето постоянно при различни % на батерията и нема проблем. Дано е от софта но на дали. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
dessyteneva Публикувано Януари 23, 2017 Публикувано Януари 23, 2017 Според отзивите от бетите не е решен, но ще видим след някой друг ден.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
georgi4 Публикувано Януари 23, 2017 Автор Публикувано Януари 23, 2017 ..едва ли ще бъде решен, според мен е проблем не само в батерията а и в контролера на зарежданетоSent from my iPhone 7 Цитирай
baronbg Публикувано Януари 23, 2017 Публикувано Януари 23, 2017 Е как тогава на всички със сменени батерии,( по програмата на Apple), спират да им се изключват телефоните? Никой не е споменавал да са му сложили спец. софтуер. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
SpAwN Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 Доста хора в macrumors форумите пропищяха, че дори със сменена батерия, проблемът се завръщал след 3-4 седмици. Дори такива със изцяло сменени апарати се оплакват, че идва момент в който пак си се икключва устройството с 15-20% останал заряд... При мен засега се държи, да видим докога... 1 Цитирай
simba4 Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 Аз си мисля, че това е нещо хардуеърно. Сменям 5ти апарат за година и два месеца и всичките сменени ми правеха номера с батерията, засега този като по чудо не изключва, та да видим!!!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 Трябва да споменем, че проблема не е само при 6S! 1 Цитирай
simba4 Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 Е това не го знаех вече!Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 Няколко лесни начина за запазване на SHSH2Blobs за евентуален downgrade http://www.iblogapple.com/2017/01/07/how-to-save-shsh2-blobs-for-downgrading-with-tsschecker-for-ios-10-2-jailbraek/ 1 Цитирай
kracode Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 Моя телефон вчера също го оставих в Теленор ,а от там нататък да се оправят ,защото ми омръзна като стане на 20-30% и да не мога да разчитам на телефон за близо 2000 лв които съм дал.Всичко е хубаво с апарата и ios ,но тази батерия направо ме отказва от тази марка ,надявам се да сменят каквото сменят и да работи нормално защото го ползвам вече 15 месеца и доста свикнах с него.Не ми се връща за постоянно на андроид-въпреки че сега ще ползвам около 1 месец стария samsung note1,проблема при него ,че телефона е много стар и батерията не държи ,трябва да го зареждам по два пъти на ден-за сега ще е така.В теленор ми казаха ,че сигурно след оглед ще сменят апарата,явно доста върнати телефони има за кратко време щом така ми казаха. Цитирай
Kery70 Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 Аз явно съм егати късметлията. Няколко апарата и никакви драми с изключване, батерия и тн. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk 2 Цитирай
simba4 Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 Аз явно съм егати късметлията. Няколко апарата и никакви драми с изключване, батерия и тн. Sent from my iPhone 7 plus using Tapatalk Чи то нищу ние Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 Тиатър моуда липсвал!Ей сега няма заспиване Цитирай
simba4 Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 И????Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 24, 2017 Публикувано Януари 24, 2017 Ползващите сертификати от определени сайтове като IPwnStore да стоят далече от 10.3 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.