Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Абе вземете се спрете най-после!!!! Това, което си пейстнал какво общо има с OS 4.0??????????? Има си тема за http://bgiphone.com/showthread.php/2494-iPhone-4G-Прогнози/page23 в която дори мисля, че "новината" ти беше показана, 100 пъти!!!

п.п. Сори за резкия тон, но първо попрочетете малко.

Редактирано от The Shaman
Публикувано

Много добре изглежда така мултитаскинга във втората бета. Дано остане така и за финалната. (Друг въпрос е, че с мойто 2Гняма да го помириша). Май ще се взима нов лятото :D

Публикувано

14bl10i.png

Боднах я, но е все още пълна с бъгове. Единия от тях е, че не мога да направя скрийншотове (щракам, ама не се записват никъде ;)). Новото, което забелязвам в Settings/General/Network е ново поле Cellular Data с ON/OFF (дали идва края на високите сметки, ще разберем). Бейзбанд-а скача на 05.13.03, Multitasking-а не е кой знае какво (ProSwitcher е в пъти по-добра), имайки в предвид, че се правят излишни кликания в търсене на дадена апликация (мое мнение). Folders е невероятна, и може би това трябва да ни вълнува най-много. Отпадат приложения като Categories, Dock, iNav теми и т.н. Регнах се в Game Center-а и чакам рибки (AppStore Account). SMS Helper също отпада, защото в Settings/Messages си имаме Character Count с ON/OFF. В Mail, Contacts, Calendar също има добавка Load Remote Images. За Calendars е добавен New Invitation Alerts. За iPod е добавено инфо за Lyrics & Podcast. Skype, Facebook, Dropbox, Google Earth, ImageShack и Opera Mini работят. Това имам засега. Не ме бива много в презентациите, но ако някой иска да пита. Смятам, че инфото ще е полезно.

Специално искам да благодаря на ThUnDeR и KurtiMakarov за предоставените Software и MAC OS.

Публикувано

С iPhone Configuration Utility можеш да правиш screenshots.

Извинявам се, ако задавам тъп въпрос или се повтаря от преди. Искам да питам. Мултитаскинга на айфон за всички програми ли е или трябва да се пренаписват и/или да им се добавя нещо за да е способна отделната програма на мултитаскинг? Схванахте ли как така прогрмите вървят в бекграунд без да смучат батерия и процесор? Блаогдаря - ще се радвам някой компетентен да ми отговори. Извинявам се пак, ако се повтаря нещо.

Редактирано от roland
Публикувано

Има лагване, но предполагам, че е от бетата. Все пак съм с 3GS. Изчакай да излезне бета 3 и може би ще се знае.

• 2 седмици по-късно...
Публикувано

iPhone OS 4.0 beta 3

4.0beta3.jpg

Известните за сега промени са:

1. Отстранен е бъга с камерата.

2. По-стабилен в сравнение с beta 2.

3. Вече може да се прави шот на екрана по обичайния начин.

4. Променен е вида на бара при мултитаскинга.

Публикувано

-заключване на "ориентацията"

-медия бутони при мулитаскинга

153233-iphone_4_orientation_lock_ipod.png

Публикувано

Има и нова версия на baseband-a - 05.13.04

Разработчиците имат достъп до Messages.app

Нова анимация при отключване

Публикувано

Някой може ли да покаже новата анимация при отключване?

Публикувано

Мисля че новата анимация е, че всички икони + тези от дока се връщат на екрана, а до сега само тези на страниците. :tooth:

Публикувано

FW 4.0 beta 3 е изтеглен. Няма официално изказване защо, но се предполага че трие SDK папки (??), така че е най-добре да се избягва beta3.

Публикувано

Аз пък мисля обратното - оставили са "дупка" някъде. Нямам 3гс иначе няма да я изпусна :) Всеки сам да реши какво ще тества.

Публикувано

Проблема беше само в SDK-то, както написа mupo, несъвместимост с второ SDK.

Публикувано
Публикувано

А самите икони ще се обръщат ли , когато обърнем телефона ? Както са направили борсата да се обръща.

Публикувано

Тя борсата и сега (дори не помня вече от кога) си се обръща. Просто е добавена функция да се спира същата.

Публикувано

Искам да питам дали имам шанс да инсталирам 4,0 през Windows, искам да сложа бета, защото съм със заключен телефон и друго освен да тества бетата не ми остава.

2 дни се мъча да слагам hackintosh но без успех а до мак не мога да се докопам, извинявам се ако запитването ми не е за тази тема но в не мога да се сетя в коя друга да пиша

Публикувано

Няма как. SDK- то и бетата, бачкат само под MAC OS.

Така си и мислех, но в крайна сметка инсталирах MacOS и сложих четворката само че ми иска активация а телефона ми е заключен към О2 и днес ще ходя до един приятел който има карта на О2 да пробваме дали ще мине номера.

Редактирано от ThUnDeR

Може би ще има добри новини за собствениците на 2G :) Група програмисти, Rebuilding Group отговорни за модификациите на фирмовете на PSP и Nintendo създадоха страница fittingstorm , и писаха , че ще преработят новия фирм и iPhone 2G ще получи своя 4.0. Може това да е фейк разбира се, но времето ще покаже. Казват, че част от стандартните приложения работят (40%). Освен това телефона държи 12 часа заряд. Най-голям проблем за сега естествено създава пуска на Wi-Fi . Както съобщават разработчиците сега са на стадий бета:

We are rewriting the 4.0 beta firmware released by Apple to create a custom firmware that can run on devices iphone 2g which is no longer available
Редактирано от The Shaman
Публикувано

Аз да попитам защото взех да се обърквам, за 2Г ще има ли въобще 4.0?

Публикувано

Ами я пак прочети мнението над теб.. Обяснява се, че поддръжка официална от Apple за 2G няма да има (т.е. OS 4), но аз съм сигурен, че все някой ще го измисли и ще го направи :)

4cca1ae7decf5095.jpg

Новата версия има кодовото име 8A274b

Нова папка със 4-и приложения. (Часовник, Kалкулатор, Компас,Диктофон)

Съвместимост с електронни книги, изтеглени директно на iPhone от iBooks Store

Нови тапети.

Приложенията Камера и Maps работят по-стабилно и по-точно

Иконите за Времето и за Maps са по ярки

Коригирани са грешките със push notifications на iPhone 3g

Корекци на iPod.app

Редактирано от john_digweed

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...