zlia Публикувано Август 23, 2022 Публикувано Август 23, 2022 Поне за кредитните им карти има 1% такса при зареждане. Та ако се заредят 500 лв е нормално да таксува 5лв. В тарифата никъде няма такса за плащане в чужбина, но има такса за превалутиране която беше 1 или 2 %Но всеки може да си провери ;-)PSСега погледнах тарифата и таксата за превалутиране я няма вече. Иначе да оказа се за дебитните, че има такса от 0,5% при плащане в чужбина с изключение на плащане в евро в ЕИК (ЕС плюс още няколко държави)Баси дървото са тези ПощенскаЗа кредитните я няма тази такса за плащане в чужбина, но както казах има 1% за зареждане на подобни на Револют, хазарт и т.н.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Август 23, 2022 Публикувано Август 23, 2022 (редактирано) Няма такса за зареждане на Револют от Пощенска банка нито на кредитните нито на дебитните карти, зареждам редовно ,досега не са ме таксували. Същото се отнася и за ПИБ. Поне 4-5 пъти в седмицата зареждам от едната или другата банка ,няма такси, през Apple pay в Револют. Редактирано Август 23, 2022 от londongunner Цитирай
zlia Публикувано Август 23, 2022 Публикувано Август 23, 2022 За кредитна Мастъркард Стандарт има, а четейки тарифата има и за другите кредитни, но може да си с връзки в Пощенска ;-)PSЗа да не се възприеме като заяждане сега пуснах едни 25 лв както ти ги пускаш- applepay към револют да видим. Че предишните съм ги минавал и през Кърв и там такса си имаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
zlia Публикувано Август 25, 2022 Публикувано Август 25, 2022 Както и предполагах, за зареждане на Револют с кредитна карта Mastercard Standard на Пощенска от 25лв ми начисли 0,25 лв или точно 1%. Зареждането направих през ApplePay. Та или някои от вас са късметлии или не си гледате извлеченията ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
londongunner Публикувано Август 25, 2022 Публикувано Август 25, 2022 (редактирано) Моя е грешката ,наистина сега се загледах в извлечението.... Точно 1% е таксата за зареждане на револют през Apple Pay с карта на Пощенска банка. Баси , спирам да зареждам от там .... Само тази седмица съм 50лв назад от гимнастики ..... Редактирано Август 25, 2022 от londongunner 1 Цитирай
profusion Публикувано Август 25, 2022 Автор Публикувано Август 25, 2022 Както писах, пробвайте с виртуалната на пощенска! 2 Цитирай
zlia Публикувано Август 25, 2022 Публикувано Август 25, 2022 Чакам сега да ми заредят виртуалната с пари от бонус точките от кредитната и ще пробвам с нея, но там не би трябвало да има по тарифа. Иначе те на това разчитат, че рядко хората си гледат извлеченията, а и рядко следят промяната в тарифите, но този процент го има от години. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
robot Публикувано Август 25, 2022 Публикувано Август 25, 2022 В интерес на истината на нито една банка, вкл. и на Револют, таксите им не са изнесени ясно и конкретно, те са някакви страници, 15 различни PDF, а пък това, а пък онова. Със сигурност е умишлено, за да не знае реално човек какви такси плаща. 2 Цитирай
ne4o Публикувано Септември 21, 2022 Публикувано Септември 21, 2022 Преди два-три дни, си ресетнах настройките на телефона с iOS 16 и от тогава Револют не се отключва с Face ID, а само с код. Приблизително, тогава се ъпдейтна и самото приложение, та се чудя, кое от двете събития ми е прецакало отключването. Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 21, 2022 Публикувано Септември 21, 2022 Инсталирай Револют отново. 1 1 Цитирай
Русев Публикувано Септември 21, 2022 Публикувано Септември 21, 2022 Първо изключи опцията за отключване на револют с FaceID, рестартирай апликацията /може и телефона за всеки случай/ след това влез и активирай отключването с faceID отново. П. С. Виж в settings -> Revolut дали имаш отметка на face IDSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
ne4o Публикувано Септември 21, 2022 Публикувано Септември 21, 2022 С вкл. и изкл. на Face ID и рестарт пробвах преди два дена, но не се оправи. С преинсталация на приложението, се оправи. Благодаря на отзовалите се! 1 Цитирай
profusion Публикувано Ноември 14, 2022 Автор Публикувано Ноември 14, 2022 (редактирано) От Прокредит още ли нямат апъл пей!? 😂 Тия нямали приложение за телефон аз за апъл пей питам …. Редактирано Ноември 14, 2022 от profusion 1 Цитирай
cvalio Публикувано Декември 11, 2022 Публикувано Декември 11, 2022 В банката, която издава картата, няма такова нещо - всъщност какво е АДРЕС на карта ? Цитирай
robot Публикувано Декември 11, 2022 Публикувано Декември 11, 2022 преди 4 часа, gorgior написа: Днес ми излезе съобщение да си ъпдейтна метода за плащане (въпреки, че преди 2-3 семици го правих) в Апстора, обаче не ми приема картите. Дали е заради различния адрес на профила и този на картата? Специално за app стора съм установил че е най-удачно да се плаща през мобилния оператор, заедно със сметката, и не се занимаваш с карти 1 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 11, 2022 Публикувано Декември 11, 2022 преди 4 часа, cvalio написа: В банката, която издава картата, няма такова нещо - всъщност какво е АДРЕС на карта ? В портфейла на телефона се въвежда адрес на картата(предполагам трябва да съвпада с адреса, който си оставил на договора с банката), който трябва да отговаря на този от апстора, както са писали по-горе. Аз, адрес не съм въвеждал никъде освен в стора и нещата си работят. Ако е въведен, при онлайн плащане на стока, съответната се доставя по дефолт на този адрес, даже и да не въведеш нищо при самата поръчка. И както Гогата спомена, фактурите пристигат на този адрес. Цитирай
robot Публикувано Декември 31, 2022 Публикувано Декември 31, 2022 (редактирано) Ако някой си е включил Express Transit Card, за да се чекира автоматично в градския транспорт, е препоръчително да го изключи, ако сте в Visa, защото са засечени злоупотреби. Повече инфо тук - https://practical_emv.gitlab.io/ Summary The Apple Pay lock screen can be bypassed for any iPhone with a Visa card set up in transit mode. The contactless limit can also be bypassed allowing unlimited EMV contactless transactions from a locked iPhone. Редактирано Декември 31, 2022 от robot 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Декември 31, 2022 Публикувано Декември 31, 2022 И май не е само това, прочетете цялата страница. Цитирай
zlia Публикувано Декември 31, 2022 Публикувано Декември 31, 2022 Май си е само това. Другото касае Виза, протокол, който уж не се ползва за потребителски карти и рутнати андроид телефони( това не касае нашия форум ;-) ) Поне аз това разбрах. По странното е че тези разкрития не са от днес или вчера, ама няма адекватна реакция от двете компании, само прехвърляне на топката. Оказва се, че и Андроид имат опция за плащане при заключено устройство и тя си е включена по подразбиране, но както казах не касае този форум. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 1, 2023 Публикувано Януари 1, 2023 Форума пряко не, но доста от нас имат виза и андрешко, освен айфон. 1 Цитирай
zlia Публикувано Януари 1, 2023 Публикувано Януари 1, 2023 Както казах и за двата варианта на проблема си има решение, а защо чак сега научаваме е друг въпрос. Просто някой във фейсбук или туитър сега бил минал с раницата покрай терминал за таксуване в графския транспорт и му взело 1,6лв и видиш ли как така. За мен натрупване на много фактори- телефон на странно място и височина, андроид, виза. Всичко това може да се избегне. Любопитно би било да се види крадец как би сканирал без да го забележат. То някои хора си купуват екранирани портфейли за да избегнат подобни проблеми. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.