robot Публикувано Март 26, 2023 Публикувано Март 26, 2023 (редактирано) Днес за първи път платих с Apple pay в градския транспорт и плащането ми излезна Declined, въпреки че на апарата в трамвая ми излезе успешно плащане. При вас така ли става? По-късно ме провериха и всичко си беше точно. Знам че взимат парите чак в края на деня, и предполагам че е заради това, но не съм сигурен. Редактирано Март 26, 2023 от robot Цитирай
ne4o Публикувано Март 26, 2023 Публикувано Март 26, 2023 Не съм имал случай, да ми се откаже плащане, а терминала да регистрира такова, но в метрото понякога, ме пуска чак на втори или дори трети терминал. Ние сме единствените в Европа, които използваме бъгави, руски такива. Първото чекиране за деня в метрото ми го отчита след 3-4 мин на телефона, а второто за деня, чак на следващия ден, заради потенциално друго пътуване, което да се оформи като дневна карта. За наземния транспорт, нали има два различни, времеви билета и вероятно за това не регистрира веднага плащането. 2 Цитирай
hudson Публикувано Април 8, 2023 Публикувано Април 8, 2023 Миналата година станаха банка и сега искат данъчна информация. За сравнение - от Уникредит не са ми искали това инфо, или пък са го подавали към данъчните без да ме питат… Чудя се дали да не изчакам крайния срок за да видя кои функции ще ми спрат.Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
istoyanov Публикувано Април 10, 2023 Публикувано Април 10, 2023 Ммм, подават без да питат или при поискване и защо реши, че едните го правят, а другите след като е според законодателството ?Банковият лиценз изисква да се събира тази информация. Цитирай
@lex79 Публикувано Април 20, 2023 Публикувано Април 20, 2023 Цялата галимация е да си потвърдиш ЕГН-то, което те вече имат и, че си данъчно регистриран в България. Нищо страшно! 1 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Февруари 3 Публикувано Февруари 3 https://lupa.bg/news/krai-na-avantata-revolut-stava-platen-za-biznes-klientite-si_277748news.htmlSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hudson Публикувано Февруари 5 Публикувано Февруари 5 В статия пише за бизнес клиенти. За физическите лица не пише нищо.Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.