NRG Публикувано Март 29, 2019 Публикувано Март 29, 2019 Честито на печелившите, моята карта Монесе, днес не дойде. Пощальонката ми е позната и преди 2-3 дни, даже е предупредих, че чакам карта и ако се появи, да си е взема. Цитирай
martokb Публикувано Март 30, 2019 Публикувано Март 30, 2019 И на моята приятелка вчера и дойде картата и на мой колега и двамата имат един и същи проблем, не им дава да добавят картите в Apple Wallet. Казва им да опитат по късно, дали проблема идва от Брекзит или има някаква друга причина? Цитирай
Нкк Публикувано Март 30, 2019 Публикувано Март 30, 2019 (редактирано) Сменете региона на телефона на UK Редактирано Март 30, 2019 от Нкк Цитирай
martin77bg Публикувано Март 30, 2019 Публикувано Март 30, 2019 преди 34 минути, martokb написа: И на моята приятелка вчера и дойде картата и на мой колега и двамата имат един и същи проблем, не им дава да добавят картите в Apple Wallet. Казва им да опитат по късно, дали проблема идва от Брекзит или има някаква друга причина? Нали за Monese карта става въпрос? В приложението при картата излиза ли опция да добавиш картата в wallet-a? При мен имаше и от там я добавих. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Март 30, 2019 Публикувано Март 30, 2019 С яндекса и аз си играх преди време и не стана, моето монезе още го няма, та не знам там какво ще стане Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Март 30, 2019 Публикувано Март 30, 2019 wire transfer не е ли само за boon Plus потребителите? Пише, че трябва да преведеш пари от твоя сметка, поне така го разбирам аз.Ей така за пробата пуснах от пейпал 2 евра по сметката в буун да видя какво ще стане. Като имам резултат ще пиша.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
nbotov Публикувано Март 30, 2019 Публикувано Март 30, 2019 Моята карта на Монезе дойде 1 ден преди датата която ми даваше приложението в пощенската кутия директно. След като я активирах в приложението не ми изкара опцията да я добавя в Apple Pay, за това се наложи да сменя региона на ОК и след това като влезнах в приложението вече можех да я добавя. На летището във Франкфурт успях да си купя кафе от машините на самообслужване като заплатих с телефона.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Благой Карамачев Публикувано Март 30, 2019 Публикувано Март 30, 2019 Аз имах проблем с добавянето на картата (Monese) в часовника, но след няколко опита стана. Код за верификация на картата така и не получих като смс и избрах опцията за имейл. Днес платих с часовника в Синема Сити и нямаше никакъв проблем. Цитирай
martokb Публикувано Март 31, 2019 Публикувано Март 31, 2019 (редактирано) преди 20 часа, martin77bg написа: Нали за Monese карта става въпрос? В приложението при картата излиза ли опция да добавиш картата в wallet-a? При мен имаше и от там я добавих. Да става въпрос за Монийз, вече няма опция директно от приложението да добавиш картата в Apple Wallet. Става си по стандартния начин през портфейла и след смяна региона разбира се или поне така стана при мен преди 3 седмици когато дойде моята. преди 13 часа, nbotov написа: Моята карта на Монезе дойде 1 ден преди датата която ми даваше приложението в пощенската кутия директно. След като я активирах в приложението не ми изкара опцията да я добавя в Apple Pay, за това се наложи да сменя региона на ОК и след това като влезнах в приложението вече можех да я добавя. На летището във Франкфурт успях да си купя кафе от машините на самообслужване като заплатих с телефона. Sent from my iPhone using Tapatalk Да в момента нямам проблеми с плащанията, освен на една бензиностанция до нас и в един магазин в Банкя. Въпреки, че продавачката ме уверяваше, че един човек е платил преди мене с часовника си. Което е напълно възможно, но часовника да не е бил Apple. Дори тествах картата през телефона с Apple Wallet на безконтактен банкомат на УникредитБулбанк, без картата директно през приложението и работеше без проблеми Редактирано Март 31, 2019 от martokb Цитирай
martokb Публикувано Март 31, 2019 Публикувано Март 31, 2019 преди 9 часа, Благой Карамачев написа: Аз имах проблем с добавянето на картата (Monese) в часовника, но след няколко опита стана. Код за верификация на картата така и не получих като смс и избрах опцията за имейл. Днес платих с часовника в Синема Сити и нямаше никакъв проблем. Ползвам Монийз и на часовника без проблеми. Препоръчвам верификацията да става през пощата, аз така и не получих смс с кода за активация за Apple Wallet. След няколко неуспешни опита избрах опцията, верификация по имейла и до 1-2 мин получавате въпросният код. Цитирай
bobiikonomov Публикувано Март 31, 2019 Публикувано Март 31, 2019 При мен греда. Добавям я в wallet, и на последната стъпка постоянно ми дава да се обадя на издателя на картата. Някой да се е сблъсквал с този проблем ? Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 Моята Монезе дойде днес и аз стигам до същото място. Ако някой има идеи, моля пишете Цитирай
Нкк Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 Виж в приложението дали е активна картата. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 Активна е. Региона е UKSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Нкк Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 Аз нямах никакъв проблем да регистрирам и ддвете карти,единственото което бе проблем бе че при регистрирането им в друг iphone ,трябва да се посочи веригикация чрез имейл,защото не ми пращаха смс. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 А сменяли ли сте ап стор акаунта с британски, защото аз имам БГ, us и ирландски само, не знам дали да не направя и акаунт УК за да пробвамSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
martokb Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 преди 1 минута, Нкк написа: Аз нямах никакъв проблем да регистрирам и ддвете карти,единственото което бе проблем бе че при регистрирането им в друг iphone ,трябва да се посочи веригикация чрез имейл,защото не ми пращаха смс. Не си имал проблем преди 2-3 седмици и аз тогава нямах проблеми с регистрацията, сега никой не може да си добави картата в Apple Wallet. Цитирай
Нкк Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 (редактирано) Преди Коледа ги добавях,единствено съм сменил региона на телефона,след това пак го върнах на Бг и пак си работят картите във Wallet Редактирано Април 2, 2019 от Нкк Цитирай
martokb Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 Току що, Нкк написа: Преди Коледа ги добавях,единствено съм сменил региона на телефона Да аз преди 2 седмици регистригах моята, но сега с картите на 2- ма колеги не става. Дава опитайте пак по късно, а и не можах да си платя Icloud - а преди 2-а дни с картата на Монийз. Според мен скапаният Брекзит ги ебава или имат някакъв проблем. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 Добре, аз я добавих. Ето как става - отивате в приложението на Акаунт - Personal Details си сменяте държавата на United Kingdom, адреса си оставих българския, само пощенски код попълних някакъв верен. В таба за картата се появи да я добавя в Wallet и всичко мина иделано. Цитирай
Нкк Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 Аз чакам и Revolut да добавят,трябваше уж да е в началото на 2019... Цитирай
martokb Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 преди 1 час, Dobriyan Benov написа: Добре, аз я добавих. Ето как става - отивате в приложението на Акаунт - Personal Details си сменяте държавата на United Kingdom, адреса си оставих българския, само пощенски код попълних някакъв верен. В таба за картата се появи да я добавя в Wallet и всичко мина иделано. Браво!!!! Получи се Цитирай
bobiikonomov Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 И при мен се получи. И да попитам, след като я добавихте в walle-a, обадиха ли се по телефона някой от номер +44...., да потвърдите дали сте вие? При мен се обади някакъв и на английски ме пита за номера на картата и за рожденият ден идруги неща. И дали съм плащал вече с нея, и ако да дали съм доволен. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 На мен не са ми се обаждали, поне още неSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.