bobiikonomov Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 Опитах да платя, но ми даде грешка 14. Утре ще пробвам пак и ако не стане ще трябва да се звъни. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 Това с Apple Pay или физическата карта и на какъв терминалSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
bobiikonomov Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 С Apple Pay от телефона не стана, даде грешка 14, с физическата карта стана веднага, терминала беше на Асет Банк. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 Според мен асет работят с борика и това е проблемаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Април 2, 2019 Автор Публикувано Април 2, 2019 Е нали уж Monese бачкаше на борика терминали?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 2, 2019 Публикувано Април 2, 2019 Аз знам със сигурност, че буун работи, за монезе не знамSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Radostin Bogdanov Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 на 30.03.2019 г. at 16:43, Dobriyan Benov написа: Пише, че трябва да преведеш пари от твоя сметка, поне така го разбирам аз. Ей така за пробата пуснах от пейпал 2 евра по сметката в буун да видя какво ще стане. Като имам резултат ще пиша. Sent from my iPhone using Tapatalk Да, и аз пробвах, зареди ми 10 euro без проблем. 1 Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 Това излезе на сайта на буун.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
bobiikonomov Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 (редактирано) От вчера не мога да вляза в Monese през телефона, дава ми че от 06 до 08 Лондонско време няма да работят, и после се извиняват че имат технически проблеми. Някой има ли го този проблем или става нещо с моя акаунт? Редактирано Април 3, 2019 от bobiikonomov Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 И при мен е такаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Април 3, 2019 Автор Публикувано Април 3, 2019 на 2.04.2019 г. at 14:10, Dobriyan Benov написа: Добре, аз я добавих. Ето как става - отивате в приложението на Акаунт - Personal Details си сменяте държавата на United Kingdom, адреса си оставих българския, само пощенски код попълних някакъв верен. В таба за картата се появи да я добавя в Wallet и всичко мина иделано. Мога ли да су върна после бг кода в адреса? Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 След като я добавиш в уолета мисля че няма проблем, аз още не съм го върнал, но не виждам пречкаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Благой Карамачев Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 Заслужава ли си картата на boon? Може ли повече информация от някой, който я е ползвал. Вече няма такса превалутиране и остава само месечната такса. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 Аз съм много доволен от буун. От днес съм на буун плюс, само малко кофти че не може да се топъпва с българска карта. Работи абсолютно навсякъде където съм пробвалSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Благой Карамачев Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 А може ли след като се добави в wallet, да се върне региона на България? Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 Може, няма проблемSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Благой Карамачев Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 Смених региона, но не ми позволява да изтегля приложението? Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 Трябва да го изтеглиш с Apple ID от поддържана държава. Аз си направих ирландско Apple ID, после си връщаш българското. Трябва да го смениш само за апп стораSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Април 3, 2019 Автор Публикувано Април 3, 2019 преди 13 минути, Dobriyan Benov написа: Аз съм много доволен от буун. От днес съм на буун плюс, само малко кофти че не може да се топъпва с българска карта. Работи абсолютно навсякъде където съм пробвал Sent from my iPhone using Tapatalk Как си с буун + след като искат адресна верификация? а Бг нали не се поддържа? Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 Направих веригикация с БГ документи и те я приеха, адреса ми е българския в приложението, свалих приложението с ирландски ейпъл акаунтSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Април 3, 2019 Автор Публикувано Април 3, 2019 Обаче липсата на топ-ъп с карта ме разубеди да го ползвам то с превод баси кандърмата....а и тая месечна... Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 3, 2019 Публикувано Април 3, 2019 Ами месечната е прилична, с топъпа е много криво, банков превод не е много на сметка, но от пейпал прехвърлих аз, 2 дни отне Sent from my iPhone using Tapatalk Само да уточня, че като дойдоха парите от пейпал ми пратиха мейл от буун че няма да ми заредят сметката защото нямам буун плюс и сметката от която са наредени не е моя, ама като ми потвърдиха буун плюс парите пристигнаха също Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
bobiikonomov Публикувано Април 4, 2019 Публикувано Април 4, 2019 След цял ден писма със съпорта на Monese, заради грешка ( 14 ), която ми изписваше при опит да плащам с телефона, отначало ми казаха да си сменя държавата. След като им казах че съм го направил, официално ми отговориха следното: "Apple Pay не може да бъде избягвано повече, както преди. Трябва да сте физически в една от поддържаните страни, за да добавите картата към портфейла." Ако е така лошо ....? Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 4, 2019 Публикувано Април 4, 2019 За да добавиш картата или за да платиш? Защото ти нали си я добавил вече. За плащането няма как да те ограничат, да плащаш където и да отидеш по светаSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.