Нкк Публикувано Април 4, 2019 Публикувано Април 4, 2019 Съгласен съм с колегата,защото след като веднъж е добавена картата дори и да спреш нета на тел пак можеш да плащаш,NFC чипа няма нищо общо с това къде по света си. Цитирай
bobiikonomov Публикувано Април 4, 2019 Публикувано Април 4, 2019 Да добавил съм я и ми изписва че мога да работя с Apple Pay, но като плащам ми отказва плащането и изписва грешка 14. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 4, 2019 Публикувано Април 4, 2019 Пробва ли на различни ПОС терминали?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Април 4, 2019 Автор Публикувано Април 4, 2019 Не се мъчете с Монесе, пробвах днес на 2 ПОС на борика, не става, работата е същата както с другите не бачкащи на боорика. Писах на съпорта да влезнат в контакт с Борика ама кел файда няма да я бъде. Цитирай
martin77bg Публикувано Април 4, 2019 Публикувано Април 4, 2019 Трябваше да пишеш че лятото идват много англичани в бг на море и няма да могат да плащат, ако не оправят проблема с Борика)Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
martokb Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 Съпорта на тия смотаняци е тъп дървен философ и твърди, че няма как да добавите картите на монийз в България. Сега му доказах, че става...... Сега друг е въпроса, че спряна поддръжката за България и който си е добавил картата до сега може да я ползва който не е яде дървото. Цитирай
gogi6 Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 Май ти казва, че няма как да стане! Не, че няма как да е станало! 1 Цитирай
profusion Публикувано Април 5, 2019 Автор Публикувано Април 5, 2019 Аз завчера добавих моята (сряда), но след като не поддържа борика не че ще я ползвам де... Цитирай
Нкк Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 Аз току що пробвах и добавих Монезе карта на едно от устройствата ми,на другото е добавена отдавна,потеърдих добавянето през имейл с код Цитирай
bobiikonomov Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 Нкк, нещо не разбирам, аз директно я добавям в wallet, и не ми иска код а направо си я добавя. В смисъл не ми иска никакво потвърждение? Цитирай
Нкк Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 Това е второ устройство на което добавям,иска потвърждение,на него нямам инсталирано приложение на монезе Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 Понеже буун остава като че ли най използваемото, да споделя последния си опит със зареждането.С TransferWise снощи пуснах в 9 часа превод, 12 часа днес се отрази на буун. Такса 1.35 за 50 лвSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
martokb Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 преди 1 час, bobiikonomov написа: Нкк, нещо не разбирам, аз директно я добавям в wallet, и не ми иска код а направо си я добавя. В смисъл не ми иска никакво потвърждение? Добавяш директно ако си дал в приложението UK Адрес, ако си Бг адрес иска добавяне чрез Apple Wallet. Цитирай
martokb Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 преди 1 час, gogi6 написа: Май ти казва, че няма как да стане! Не, че няма как да е станало! Казва и двете, но има и как да стане и ако следим темата и проблема ще ме разбереш за какво говоря. Цитирай
uler Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 (редактирано) Аз се опитвам вече от 5 дена да я добавя, обаче нямам опция за активация с email. Направих схемата, която колегата сподели със смяната на региона за да я добавя от приложението, а не от Wallet (даваше ми грешката, че картата не може да бъде добавена), обаче просто нямам опция различна от обаждане. Като цъкна "Select a Different Verification Option" и се появява втория екран, който единствено ми позволява чрез телефонен разговор. Обадих им се онзи ден, питаха ме къде съм и като им казах че съм в България ме отсвириха директно. Вчера направих втори опит като си смених адреса с реален такъв на мой приятел в Англия, говорих им по телефона че следвам в Англия и че съм там, те казаха че по-късно ще ми се обади техен служител за да потвърди верификацията. Обадиха ми се 3 часа по-късно, питаха ме къде съм, аз им казах че съм в Англия и те ми казаха, че според тяхната система се намирам физически в България и че докато не се "върна" в Англия няма как да бъде активирана картата. Казах им че ще им звънна като съм в Англия (т.е. като излезне jailbreak-a за XS за 12.1.2 - ще сложа location spoofer и ще го накарам да си мисли телефона че съм в англия - да видим тогава какво ще каже системата им) за да я активираме отново, а те ми обясниха че едва ли ще има нужда тъй като като съм в Англия автоматично би трябвало да се активира картата. Някой може ли да ми обясни как точно става тази активация с email тъй като явно с разговори и лъжи няма да стане. Редактирано Април 5, 2019 от uler Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 Тъй като като добавиш от приложението не иска верификация, а приложението може да е само на едно устройство едновременно, инсталираш на единия телефон, адреса разбира се трябва е УК, добавяш в уолета, инсталираш приложението на другия телефон, автоматично ще деактивира на предния, но си добавяш през приложението и на втория телефон, това е схематаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
uler Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 преди 2 минути, Dobriyan Benov написа: Тъй като като добавиш от приложението не иска верификация, а приложението може да е само на едно устройство едновременно, инсталираш на единия телефон, адреса разбира се трябва е УК, добавяш в уолета, инсталираш приложението на другия телефон, автоматично ще деактивира на предния, но си добавяш през приложението и на втория телефон, това е схемата Sent from my iPhone using Tapatalk Без значение дали я добавя от Monese приложението или от Wallet (туко що пробвах), все ми дава че единствената ми опция за верификация е с обаждане. Може и аз да не съм разбрал правилно. И за какъв втори телефон става дума? Може ли стъпка по стъпка, като за идиот, да ми обясниш? Благодаря Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 Ами като добавяш картата от приложението не искаше верификация, аз добавих моята преди 3 дни. Помислих че искаш да я добавиш на втори телефон през уолета, понеже аз я сложих и на жена ми и тогава искаше верификация, защото я добавих през уолета.Та затова имах предвид да инсталираш приложението и на другия телефон.Не знаех че вече и през приложението иска верификация.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
uler Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 Не мога да разбера, наистина, защо на някои хора им иска верификация (и имат опция за верификация с email), на други не им иска изобщо ... от 3 дена успявам да я вкарам успешно но не и да я активирам. Цитирай
Нкк Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 (редактирано) На мен ми поиска верификация след като инсталирах катчртите си на Xs на жена ми,днес както по горе писах ги инсталирах и на седмицата която ми е втора слушалка,директно от wallet го направих а не през приложението на Monese.И когато го правя през ми иска верификация или по телефон или през имейл,аз просто посочвам имейла като опция.След това получавам код на имейла който въвеждам в wallet. Редактирано Април 5, 2019 от Нкк Цитирай
martokb Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 преди 50 минути, uler написа: Аз се опитвам вече от 5 дена да я добавя, обаче нямам опция за активация с email. Направих схемата, която колегата сподели със смяната на региона за да я добавя от приложението, а не от Wallet (даваше ми грешката, че картата не може да бъде добавена), обаче просто нямам опция различна от обаждане. Като цъкна "Select a Different Verification Option" и се появява втория екран, който единствено ми позволява чрез телефонен разговор. Обадих им се онзи ден, питаха ме къде съм и като им казах че съм в България ме отсвириха директно. Вчера направих втори опит като си смених адреса с реален такъв на мой приятел в Англия, говорих им по телефона че следвам в Англия и че съм там, те казаха че по-късно ще ми се обади техен служител за да потвърди верификацията. Обадиха ми се 3 часа по-късно, питаха ме къде съм, аз им казах че съм в Англия и те ми казаха, че според тяхната система се намирам физически в България и че докато не се "върна" в Англия няма как да бъде активирана картата. Казах им че ще им звънна като съм в Англия (т.е. като излезне jailbreak-a за XS за 12.1.2 - ще сложа location spoofer и ще го накарам да си мисли телефона че съм в англия - да видим тогава какво ще каже системата им) за да я активираме отново, а те ми обясниха че едва ли ще има нужда тъй като като съм в Англия автоматично би трябвало да се активира картата. Някой може ли да ми обясни как точно става тази активация с email тъй като явно с разговори и лъжи няма да стане. Пробва ли тук дето съм ти отбелязал??? Тук ти дава три опци смс мейл и още нещо. Цитирай
uler Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 преди 7 минути, martokb написа: Пробва ли тук дето съм ти отбелязал??? Тук ти дава три опци смс мейл и още нещо. Цитирай
martokb Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 Изтрии картата от сетингс и пак я добави през apple wallet и виж до къде ще го докараш. Цитирай
uler Публикувано Април 5, 2019 Публикувано Април 5, 2019 преди 4 минути, martokb написа: Изтрии картата от сетингс и пак я добави през apple wallet и виж до къде ще го докараш. Вече дори не мога да я добавя. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.