Petko Chakov Публикувано Май 15, 2019 Публикувано Май 15, 2019 Преди време бях влезнал в комуникация с ДСК и ПИБ. ДСК в прав текст ми написаха, че не предвиждат услугата. ПИБ, естествено като най- в крак за нашите ширини с вмедряването на нови опции, отговориха, че е нужна ‘покана’ от страна на Apple към съответната държава/банка за включването ѝ в услугата. Така че лично аз очаквам(а и надявам) при първа възможност за България - те да са първа или сред първите банки. На ‘тертипа ала държавна администрация’ - Борика преди време бях писал за уайтлистване на БИНовете. Естествено, отговорих никакъв. Цитирай
profusion Публикувано Май 15, 2019 Автор Публикувано Май 15, 2019 Аз честно казано не очаквам проблема с борика да се реши от раз ще има мъки пак и зор докъто тръгне.Има ли някакво друго инфо освен тоз туит?Дано някой друг се включи че Монезе с тия такси са неизползваеми. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
ayl Публикувано Май 16, 2019 Публикувано Май 16, 2019 Возих се на едно такси на Евролииз. Отпред беше залепена табела с кредитни карти, а най-отдолу знака на епълпей.Реално ли е? Цитирай
baronbg Публикувано Май 16, 2019 Публикувано Май 16, 2019 Преди време бях влезнал в комуникация с ДСК и ПИБ. ДСК в прав текст ми написаха, че не предвиждат услугата. ПИБ, естествено като най- в крак за нашите ширини с вмедряването на нови опции, отговориха, че е нужна ‘покана’ от страна на Apple към съответната държава/банка за включването ѝ в услугата. Така че лично аз очаквам(а и надявам) при първа възможност за България - те да са първа или сред първите банки. На ‘тертипа ала държавна администрация’ - Борика преди време бях писал за уайтлистване на БИНовете. Естествено, отговорих никакъв.Идея си нямаш, каква комуникация и колко време/пъти съм имал с ПИБ, за да въведат "иновативното" удостоверяване на личността, с фингърпринт/фейс айди. Така че определението, "най в крак" поне на мен, не ми се вижда реално. Иначе, дано! 2 Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Май 16, 2019 Публикувано Май 16, 2019 Преди време бях влезнал в комуникация с ДСК и ПИБ. ДСК в прав текст ми написаха, че не предвиждат услугата. ПИБ, естествено като най- в крак за нашите ширини с вмедряването на нови опции, отговориха, че е нужна ‘покана’ от страна на Apple към съответната държава/банка за включването ѝ в услугата. Така че лично аз очаквам(а и надявам) при първа възможност за България - те да са първа или сред първите банки. На ‘тертипа ала държавна администрация’ - Борика преди време бях писал за уайтлистване на БИНовете. Естествено, отговорих никакъв.Стана ми интересно, ако ПИБ са прави че трябва да чакат покана от апъл, как такава са получили от монезе да пуснат услугата в България Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Май 16, 2019 Публикувано Май 16, 2019 И аз така знам, но виж какво е написал колегата Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
biglamer Публикувано Май 16, 2019 Публикувано Май 16, 2019 Здравейте, само да споделя, че с монезе може да се плаща вече на всички терминали включително на Борика. Изпробвано е. Друг въпрос са им таксите. 5 Цитирай
biglamer Публикувано Май 16, 2019 Публикувано Май 16, 2019 Да, с Apple Pay. Аз нямам андроид и там не съм запознат какво става. 1 Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Май 16, 2019 Публикувано Май 16, 2019 Интересно колегите, които имат N26 или Monzo, да пробват да видим дали с всичко работи борика вечеSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
andondragov Публикувано Май 16, 2019 Публикувано Май 16, 2019 Еми, аз споменах, че Борика не е проблем вече... Остава да видим кои наши банки ще се онборднат и кога. За да не се налагат повече шпагати през други държави. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Май 16, 2019 Публикувано Май 16, 2019 И аз заложих на ПИБ и реших че апъл пей наближава в БГ още щом обявиха Румъния, не мисля че ще стартира само с монезе, не мисля че има случай досега апъл пей да стартира без местна банка партньор, но само времето ще покаже... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Май 18, 2019 Публикувано Май 18, 2019 на 16.05.2019 г. at 19:40, biglamer написа: Здравейте, само да споделя, че с монезе може да се плаща вече на всички терминали включително на Борика. Изпробвано е. Друг въпрос са им таксите. Би ли споделил какви са им таксите на Монезе за плащане на терминал и за зареждане на картата? Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Май 18, 2019 Публикувано Май 18, 2019 Зареждането е много добре, почти без пари така да се каже, но в България не съм плащал аз още с картатаSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
ML16 Публикувано Май 18, 2019 Публикувано Май 18, 2019 Ако зераждаш с банков превод, плащаш превода, ако е с карта 0.35% такса. Ако харчиш в евро няма такса, в лева ще платиш "2% fee (€2 minimum fee)", теглене на ATM 1 €. Сравнение с револют си е кражба. Цитирай
martin77bg Публикувано Май 18, 2019 Публикувано Май 18, 2019 Теглене от банкомат в бг лв излиза 3евро минимум заради превалутирането. Цитирай
londongunner Публикувано Май 18, 2019 Публикувано Май 18, 2019 А плащане в бг колко излиза. Пак ли е % от сумата ?Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro Цитирай
martin77bg Публикувано Май 18, 2019 Публикувано Май 18, 2019 Ако не е в Евро има 2% за превалутиране На платените планове е по-малко или няма. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
baronbg Публикувано Май 18, 2019 Публикувано Май 18, 2019 Виждам че има зареждане в брой. Да попитам, има ли възможност за зареждане в брой на Revolut-a? Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Май 18, 2019 Публикувано Май 18, 2019 Не и в БГ, това е за УКSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Май 18, 2019 Публикувано Май 18, 2019 Виждам че има зареждане в брой. Да попитам, има ли възможност за зареждане в брой на Revolut-a? За Бг е удачно пари в брой към Paysera и после към Revolut. 1 Цитирай
baronbg Публикувано Май 18, 2019 Публикувано Май 18, 2019 Не и в БГ, това е за УКSent from my iPhone using TapatalkВ Англия съм, затова питам. Имам сума в евро, която немога да използвам тук и търся начин да я вкарам в картата, а от там с превалутиране каквото искаш. Цитирай
londongunner Публикувано Май 18, 2019 Публикувано Май 18, 2019 С този план от 15€ месечно ..... Айде няма нужда ... Ще си плащам с андроида. Тук 1000 гимнастики и безумни такси!!!Sent from my iPhone X using Tapatalk Pro 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.