Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано (редактирано)

Конкретния случай беше за ресторант който онлайн плащане му минава чрез ePay.

Инъче за битови услуги и аз не съм намерил по-удобно от ePay, колкото и да не ги харесвам и да имам такса 20ст на сметка. Просто Уникредитското приложение за битови е толкова дървено, немощтно и неинформативно.

Редактирано от profusion
Публикувано

Никой не ви кара да го ползвате но да се каже, че е “първобитно” доста не на място !Кое приложение ви излиза нотификация че имаш задължения към ток,вода, гсм, данък сгради,данък мпс и да ги платиш с един клик от дебитна карта с минимална такса ?!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

ЧСИ-то

Надявам се имаш чувство за хумор.

Публикувано

там нотификацията е с много закъснение, като се натупа добра пачка

Публикувано

еПей като са толкова по-напред от алтернативите, що аджеба не добавиха едно елементарно отключване на апп-а с биометрични данни? Не, че не ги ползвам и така, ама...

Публикувано
еПей като са толкова по-напред от алтернативите, що аджеба не добавиха едно елементарно отключване на апп-а с биометрични данни? Не, че не ги ползвам и така, ама...

Имат с лице и пръст само при плащане... но влизане тъпо че няма :( Но и ПИБ до преди 6м нямаха :)

Публикувано

Приложението на Пощенска банка, от известно време е перфектно за битови. Нотификации веднага. Един клик за плащане и т.н.

Иначе Binance не съм пробвал, но преди две години Револут спряха да приемат от Кракен и още не приемат. Но от някой борси приемат. И мисля, че от Bitfinex примерно приемаха.

Като ги питах “Защо от някой приемат а от други не”

Общо взето ми отговориха, че така са си решили.

Публикувано

Аз почти от началото на иПей ги ползвам и съм доволен. Дори от години махнаха таксата за моята карта на РББ. Но преди няколко месеца махнах картата на РББ и за да продължа да плащам сметки през иПей си открих там микросметка с айбан( безплатна е) и си превеждам от револют колкото ми е нижно веднъж месечно. Та сега почти нямам месечни такси към БГ банки( едни 50 ст за една сметка ми останаха ;-) )

Публикувано

Значи зареждаш Револют, от който зареждаш иПей, за да си платиш с един клик... и си доволен!?
А как зареждаш Революта без кредитна/дебитна карта, която върви с такса?

Публикувано

На райфайзен битовите сметки също излизат на деня и се плащат с един клик, пък и сметката си я зареждаш през банкомат, та е доста удобна улсуга.

Публикувано
Значи зареждаш Револют, от който зареждаш иПей, за да си платиш с един клик... и си доволен!?

А как зареждаш Революта без кредитна/дебитна карта, която върви с такса?

Щом си рекъл ще ти го напиша бавно, пък дано ме разбереш ;-)

Значи сега имам само кредитна карта която е с 20лв годишна такса и дори с куция кешбек си я покривам. С нея си и зареждам революта, но имам и вариант с превод през пейсера за 1 лв. Няма как да им дам на рбб 24лв на година за да им ползвам дебитната карта и то само в иПей. При тях имам сметка, която е без месечна такса( такава беше промоцията преди години и сигурно яко съжаляват сега при променените реалности). Плащането на сметки поне на банките, които аз ползвам, не е безплатно. Не виждам причина да не си спестя някой лев, като цъкна 2-3 пъти на телефона веднъж месечно.

Та така :-)

Публикувано

Сега вече знам всичко!
Аз пък, вместо да се напъвам да мисля разни еквилибристики, с които да спестя 20 лв. на месец, насочвам умствена енергия в начини да изкарам 200 лв. повече, но това си е мое решение.
Що се отнася до различните начини на плащане, Револют поддържам не защото е без такси, а заради безконтактното плащане с часовника. Откакто Монезе се сработиха с Борика не съм вадил карта от портфейла. Сега съм само с Револют в портфейла и плащам само с часовник или телефон — както дойде.

Публикувано

Битовите сметки си плащам и без клик.Като са горе-долу еднакви всеки месец,кво да им кликам...,ааа може би заради таксата.

Публикувано
Сега вече знам всичко!
Аз пък, вместо да се напъвам да мисля разни еквилибристики, с които да спестя 20 лв. на месец, насочвам умствена енергия в начини да изкарам 200 лв. повече, но това си е мое решение.

Е и аз бях така преди доста години, но като обърнах внимание на таксите, които плащах без да има смисъл, закрих всичко, което не ми е нужно. А що се отнася до умствената енергия, която се хаби, споко имам си достатъчно :-)
Както каза - всеки сам си решава.

Публикувано

Сетиха се, когато почнаха да ги ръчкат да си оправят бакиите....

Публикувано

Само да не се окаже, че са решили да правят конкуренция на Apple Pay, както много алчни вериги и институции направиха по света. 

В този случай ще видим услугата чрез Българска банка през крив макарон. И ще продължим да си ползваме Revolut. ;) 

Публикувано

Едва ли , Уникредит е на 99% сигурно че ще пускат.

Публикувано

На кратко, тъжно им е, че няма да могат да виждат къде си харчим парите.
Така или иначе и с Revolut пак не виждат къде ги харчим.

Публикувано

Половината от участниците в темата вече имат толкова опит, че преспокойно могат да кандидатстват за позицията в Борика :)

Публикувано

хахахахаах ? 

Публикувано

Някой знае ли какво би се случило ако направя следното:
От стандартен план в Револют правя упгрейд към Метал. Поръчвам си метална карта и след като я получа пак правя доунгрейд към стандартния план.

Публикувано

Хитър Петър?

Публикувано

... и ти я заключват.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...