germana Публикувано Юли 30, 2019 Публикувано Юли 30, 2019 Някой знае ли какво би се случило ако направя следното:От стандартен план в Револют правя упгрейд към Метал. Поръчвам си метална карта и след като я получа пак правя доунгрейд към стандартния план.Опитай, пък после кажи какво е станало Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Joro23 Публикувано Юли 30, 2019 Публикувано Юли 30, 2019 В faq на револют пише, че ако поискам доунгрейд ще ми зачислят такси за карта и експресна доставка (няма информация за това, колко се плаща). Все пак са го измислили, да не може ей така да си вземе човек метална карта... Цитирай
Joro23 Публикувано Юли 30, 2019 Публикувано Юли 30, 2019 Намерих нещо във форума на револют за таксата за металната карта ако се направи доунгрейд. Някой казва, че се плащало 50 паунда. Ето темата:https://community.revolut.com/t/metal-card-unsubcription/65160 Цитирай
profusion Публикувано Юли 30, 2019 Автор Публикувано Юли 30, 2019 (редактирано) Плащаш такси напред (незнам колко + доставка) има много дискусии във форума по темата. Не мислете, че ще минете метър. Като искате толкова метална карта безплатно има програми, като поканете Н-на брой хора печелите метална за една година и после си остава картата. Редактирано Юли 30, 2019 от profusion 1 Цитирай
bobolino Публикувано Юли 31, 2019 Публикувано Юли 31, 2019 Банкоматите на Пиб( тези които поддържат безконтактно) вече работят, поне с карта на банката. Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
Русев Публикувано Август 1, 2019 Публикувано Август 1, 2019 Ако не ви дойде картата и ви накарат да поръчате друга, другата трябва ли да се плаща?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Русев Публикувано Август 1, 2019 Публикувано Август 1, 2019 Вече съм платил една доставка, ако не дойде, ще трябва ли да платя втора?Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Август 1, 2019 Автор Публикувано Август 1, 2019 Колко дена я няма, чакай минимум 3 седмици! Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 1, 2019 Публикувано Август 1, 2019 Някой който е пускал трансфер до бг банка в лв през револют, може ли да каже дали идва на другия ден или е нужно повече време? Изписа ми 1-5 дни, но 5 ми се струва прекалено... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
mariankata Публикувано Август 1, 2019 Публикувано Август 1, 2019 Пратих до българска банка на 15., писаха, че до 18. парите ще бъдат в сметката. На 16. вече бяха там. 1 Цитирай
bobiikonomov Публикувано Август 1, 2019 Публикувано Август 1, 2019 От доста време тъй наречения " глобус" на банките, ако пуснеш пари сутринта се виждат до края на деня, ако пуснеш след обяд се виждат до края на следващият ден. Би трябвало и тук да е така, освен ако там не стоят буферно без да влизат в глобуса. 1 Цитирай
turieca Публикувано Август 1, 2019 Публикувано Август 1, 2019 Снощи ги пуснах към 18:30 и пише че е изпълнен превода. 2 Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Август 1, 2019 Публикувано Август 1, 2019 И на мен ми изписа вече че е изпълнен. Ама това беше в рамките на 15 Мин. Едва ли се е отразило веднага в сметката на получателя, а това ме интересува благодаря на всички за бързата реакция. Явно утре вече със сигурност ще са пристигнали, което ми беше важното в случая. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Август 1, 2019 Автор Публикувано Август 1, 2019 До колкото знам Револют имат сметка в Райфайзен и минават от там. Но не съм пускал до сега по моя сметка за да засеча точно. Цитирай
blackadder Публикувано Август 1, 2019 Публикувано Август 1, 2019 На 30.07 пуснах към сметка в цкб, още същия ден от Revolut получих съобщение, че е изпълнено, обаче в сметката в цкб все още не ги виждам Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Август 1, 2019 Автор Публикувано Август 1, 2019 Изпълнен превод от към тяхна страна не значи получин от страна на получателя. Цитирай
profusion Публикувано Август 1, 2019 Автор Публикувано Август 1, 2019 Revolut добавя възможност за търговия с акции https://blog.revolut.com/trading-revolut/ 1 Цитирай
Русев Публикувано Август 1, 2019 Публикувано Август 1, 2019 Колко дена я няма, чакай минимум 3 седмици!Аз ще си я изчакам, че стана и объркване с адресите, смених го в последния момент и не знам на кой адрес са го пратили. Въпроса ми е дали след като съм платил една доставка и не дойде, после при повторна поръчка пак ли трябва да платя или ще е безплатно? П. С. На хора на които пратих покани за безплатни карти вече ги получиха, макар да ги поръчаха няколко дни след моята, а моята я няма. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
germana Публикувано Август 2, 2019 Публикувано Август 2, 2019 Само някой да не е взел . Моята си я пуснаха в пощенската кутия, тя не се заключва и дет се вика всеки можеше да си я вземе от там. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Баба Гана Публикувано Август 2, 2019 Публикувано Август 2, 2019 При нас все още няма пощенска кутия, случайно я видях на стълбите пред улицата в 01.30ч. вечерта. И така... Цитирай
germana Публикувано Август 5, 2019 Публикувано Август 5, 2019 Нова промоцияSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Август 8, 2019 Автор Публикувано Август 8, 2019 Слухове в пространството казват че до края на годината ще имаме бг IBAN в Револют 1 Цитирай
profusion Публикувано Август 8, 2019 Автор Публикувано Август 8, 2019 (редактирано) Ами ако решиш да си правиш преводи (или някой към теб) от бг банка на английския ще ти излезне през носа Или работодателите няй малкото ще ти искат БГ айбан (въпреки че е провит ЕУ правилата) за да им излиза превода по евтин. Редактирано Август 8, 2019 от profusion Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.