Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано
Някой знае ли какво би се случило ако направя следното:
От стандартен план в Револют правя упгрейд към Метал. Поръчвам си метална карта и след като я получа пак правя доунгрейд към стандартния план.

Опитай, пък после кажи какво е станало

Sent from my iPhone using Tapatalk
Публикувано

fd6d572107a6315eba4be5738d71c997.jpg

В faq на револют пише, че ако поискам доунгрейд ще ми зачислят такси за карта и експресна доставка (няма информация за това, колко се плаща). Все пак са го измислили, да не може ей така да си вземе човек метална карта...

Публикувано (редактирано)

Плащаш такси напред (незнам колко + доставка) има много дискусии във форума по темата. Не мислете, че ще минете метър. Като искате толкова метална карта безплатно има програми, като поканете Н-на брой хора печелите метална за една година и после си остава картата.

Редактирано от profusion
Публикувано

Банкоматите на Пиб( тези които поддържат безконтактно) вече работят, поне с карта на банката.

Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk

Публикувано

Ако не ви дойде картата и ви накарат да поръчате друга, другата трябва ли да се плаща?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Вече съм платил една доставка, ако не дойде, ще трябва ли да платя втора?

Публикувано

Колко дена я няма, чакай минимум 3 седмици!

Публикувано

Някой който е пускал трансфер до бг банка в лв през револют, може ли да каже дали идва на другия ден или е нужно повече време? Изписа ми 1-5 дни, но 5 ми се струва прекалено...

Публикувано

Пратих до българска банка на 15., писаха, че до 18. парите ще бъдат в сметката. На 16. вече бяха там.

Публикувано

От доста време тъй наречения " глобус" на банките, ако пуснеш пари сутринта се виждат до края на деня, ако пуснеш след обяд се виждат до края на следващият ден. Би трябвало и тук да е така, освен ако там не стоят буферно без да влизат в глобуса.

Публикувано

Снощи ги пуснах към 18:30 и пише че е изпълнен превода.

Screenshot 2019-08-01 at 15.08.12.png

Публикувано

И на мен ми изписа вече че е изпълнен. Ама това беше в рамките на 15 Мин. Едва ли се е отразило веднага в сметката на получателя, а това ме интересува :) благодаря на всички за бързата реакция. Явно утре вече със сигурност ще са пристигнали, което ми беше важното в случая.

Публикувано

До колкото знам Револют имат сметка в Райфайзен и минават от там. Но не съм пускал до сега по моя сметка за да засеча точно.

Публикувано

На 30.07 пуснах към сметка в цкб, още същия ден от Revolut получих съобщение, че е изпълнено, обаче в сметката в цкб все още не ги виждам

Публикувано

Изпълнен превод от към тяхна страна не значи получин от страна на получателя.

Публикувано
Колко дена я няма, чакай минимум 3 седмици!

Аз ще си я изчакам, че стана и объркване с адресите, смених го в последния момент и не знам на кой адрес са го пратили.

Въпроса ми е дали след като съм платил една доставка и не дойде, после при повторна поръчка пак ли трябва да платя или ще е безплатно?

П. С. На хора на които пратих покани за безплатни карти вече ги получиха, макар да ги поръчаха няколко дни след моята, а моята я няма.

Публикувано

Ще дойде.

Публикувано

Само някой да не е взел .
Моята си я пуснаха в пощенската кутия, тя не се заключва и дет се вика всеки можеше да си я вземе от там.

Публикувано

При нас все още няма пощенска кутия, случайно я видях на стълбите пред улицата в 01.30ч. вечерта. И така...

Публикувано

Нова промоцияe6a6ee86760f77e0deefcd4e4ccf8927.jpg

Публикувано

Слухове в пространството казват че до края на годината ще имаме бг IBAN в Револют

Публикувано

Много неща променя това

Публикувано (редактирано)

Ами ако решиш да си правиш преводи (или някой към теб) от бг банка на английския ще ти излезне през носа :) 

Или работодателите няй малкото ще ти искат БГ айбан (въпреки че е провит ЕУ правилата) за да им излиза превода по евтин.

Редактирано от profusion

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...