bobolino Публикувано Август 15, 2019 Публикувано Август 15, 2019 Би трябвало, като поднесеш телефона към символа, да ти отвори менюто с избор на език. Поне с карта е така. Или пък да изпише невалидна карта. Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Може би, първо картата трябва да се покаже на дисплея с двоен клик, после touch, face id. Чак тогава да се поднесе към, символа за безконтактно плащане. Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
martin77bg Публикувано Август 16, 2019 Публикувано Август 16, 2019 Може би, първо картата трябва да се покаже на дисплея с двоен клик, после touch, face id. Чак тогава да се поднесе към, символа за безконтактно плащане. Sent from my iPhone using Tapatalk Точно така изтеглих с Монезе Цитирай
andondragov Публикувано Август 16, 2019 Публикувано Август 16, 2019 Точно с двоен клик от заключен екран банкоматът се активира, но изписва "Картата не се чете, моля свържете се с банката издател". Тоест, с Pay и Revolut на банкомат на УниКредит не става... За сравнение, на същия банкомат по същото време изтеглих безконтактно с пластиката на Revolut. Забавно е, че на разписката като остатък по сметката пише 0.00. Сигурно е от съображения за сигурност, но е доста странно решение.Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
profusion Публикувано Август 16, 2019 Автор Публикувано Август 16, 2019 Пуснах тема в форума им да видим някой изобщо успял ли е - https://community.revolut.com/t/apple-pay-support/181/2811?u=vebaev 3 Цитирай
ML16 Публикувано Август 16, 2019 Публикувано Август 16, 2019 Според мен няма как да каже наличност, защото имаш няколко валути, и курсовете се променят постоянно. Цитирай
bobolino Публикувано Август 16, 2019 Публикувано Август 16, 2019 А казва, казва моята даже я дава двойно на това което фактически имам. Това когато поискам баланс по сметка. На банкомат на Пиб, също не става с револют и gpay. Стигам до последната стъпка след пина и дава отказана транзакция, моля свържете се с вашата банка. Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk Цитирай
martin77bg Публикувано Август 16, 2019 Публикувано Август 16, 2019 Точно с двоен клик от заключен екран банкоматът се активира, но изписва "Картата не се чете, моля свържете се с банката издател". Тоест, с Pay и Revolut на банкомат на УниКредит не става... За сравнение, на същия банкомат по същото време изтеглих безконтактно с пластиката на Revolut. Забавно е, че на разписката като остатък по сметката пише 0.00. Сигурно е от съображения за сигурност, но е доста странно решение. Sent from my iPhone using Tapatalkнали пробваш с физическата...понеже виртуалната няма пинПри мен на Уникредит ми работи до момента на броенето на парите, тоест вкарвам пина и сумата!Това ми изписва Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
andondragov Публикувано Август 16, 2019 Публикувано Август 16, 2019 нали пробваш с физическата...понеже виртуалната няма пинПри мен на Уникредит ми работи до момента на броенето на парите, тоест вкарвам пина и сумата!Това ми изписва Sent from my iPhone using TapatalkМного полезна забележка... Бях забравил, че в уолета е виртуалната карта, а тя наистина няма ПИН. Ще добавя тия дни физическата и ще пробвам. Извинявайте за тъпотията ми... Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
martin77bg Публикувано Август 17, 2019 Публикувано Август 17, 2019 Само да отбележа, че физическата ми карта е с УК бин! Някой с Бг бин да пробва ако може.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Nick Snow Публикувано Август 18, 2019 Публикувано Август 18, 2019 Здравейте, освен с Револют някой успявал ли е с нещо друго? Скролнах 4-5 страници само за Револют се говори. Цитирай
Русев Публикувано Август 18, 2019 Публикувано Август 18, 2019 https://monese.comSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Август 18, 2019 Автор Публикувано Август 18, 2019 преди 27 минути, Nick Snow написа: Здравейте, освен с Револют някой успявал ли е с нещо друго? Скролнах 4-5 страници само за Револют се говори. А кое не ти харесва че търсиш алтернатива? Монезе няма лев. Цитирай
martin77bg Публикувано Август 18, 2019 Публикувано Август 18, 2019 Здравейте, освен с Револют някой успявал ли е с нещо друго? Скролнах 4-5 страници само за Револют се говори.За теглене ли говориш? Ако да с Монезе съм теглил без проблем с apple pay на Уникредит АТМSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
martin77bg Публикувано Август 20, 2019 Публикувано Август 20, 2019 Cash не работи извън USA, защо го показваш това?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Август 20, 2019 Публикувано Август 20, 2019 Що да не го показвам, ти някъв чувствителен ли си на тая тема ? При теб не работи... при мен може и да си е ок 2 Цитирай
martin77bg Публикувано Август 20, 2019 Публикувано Август 20, 2019 Ти сериозно ли !? Кажи какво искаш да ни покажеш ! Аз нищо не разбрах от поста ти!Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Август 20, 2019 Публикувано Август 20, 2019 И аз не разбрах поста на колегата , в България Apple Cash не работи..и мен кво ме грее , че работи в САЩ?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kal1ch Публикувано Август 20, 2019 Публикувано Август 20, 2019 Опцията за Кеш излиза при някои потребители, включително и при мен, но не работи. Няма как да се мине сетъпа без американски social security number. 1 Цитирай
profusion Публикувано Август 20, 2019 Автор Публикувано Август 20, 2019 И аз пробвах на банкомат ама не стана даде грешка картата е временно неактивна или от сорта (след като дадох сума и ПИН). Съпорта ми казаха че знаят за проблема ама на мен не ми стана ясно зацпиха ли че е с Апъл пей или си чатише колкото да не заспи. 2 Цитирай
profusion Публикувано Август 23, 2019 Автор Публикувано Август 23, 2019 Все още ли не може да се ползва Революта в Апъл акаунта за купуване на приложения и айклауд? Цитирай
profusion Публикувано Август 23, 2019 Автор Публикувано Август 23, 2019 (редактирано) Ясно значи нова виртуалка ще бачка. Ако изтрия старата новата безплатна ли е? (макарче ми е Виза и вече няма визи по-добре да си я запазя) Редактирано Август 23, 2019 от profusion Цитирай
martin77bg Публикувано Август 23, 2019 Публикувано Август 23, 2019 Бъркате ИБАН и БиНSent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.