Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Още ли си там ?

Публикувано
Би трябвало, като поднесеш телефона към символа, да ти отвори менюто с избор на език. Поне с карта е така. Или пък да изпише невалидна карта. 

Изпратено от моят SM-A530F с помощта на Tapatalk

Може би, първо картата трябва да се покаже на дисплея с двоен клик, после touch, face id. Чак тогава да се поднесе към, символа за безконтактно плащане.

Публикувано
Може би, първо картата трябва да се покаже на дисплея с двоен клик, после touch, face id. Чак тогава да се поднесе към, символа за безконтактно плащане.  

Sent from my iPhone using Tapatalk

Точно така изтеглих с Монезе

Публикувано

Точно с двоен клик от заключен екран банкоматът се активира, но изписва "Картата не се чете, моля свържете се с банката издател". Тоест, с  Pay и Revolut на банкомат на УниКредит не става... За сравнение, на същия банкомат по същото време изтеглих безконтактно с пластиката на Revolut. Забавно е, че на разписката като остатък по сметката пише 0.00. Сигурно е от съображения за сигурност, но е доста странно решение.

Публикувано

Пуснах тема в форума им да видим някой изобщо успял ли е - https://community.revolut.com/t/apple-pay-support/181/2811?u=vebaev

Публикувано

Според мен няма как да каже наличност, защото имаш няколко валути, и курсовете се променят постоянно.

Публикувано

А казва, казва моята даже я дава двойно на това което фактически имам. Това когато поискам баланс по сметка.

На банкомат на Пиб, също не става с револют и gpay. Стигам до последната стъпка след пина и дава отказана транзакция, моля свържете се с вашата банка.

Публикувано
Точно с двоен клик от заключен екран банкоматът се активира, но изписва "Картата не се чете, моля свържете се с банката издател". Тоест, с  Pay и Revolut на банкомат на УниКредит не става... За сравнение, на същия банкомат по същото време изтеглих безконтактно с пластиката на Revolut. Забавно е, че на разписката като остатък по сметката пише 0.00. Сигурно е от съображения за сигурност, но е доста странно решение.

нали пробваш с физическата...понеже виртуалната няма пин

При мен на Уникредит ми работи до момента на броенето на парите, тоест вкарвам пина и сумата!

Това ми изписваIMG_1168.JPG

Публикувано
нали пробваш с физическата...понеже виртуалната няма пин
При мен на Уникредит ми работи до момента на броенето на парите, тоест вкарвам пина и сумата!
Това ми изписваIMG_1168.thumb.JPG.1ab81d3c4b4347e8899d8c6f44d2b51c.JPG

Много полезна забележка...
Бях забравил, че в уолета е виртуалната карта, а тя наистина няма ПИН. Ще добавя тия дни физическата и ще пробвам. Извинявайте за тъпотията ми...

Публикувано

Само да отбележа, че физическата ми карта е с УК бин! Някой с Бг бин да пробва ако може.

Публикувано

Здравейте, освен с Револют някой успявал ли е с нещо друго? Скролнах 4-5 страници само за Револют се говори.

Публикувано
преди 27 минути, Nick Snow написа:

Здравейте, освен с Револют някой успявал ли е с нещо друго? Скролнах 4-5 страници само за Револют се говори.

А кое не ти харесва че търсиш алтернатива? Монезе няма лев.

Публикувано

За теглене ли говориш? Ако да с Монезе съм теглил без проблем с apple pay на Уникредит АТМ;)

Публикувано

Cash не работи извън USA, защо го показваш това?

Публикувано

Що да не го показвам, ти някъв чувствителен ли си на тая тема ?

При теб не работи... при мен може и да си е ок ;)

Публикувано

Ти сериозно ли !? Кажи какво искаш да ни покажеш ! Аз нищо не разбрах от поста ти!

Публикувано

И аз не разбрах поста на колегата , в България Apple Cash не работи..и мен кво ме грее , че работи в САЩ?

Публикувано

Опцията за Кеш излиза при някои потребители, включително и при мен, но не работи. Няма как да се мине сетъпа без американски social security number.

Публикувано

И аз пробвах на банкомат ама не стана даде грешка картата е временно неактивна или от сорта (след като дадох сума и ПИН). Съпорта ми казаха че знаят за проблема ама на мен не ми стана ясно зацпиха ли че е с Апъл пей или си чатише колкото да не заспи.

Публикувано

Все още ли не може да се ползва Революта в Апъл акаунта за купуване на приложения и айклауд?

Публикувано

Бг IBAN трябва.

Публикувано (редактирано)

Ясно значи нова виртуалка ще бачка.

Ако изтрия старата новата безплатна ли е? (макарче ми е Виза и вече няма визи по-добре да си я запазя)

Редактирано от profusion
Публикувано

Бъркате ИБАН и БиН

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...