Anthony Публикувано Септември 13, 2019 Публикувано Септември 13, 2019 На мен и физическата, и виртуалната са ми Visa. Някой знае ли дали е възможно да имам български iban? Цитирай
blackadder Публикувано Септември 13, 2019 Публикувано Септември 13, 2019 Някой, някъде май беше споменал за края на годината. Ама то си е направо ЕЖК.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
baronbg Публикувано Септември 13, 2019 Публикувано Септември 13, 2019 Като ви чета за Визата и си изтрих виртуалната. Сега пак ми предлага МастеркардSent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Септември 16, 2019 Публикувано Септември 16, 2019 На още ми предлага Виза за виртуалка, явно както дойде за всеки Цитирай
Петър123 Публикувано Септември 18, 2019 Публикувано Септември 18, 2019 Днес пробвах да изтегля пари на банкомат на Булбанк с Apple Watch и Revolut Mastercard физическа с BG БИН. Даде ми грешка, че картата не е разпозната и да се обърна към банката или нещо подобно. На същия банкомат с Monese и пак с часовника нямах проблем да изтегля пари. Нямаше проблем и ако директно ползвах въпросната Revolut карта безконтактно на банкомата. Та явно проблема наистина за момента си е с Revolut с Apple Pay Цитирай
Петър123 Публикувано Септември 18, 2019 Публикувано Септември 18, 2019 ами аз до колкото съм чел все повече банки по света рекламират точно това, че поддържат теглене на пари от техните ATM устройства с Apple Pay. Не съм компетенция по въпроса, но като цяло си го има като функционалност и се поддържа на много места по света Цитирай
profusion Публикувано Септември 18, 2019 Автор Публикувано Септември 18, 2019 Есента дойде а Уникредит мълчи, май май само слухове.... 1 Цитирай
Петър123 Публикувано Септември 18, 2019 Публикувано Септември 18, 2019 преди 7 часа, gorgior написа: Къде го чете? Кои са многото места по света? Отиди на сайта на Епъл, отвори на услугата Apple Pay и виж дали някъде се споменава теглене от АТМ. По принцип Bank of America мисля, че бяха първите, които си промотираха такъв вид услуга, че техните карти вече поддържат теглене от ATM с Apple Pay и това беше сигурно 2015-2016, след което други банки последваха примера. Не ми се рови къде е статията, но съм сигурен, че можеш да я намериш в нета. Както и да е, факт е, че тази услуга е възможна и то с карти издадени от определени банки. Ако това беше нещо, което не се поддържа от Apple, ме съмнява, че "номера щеше да минава" както се изрази. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Септември 19, 2019 Публикувано Септември 19, 2019 https://www.cultofmac.com/434325/bank-of-america-now-lets-you-make-atm-withdrawals-with-apple-pay/ ето тук Цитирай
martin77bg Публикувано Септември 19, 2019 Публикувано Септември 19, 2019 Този спор го водихме вече но някои пак си държат да му е написано в Apple сайта за да го ползва )Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 19, 2019 Публикувано Септември 19, 2019 Онзи ден мъчих да тегля с apple pay на банкомат на ПИБ и с часовника и с телефона и греда. Транзакцията не може да бъде изпълнена. Писах пина на картата, писах и паролата на тела , респективно пина и едно и също- транзакцията не може да бъде осъществена, не каза грешен пин в никой от случаите. Направи ми впечатление, че номера на картата, който излиза на бележката е различен от на физическата карта. Като номерата на часовника и на телефона бяха различни , а и двете ус-ва са с еднакви карти . Цитирай
martin77bg Публикувано Септември 19, 2019 Публикувано Септември 19, 2019 Онзи ден мъчих да тегля с apple pay на банкомат на ПИБ и с часовника и с телефона и греда. Транзакцията не може да бъде изпълнена. Писах пина на картата, писах и паролата на тела , респективно пина и едно и също- транзакцията не може да бъде осъществена, не каза грешен пин в никой от случаите. Направи ми впечатление, че номера на картата, който излиза на бележката е различен от на физическата карта. Като номерата на часовника и на телефона бяха различни , а и двете ус-ва са с еднакви карти .А с физическата карта ли беше или виртуална?https://www.vivainvest.eu/bezkontaktni-bankomati/ Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
kawabiker Публикувано Септември 19, 2019 Публикувано Септември 19, 2019 Физическа карта, виртуални не ползвам. Цитирай
martin77bg Публикувано Септември 19, 2019 Публикувано Септември 19, 2019 Физическа карта, виртуални не ползвам. Отключил ли си я за АТМ теглене? Другото да е от БИН-а на картата, ако е УКSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Септември 19, 2019 Публикувано Септември 19, 2019 Малко не е свързано с Apple Pay, но аз пробвах с Curve да изтегля безконтактно от ПИБ и ми даде невалидна карта. Като я пъхнах нямаше проблем Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Септември 19, 2019 Публикувано Септември 19, 2019 (редактирано) ето ви потвърждение от Apple - Apple Pay може да се ползва навсякъде където има символа за безконтактно плащане. Символа го има на банкоматите на ПИБ. Значи официално трябва да работи на тях. Аз поне така го разбирам. Естествено услугата не е на Apple. И пос терминалите не са на Apple. Просто Apple Pay работи там където има този символ. Сега коя карта минава и коя не зависи от банката, която е циментирала там банкомата, и естествено и от този който е издал картата, защото boon. например не разрешават теглене от техните карти. Редактирано Септември 19, 2019 от Dobriyan Benov 1 Цитирай
martin77bg Публикувано Септември 19, 2019 Публикувано Септември 19, 2019 Много точно казано ! Бун не дава защото е само виртуал и няма пин С Монезе съм теглил на всеки банкомат на който съм пробвал !Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
profusion Публикувано Септември 20, 2019 Автор Публикувано Септември 20, 2019 https://community.revolut.com/t/apple-pay-support/181/2825?u=vebaev Във форума казват че тегленето бачкало с Мастеркарт ама с Виза не още. 2 Цитирай
Петър123 Публикувано Септември 20, 2019 Публикувано Септември 20, 2019 Аз за момента не съм успял и с мастеркард. Имам 2 физически MC - с BG и с UK BIN и нямам успех с нито една. С Monese от друга страна до сега нямам отказано теглене. 1 Цитирай
andondragov Публикувано Септември 20, 2019 Публикувано Септември 20, 2019 Мда и моята е МС, българска и пълна греда с банкоматите - пробвал съм на УниКредит и на Райфайзен без успех. Револют яко рекламираха ПИБ, но техен безконтактен банкомат не съм виждал досега в София.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
gogi6 Публикувано Септември 30, 2019 Публикувано Септември 30, 2019 Paysera от няколко дни имат БГ IBAN. Ако съдя по бързината с която пристигат парите, се моля никога, ама никога Револют да не се подлъжат и да вкарат бг iban. С евро и SEPA преводи няма проблеми. С левове обаче чакам от петък сутринта Цитирай
blackadder Публикувано Септември 30, 2019 Публикувано Септември 30, 2019 Някой има ли представа какво ги таксуват търговците при плащане с карта на Revolut? Някой ми каза, че е за международен превод. Ако е така, което е и най-вероятно, може би е въпрос на време търговците да ни отказват да плащаме с Revolut.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
OXYGEN Публикувано Септември 30, 2019 Публикувано Септември 30, 2019 Айде бе.Ще отказват и на туристите по морето и на всякакви чужденци пазаруващи у нас?Нали се сещате за каква дискриминация ще се надигне вой?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
blackadder Публикувано Септември 30, 2019 Публикувано Септември 30, 2019 След като на Влас ми отказваха плащане с карта за покупки под 10 лева. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.