profusion Публикувано Октомври 13, 2019 Автор Публикувано Октомври 13, 2019 на 11.10.2019 г. at 20:53, Dobriyan Benov написа: такси при топъп от бизнес карти, а револют взимат около 1.5% дори на платените планове За първи път чувам за топ-ъп такса при зареждане от страна на револют с карта?! Цитирай
profusion Публикувано Октомври 13, 2019 Автор Публикувано Октомври 13, 2019 След споразумението на Револют с ВИЗА вече и виртуалките и визическите са ВИЗА. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Октомври 13, 2019 Публикувано Октомври 13, 2019 (редактирано) Ами ако картата с която топъпваш е фирмена (business debit) вземат такса, да. Безплатно е само с карти издадени на физическо лице Редактирано Октомври 13, 2019 от Dobriyan Benov Цитирай
profusion Публикувано Октомври 14, 2019 Автор Публикувано Октомври 14, 2019 Трябва ми карта с БГ бин за да плащам айтюнса и спотифая, та новите ВИЗА виртуалки някой знае ли какви са? Цитирай
profusion Публикувано Октомври 14, 2019 Автор Публикувано Октомври 14, 2019 (редактирано) Предпочитам всичко онлайн да ми минава през революта. Тия съм ги ползвал преди години и одавна ги отсвирих. Аз в момента просто съм въвел физичаска револют с бг бин, но искам да в виртуална. Редактирано Октомври 14, 2019 от profusion Цитирай
Русев Публикувано Октомври 14, 2019 Публикувано Октомври 14, 2019 В момента и физическите и виртуалките са VISA с UK BIN. За момента май няма опция за бг бинSent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
mirror Публикувано Октомври 14, 2019 Публикувано Октомври 14, 2019 @profusion, нямам идея какъв ми е бин-а, картата е виртуална MasterCard и плащам Spotify, iCloud и PlayStation услугите. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 14, 2019 Автор Публикувано Октомври 14, 2019 Да имаше момент в който издаваха виртуална MasterCard но го изпуснах, сега са виртуални Виза с УК бин. Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 Phyre вече с възможност за Apple Pay 3 Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 ЯкоооооSent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
hgeorgiev Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 Преди на андроида се бях заиграл с тея момци. Сега го инсталирах пак. Нещо май няма вариант да имаш сметка? Май за това ги бях отсвирил. Или пък не мога да намеря къде е скрито. Някой да каже мнение моля ;-) Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 Аз ги ползвам на андроид. Сметка нямаш парите ги зареждаш с top up от всяка дебитна или кредитна карта.Иначе можеш да прехвършяш към банкова сметка и цената е колкото междубанков превод. Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
hgeorgiev Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 Абе намерих аз къде е ама не е персонална. :-( Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 преди 29 минути, londongunner написа: Аз ги ползвам на андроид. Сметка нямаш парите ги зареждаш с top up от всяка дебитна или кредитна карта. Иначе можеш да прехвършяш към банкова сметка и цената е колкото междубанков превод. Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro От няколко дни има проблем със зареждане от други карти. Искат да им пратиш снимка на картата от която ще добавяш. Имена и последни 4-цифри за да ти я добавят от съпорта. Не визирам карти издадени от бг банки. Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 Такси за кое , освен месечната друго за какво те таксуват ? Цитирай
ML16 Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 Готина услуга, много хубаво че е от Българи, обаче ценовата разлика и функционалностите спрямо това, което предлага револют е несравнимо. А до колкото знам в револют ще имаме български IBAN до края на годината и на мен единственото, което ще ми липсва е плащането на комунални услуги. Имат месечна такса, такса за теглене в БГ и чужбина, такса за превалутиране и тнт. Цени 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 15, 2019 Автор Публикувано Октомври 15, 2019 (редактирано) преди 2 часа, londongunner написа: Такси за кое , освен месечната друго за какво те таксуват ? За кое ли не, месечна, за неактивност, за банкомат, за превалутиране.....хубаво е се са българи но това не е достатъчно да ги ползвам. Ако липсваха алтернативи...да, но на моментния хоризонт не зная ако някой има Револют, защо би плащал за Фире?! Редактирано Октомври 15, 2019 от profusion 3 Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 15, 2019 Публикувано Октомври 15, 2019 Благодаря. Аз ги ползвам на андроид само да плащам в магазина. Иначе сега в чужбина ползвах Revolut на айфона , никакви грижи. Ще продължа засега с тях да видим.Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
profusion Публикувано Октомври 15, 2019 Автор Публикувано Октомври 15, 2019 (редактирано) CURVE-то нещо се назландисват за Апъл Пей, уж казват до края на годината ама не ми се вярва. Освен това има нещо сбъркано там, щели да се поддържат карти които имат Апъл пей за да работят с Апъл пей на CURVE, което обезмисля работата..... Уникредит също изчезна на хоризонта и не се чува нищо, вероятно само слух ще се окаже.... Редактирано Октомври 15, 2019 от profusion Цитирай
Alxx® Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 Нашите банки още си имат овце за стригане с дървени услуги, рано им е... 3 Цитирай
linkinpark79 Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 FI bank казаха че ще пуснат Apple Pay !!!Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
germana Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 След като приключиха с Garmin Pay, може да се заемат със следващото. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 16, 2019 Публикувано Октомври 16, 2019 В Украйна банковите услуги са на едно от най-доброто ниво в Европа. Няма място за сравнение с БГ. ПИБ и да го пуснат, не мисля да си правя пак разплащателна при тях. Нещо много почнаха да наглеят последните години. И от обслужването им по офисите не съм много доволен. Sent from my iPhone using Tapatalk 2 Цитирай
linkinpark79 Публикувано Октомври 17, 2019 Публикувано Октомври 17, 2019 Е то по офисите зависи от хората,аз съм им дългогодишен абонат и съм доволен Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.