DreamcatcheR Публикувано Октомври 17, 2019 Публикувано Октомври 17, 2019 Ами хората нали някой ги е наел и съответно трябва да има някакви изисквания към тях? Те са лицето на компанията, с което общувам лично. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
profusion Публикувано Октомври 17, 2019 Автор Публикувано Октомври 17, 2019 Има много отговорни хора, както и безполезни, но това важи за всичко в този живот Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 18, 2019 Публикувано Октомври 18, 2019 Някой знае ли как става работата с поканите на Револют? Пратих на жена ми, тя се регистрира, ама никакъв бонус не ни дадоха. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Октомври 18, 2019 Публикувано Октомври 18, 2019 Трябва да получи физическата карта и да плати нея и тогава ще дадат бонуса 1 Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 18, 2019 Публикувано Октомври 18, 2019 Аха, ок. Тя още не е пристигнала. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Октомври 18, 2019 Публикувано Октомври 18, 2019 Всъщност май сгреших, може би и с виртуалната да ставаше като се плати, но със сигурност трябва да се направи едно плащане поне Цитирай
gogi6 Публикувано Октомври 18, 2019 Публикувано Октомври 18, 2019 При мен веднага добави 20 лв. Човека се регна, сложи 250 лв. в сметката си и това е. Регистрацията я правихме заедно, няма как да е плащал. Цитирай
Anthony Публикувано Октомври 18, 2019 Публикувано Октомври 18, 2019 А на мен нищо не добавиха. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Октомври 19, 2019 Публикувано Октомври 19, 2019 Изглежда сте направили акаунта извън промоцията Цитирай
profusion Публикувано Октомври 20, 2019 Автор Публикувано Октомври 20, 2019 Във ФБ групата тръбят, че новите Виза физически имат проблем с Апъл пей на някой банкомати (предполагам Борика). Някой с наблюдения? Цитирай
andondragov Публикувано Октомври 21, 2019 Публикувано Октомври 21, 2019 Че те и Mastercard имат проблем с Pay на банкомат... Само на ПИБ става номерът (предполагам заради това, че пуснаха Garmin Pay), ама техните безконтактни банкомати са голяма рядкост. На УниКредит (Борика) и на Райфайзен (собствена авторизационна система) не става. Предполагам, че с Visa положението е същото...Изпратено от моя iPhone 8 чрез Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Октомври 21, 2019 Автор Публикувано Октомври 21, 2019 Не на банокмат на ПОС при търговци имали проблеми. Цитирай
Dobriyan Benov Публикувано Октомври 21, 2019 Публикувано Октомври 21, 2019 На ПОС на борика мисля че минават само мастъркард с бг бин Цитирай
ML16 Публикувано Октомври 21, 2019 Публикувано Октомври 21, 2019 Минават и VISA издадени миналата година UK BIN. Общо взето не минават новите VISA, които все още са само с UK BIN. MasterCard има в момента само с платемите абонаменти. Проблема идва от борика, защото не са си update всички терминали, и понеже е стара мудна структура, не се знае кога ще стане. Цитирай
profusion Публикувано Октомври 21, 2019 Автор Публикувано Октомври 21, 2019 (редактирано) преди 4 часа, ML16 написа: Минават и VISA издадени миналата година UK BIN. Точно така. Моите всички физически и виртуални Виза и МК минават, но са от миналата година. Минава и една тазгодишна също с БГ бин МК от лимитед едишън Рейнбоу. Аз не мога да разбера как може тъпата БОРИКА да спъва половината карти и услуга и никой да не може да им каже.... Редактирано Октомври 21, 2019 от profusion Цитирай
profusion Публикувано Октомври 23, 2019 Автор Публикувано Октомври 23, 2019 Райфайзен пуска собствен е-портфейл и приложение така че от тях Апъл пей едва ли ще има....Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
raizy Публикувано Октомври 23, 2019 Публикувано Октомври 23, 2019 Здравейте, добавих виртуална карта Revolut в Apple Pay и вече няколко пъти плащам чрез Apple Watch 5, но не навсякъде става. На 50 % от ПОС терминалите изписва Невалидна карта. В моите настойки ли е проблема? Цитирай
kal1ch Публикувано Октомври 23, 2019 Публикувано Октомври 23, 2019 Ще има, когато им се провали приложението. Цитирай
londongunner Публикувано Октомври 23, 2019 Публикувано Октомври 23, 2019 Хм интересно и аз плащам на 99% само през часовника но досега нямам отказана транзакция! Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro 1 Цитирай
raizy Публикувано Октомври 23, 2019 Публикувано Октомври 23, 2019 Има ли значение връзката между телефона и часовника? Цитирай
JmeLche Публикувано Октомври 23, 2019 Публикувано Октомври 23, 2019 Има ли разлика в Револют с каква карта плащаш виртуална или Мастер? Sent from my iPhone 11 Pro using Tapatalk Цитирай
ne4o Публикувано Октомври 23, 2019 Публикувано Октомври 23, 2019 преди 1 час, raizy написа: Има ли значение връзката между телефона и часовника? Какъв смисъл влагаш във въпроса си?Ако часовника не е вързан с телефона, губиш по-голямата част от функционалността му, включително и възможността да плащаш с него.Аз нямам отказано плащане с часовника от beta 3 IOS 13 насам. Цитирай
raizy Публикувано Октомври 23, 2019 Публикувано Октомври 23, 2019 (редактирано) преди 1 час, gorgior написа: С какъв БИН ти е картата? Български или английски? Английски преди 22 минути, ne4o написа: Какъв смисъл влагаш във въпроса си?Ако часовника не е вързан с телефона, губиш по-голямата част от функционалността му, включително и възможността да плащаш с него.Аз нямам отказано плащане с часовника от beta 3 IOS 13 насам. Има ли значение дали връзката е през wifi или Bluetooth? И дали картата е виртуална или физическа? Редактирано Октомври 23, 2019 от raizy Цитирай
germana Публикувано Октомври 23, 2019 Публикувано Октомври 23, 2019 Цялата работа е една банка да го вкара и другите ще я последват. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Октомври 23, 2019 Публикувано Октомври 23, 2019 Какъв смисъл влагаш във въпроса си?Ако часовника не е вързан с телефона, губиш по-голямата част от функционалността му, включително и възможността да плащаш с него.Аз нямам отказано плащане с часовника от beta 3 IOS 13 насам.Абсолютни глупости! Самата идея на епъл пей е да работи без да имаш достъп до интернет, гпс, мобилен сигнал и каквото и да било. Устройството ти реално се превръща в дубликат на физическата карта. Така че няма никаква нужда телефонът да е в теб, когато плащаш с часовника. Sent from my iPad using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.