Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

Recommended Posts

Публикувано

Всъщност, не бях се замислил, че с часовника също може да се плаща без връзка с телефона или интернет.Ще пробвам.С бета 2 на iOS 13 имах проблем със синхронизацията между часовника и телефона.Не получавах всички нотификации и не можех да плащам с часовника, но с бета 3 нещата се оправиха и последните месеци нямам отказана транзакция.

Публикувано
преди 4 часа, gorgior написа:

И защо  смяташ, че ще се провали? Райфайзен пей се поддържа от всички андроид телефони. Виждал съм украинското приложение, което е перфектно.

Щото това са половинчати услуги - част от клиентите я ползват (Андроид) , другите си бъркат в носа....

Публикувано

Всичко е хубаво с Революта, докато не се сблъскаш със съпорта им.

Чарджиха ме два пъти за HBOGo, последните викат едно плащане сме получили. Революта викат, не е при нас проблема, получили сме два оторизционни кода от HBO.

То бива за 4 евро, ами ако така стане с нещо за 400 кво правим.

Сега чакам чарджбек тима им да се намъдруват и да ги закривам всичките финтеци по телефона ми, че единственото, което ми трябваше за безконтактното плащане,РББ го пуснаха.

Публикувано
Щото това са половинчати услуги - част от клиентите я ползват (Андроид) , другите си бъркат в носа....

Тоест като  Pay?

Изпратено от моя iPhone 8 чрез Tapatalk
Публикувано

Да ти кажа аз познавам 10-15 човека, които ползват епъл пей и не са членове на форума.
В последните месеци доста хора започнаха да го ползват, като се има в предвид, че доста хора все още не знаят как да си го настроят.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано

Така е, прав си, но много хора не искат да се регистрират и да ползват приложения като револют, само за да могат да използват този метод на плащане. Да зареждат пари и после да хи харчат, много малко хора биха се занимавали с тези гимнастики.

Аз си мисля, че рано или късно банките ще пуснат и тази опция.
Аз лично спрях да ползвам епъл пей, понеже искам да използвам кредитната си карта или по точно заради кешбека, но определено с епъл пей ми е доста по-удобно.

Публикувано

Първа инвестиционнна казаха че ще пуснат и Apple Pay ,така че стига стига сте плакали !!!!

Публикувано

Темата малко се отплесна... Това, че Райфайзен ще пускат собствен портфейл е похвално и съвсем не изключва интеграция и с  Pay. Все пак единственият вариант на банките в България да осигурят безконтактно плащане с телефон за клиентите си с Андроид е именно чрез API в съответното им мобилно приложение за банкиране. Ако една банка иска да не прави "половинчати" работи, то тя трябва веднъж да създаде собствен мобилен портфейл за Андроид и отделно да осигури интеграция с Apple Wallet. Разправия е със сигурност, но се надявам поетапно да се предложат масово NFC плащания с телефон в близката една година.

Изпратено от моя iPhone 8 чрез Tapatalk

Публикувано

Преди малко си купих един шампоан с apple pay :D Хареса ми, удобно е. :D

Между другото батерийката ми взе да пада много бързо от около 2 седмици. Мисля, че е от 13.1.3. Прибирам се от работа на 30%, вечер преди лягане пада под 10%. Мислих си, че е от optimised battery charging, ама и след като го изключих беше същото. Дано с 13.2 я оправят.

Публикувано

Според метаданните на стора, приложението на ПИБ вече подържа уолета, така че най-вероятно наистина работят на този фронт:

image.thumb.png.43b31402b6b8802ebb5fc9749fee7767.png

Публикувано

Аз ползвам Revolut и Phyre в Дания,и навсякъде си плащам и с двете.

Публикувано

Само в България може да се случи нещо подобно.... Отивам сега в данъчното да си платя данъците за двата автомобила и апартамента .... Обаче отказана транзакция , а пари в Револют-а иляди...
Ааа нашите терминали работят само с карти издадени от български банки.... 21-ви век

Sent from my iPhone 11 Pro Max using Tapatalk Pro

Публикувано

Виртуалките с какъв бин са и как може да се разбере?

Публикувано

Сметки - Подробни данни

Публикувано
преди 3 часа, londongunner написа:

Само в България може да се случи нещо подобно.... Отивам сега в данъчното да си платя данъците за двата автомобила и апартамента .... Обаче отказана транзакция , а пари в Револют-а иляди...
Ааа нашите терминали работят само с карти издадени от български банки.... 21-ви век emoji35.pngemoji2959.png

На терминал не съм плащал, но в сайта на НАП, онлайн плащанията с Револют си минават.

Публикувано

Здравейте! Направих си акаунт в Revolut с цел плащане от телефон за по-голямо удобство.След направата на виртуална карта и вкарването исках да я добавя към wallet за да мога да се възползват от услугата която иска,но стигам до моментът в който ми излиза това съобщение...Виртуалната карта е със сума от 50 лева.Въпросът ми е къде бъркам?

IMG_0200.jpeg

Публикувано

Добавия през приложемието на револют от tab cards, add to wallet.

Публикувано

От там го правя...

Публикувано

Проблема не е само при теб. Днес изпратих покана на братовчед ми, прие я направи си акаунт зареди с 50 лв поръча си физическа карта и направи и виртуална , но нито едната нито другата се добавят в wallet. По същия начин както при теб е ! Акаунта е вирифициран.

Публикувано

След последния ъпдейт, нещо омазаха нещата. На картите се скриват номерата, но при опит за показването им, програмата не го прави. А и ако всеки път трябва верификационен мейл...

2491cb33a6e073efa6a52031b5445a56.jpg

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Нямам проблем със скриването и показването на данните от картата(аз си направих виртуална),просто не мога да я добавя в Wallet и си помислих,че аз нещо не правя както трябва...ще продължа с опитите...дано нещата се случат

Публикувано

1c23ac1097980688759e5f0fb439f618.jpg
Дали няма нещо общо това...

• mirror changed the title to Apple Pay - Revolut, Monese, Phyre, Curve
  • mirror locked и unlocked this topic
  • mirror featured this topic
Публикувано

Аз ползвам еднократна виртуалка за интернет плащания. От няколко дни е невъзможно. Номера не може да се види!

Edit: Срахотно омазване след последния ъпдейт на Револют преди минути. Стойте далече. Изобщо не мога да се логна!

b93942973ac62589735ecee8857cca74.jpg

Публикувано

Защо Curve е в заглавието, те не поддържат АП?

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...