Русев Публикувано Декември 31, 2021 Публикувано Декември 31, 2021 Ако имаш активен subscription май не даваше да се махне Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
pepo1919 Публикувано Декември 31, 2021 Публикувано Декември 31, 2021 Имам да,но и няма начин за добавяне на друга,а тази е невалидна вече.Какво се прави в този случай?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
istoyanov Публикувано Декември 31, 2021 Публикувано Декември 31, 2021 Невъзможно ... Добавях нова от предходното меню, махаш тази и готово. Цитирай
hudson Публикувано Декември 31, 2021 Публикувано Декември 31, 2021 Май цялата идея е, веднъж закачил карта, да не остава акаунта без такава. Ама като е изтекла каква им е файдата?Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Цитирай
pepo1919 Публикувано Декември 31, 2021 Публикувано Декември 31, 2021 Невъзможно ... Добавях нова от предходното меню, махаш тази и готово.Не ми позволява,иска верификация на тазиSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 1, 2022 Публикувано Януари 1, 2022 Имате ли проблем с приложението Revolut? Не ми се отваря на нито едно от устройствата - крашва? Цитирай
zlia Публикувано Януари 1, 2022 Публикувано Януари 1, 2022 И при мен крашва, но аз съм с бета версияSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
londongunner Публикувано Януари 1, 2022 Публикувано Януари 1, 2022 Крашва навсякъде сега го пробвах на 3 различни телефонаSent from my iPhone XII Pro Max using Tapatalk Pro Цитирай
hudson Публикувано Януари 1, 2022 Публикувано Януари 1, 2022 При мен също не стартира, но по Коледа ме изненадаха с 1% такса за плащане по време на празниците.Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Цитирай
dasoviq Публикувано Януари 1, 2022 Публикувано Януари 1, 2022 И при мен не работи на две устройства. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
zlia Публикувано Януари 1, 2022 Публикувано Януари 1, 2022 При мен също не стартира, но по Коледа ме изненадаха с 1% такса за плащане по време на празниците.Sent from my iPhone Xs using TapatalkКъде ги виждате тез такси? :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hudson Публикувано Януари 1, 2022 Публикувано Януари 1, 2022 В самия револют - платих един робот в немския ибей, без пейпал, директно с картата и в извлечението си го пишеше. Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Цитирай
zlia Публикувано Януари 1, 2022 Публикувано Януари 1, 2022 Такса винаги е имало, когато превалутира през празничен. Или когато надвишиш определена сума месечно. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hudson Публикувано Януари 1, 2022 Публикувано Януари 1, 2022 Значи за първи път съм плащал във валута през празник. И може ли дефиниция на празник - само официални празници като Коледа и Великден примерно или всяка неделя?Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Цитирай
Aveliky Публикувано Януари 1, 2022 Публикувано Януари 1, 2022 След преинсталация на приложението - работи 2 Цитирай
zlia Публикувано Януари 1, 2022 Публикувано Януари 1, 2022 Значи за първи път съм плащал във валута през празник. И може ли дефиниция на празник - само официални празници като Коледа и Великден примерно или всяка неделя?Sent from my iPhone Xs using TapatalkВсеки неработен ден за банките, но не съм сигурен дали още я има тази такса. Преди я имаше. Но за такса “празник” не съм чувал и 99% съм сигурен, че няма. Дай скрийншот на транзакцията да видим де. Edit: ей това мамерих https://www.revolut.com/en-ES/help/my-accounts/exchanging-money/will-i-be-charged-for-exchanging-foreign-currenciesSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hudson Публикувано Януари 2, 2022 Публикувано Януари 2, 2022 Като се замисля със сигурност съм плащал през уикенда, без такава такса. ето скрийншота: Едит: ето и обяснениетоSent from my iPhone Xs using Tapatalk Цитирай
zlia Публикувано Януари 2, 2022 Публикувано Януари 2, 2022 Еми то е ясно за какво е, както ти казах( линка, който пуснах не дава нужната информация, ама не ми се занимава да разбера защо :-) ). Според мен винаги го е имало, сега просто го изкарват отделно като такса, а преди беше в по-дървен обменен курс. За да се избегне или трябва са имаш налични евро, или да се ползва друга карта с по- добър обменен курс през уикенди и празници. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Януари 2, 2022 Автор Публикувано Януари 2, 2022 (редактирано) Винаги е имало такса в уикенди и празници при превалутиране с маркъпа заради затворени борси. Ако плащаш в лв и имаш лв няма такса, или аконе правиш превалутиране. Имаха глобален проблем с аппа, преинсталация решава проблема. Редактирано Януари 2, 2022 от profusion Цитирай
007Georgi Публикувано Януари 2, 2022 Публикувано Януари 2, 2022 Смяна на езика на самото пролижение също решава проблема. Sent from my XS MAX 1 Цитирай
londongunner Публикувано Януари 2, 2022 Публикувано Януари 2, 2022 Не можеше да се влезе дори в приложението . При мен се оправи след изтриване и инсталиране наново.Sent from my iPhone XII Pro Max using Tapatalk Pro 1 Цитирай
hudson Публикувано Януари 2, 2022 Публикувано Януари 2, 2022 Прегледах извлеченията назад - от началото на октомври ми е първата такава такса. За по-дървения обменен курс не съм сигурен дали го е имало - винаги ми е било най-изгодно превалутирането в револют. Предполагам че с тази такса им е по-изгодно - като гледам и нашите банки как напляскаха такси и таксички…Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Цитирай
007Georgi Публикувано Януари 2, 2022 Публикувано Януари 2, 2022 Ето тук смених езика от БГ на английски и веднага си тръгна апа. Няма нужда от излишни гимнастики като триене и сваляне отново. Sent from my XS MAX 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.