zlia Публикувано Януари 2, 2022 Публикувано Януари 2, 2022 Прегледах извлеченията назад - от началото на октомври ми е първата такава такса. За по-дървения обменен курс не съм сигурен дали го е имало - винаги ми е било най-изгодно превалутирането в револют. Предполагам че с тази такса им е по-изгодно - като гледам и нашите банки как напляскаха такси и таксички…Sent from my iPhone Xs using TapatalkАйде сега пак наново разговора :-) - прати скрийншот, който показва, че я е нямало тази такса в почивен ден. Това че ти не си знаел за нея не я прави несъществаща :-)Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hudson Публикувано Януари 2, 2022 Публикувано Януари 2, 2022 Ето ти скрииншот: Само не ме карай да проверявам какъв е бил курса на паунда на същия денSent from my iPhone Xs using Tapatalk Цитирай
zlia Публикувано Януари 2, 2022 Публикувано Януари 2, 2022 Честно не знам какво се опитваш да ми докажеш :-) И аз и други, а и назад в темата е писано за курс по време на празници. В крайна сметка питай съпорта щом не ни вярваш. Но преди това пробвай в тази страница и виж какво ще покаже https://www.mastercard.com/content/mastercardcom/global/en/personal/get-support/convert-currency.htmlУспех ;-)Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
hudson Публикувано Януари 3, 2022 Публикувано Януари 3, 2022 Нищо не се опитвам да ти докажа, поиска скрииншот пратих ти. Темата я следя от две години и нямам спомен да са споменавали такава такса. Но както каза, или ще сменям валута в работно време или ще ползвам друга карта.Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Цитирай
profusion Публикувано Януари 3, 2022 Автор Публикувано Януари 3, 2022 Тука може да не е казвано от 2г, но в сайта на Р го има от началото на услугата написано. Цитирай
ludiamax Публикувано Януари 3, 2022 Публикувано Януари 3, 2022 Във приложението на Револют има опция да добавиш няколко валути по своя айбан. Добави си евро и превалутирай през самото приложение. Цитирай
pepo1919 Публикувано Януари 13, 2022 Публикувано Януари 13, 2022 Айде пак аз-писах на съпорта,пратиха ме да пробвам на Мак или PC,но нищо не става.Ставам досаден сигурно.... RPReplay_Final1641922387.mp4 Цитирай
hudson Публикувано Януари 17, 2022 Публикувано Януари 17, 2022 Да попитам - някой ползва ли Vivid? Реални ли са тези до 25% кешбак от ежедневни покупки? Най вече за БГ ме интересува, щото ако са само в Германия не ми вършат работа.Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Цитирай
bobolino Публикувано Януари 17, 2022 Публикувано Януари 17, 2022 Да напълно са реални. Това в рамките на супер дийлс. Иначе понякога има и индивидуални оферти до 50% в рамките на разрешения кешбек. Всичко това на безплатния план. За да се увеличава срока на супер дийлс, трябва да се канят приятели. Изпратено от моят M2002J9G с помощта на Tapatalk Цитирай
martin77bg Публикувано Януари 17, 2022 Публикувано Януари 17, 2022 Ако не каниш приятели и без кешбек си на загуба от превалутирането Цитирай
bobolino Публикувано Януари 17, 2022 Публикувано Януари 17, 2022 Няма как да си на загуба, ако ползваш приложението само за кешбека.Изпратено от моят M2002J9G с помощта на Tapatalk Цитирай
hudson Публикувано Януари 17, 2022 Публикувано Януари 17, 2022 ОК, колко е първоначалното време супер дийлс и колко време допълнително дава една покана? И просто пускаш покана към познат или и той трябва да изтегли апа и да направи регистрация?Sent from my iPhone Xs using Tapatalk Цитирай
bobolino Публикувано Януари 17, 2022 Публикувано Януари 17, 2022 Два месеца е първоначално. След това на всеки поканен приятел по още два. Регистрацията трябва да е от реферален линк. Edit: 30 дни е достъпа до супердийлс при регистрация. Цитирай
Русев Публикувано Януари 17, 2022 Публикувано Януари 17, 2022 Ако не каниш приятели и без кешбек си на загуба от превалутирането Няма ли лев като валута?От няколко седмици го гледам този ВИВИД, някой по-запознат може ли да нахвърля набързо разликите с Революта, ще съм благодарен. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro Цитирай
martin77bg Публикувано Януари 17, 2022 Публикувано Януари 17, 2022 Захранването на картата е само в Евро! Цитирай
venelin111111 Публикувано Януари 19, 2022 Публикувано Януари 19, 2022 Днес на банкомат на УниКредит банка с възможност за безконтактно теглене не можах да изтегля чрез Apple Pay от телефона. Аз съм на ДСК . При провеждане на операцията протича по дефолт , накрая пише на екрана на банкомата нещо от рода..благодаря , че ползвахте устройството….цитирам по памет, а пари не дава. С физическа карта може да се теглят пари от същото устройство. Защо е така? Едит:Може ли да се тегли кеш (първи опит ми бе) или само транзакции по бензиностанции и магазини?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
linkinpark79 Публикувано Януари 19, 2022 Публикувано Януари 19, 2022 Аз имам същия "проблем" но с револют,дигитал не ще но физическата безконтактна иска......Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
ElemenT (a.k.a. Chiko) Публикувано Януари 19, 2022 Публикувано Януари 19, 2022 От два месеца може би е този проблем…с дигитална карта не може с физическа безконтактно става…Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
DreamcatcheR Публикувано Януари 19, 2022 Публикувано Януари 19, 2022 И моите наблюдения са такива - револют с Епъл пей не дава на атм. С Curve става. Според мен тъпите ни банки нарочно са ги ограничили. Sent from my iPhone using Tapatalk 1 Цитирай
venelin111111 Публикувано Януари 20, 2022 Публикувано Януари 20, 2022 Запитах съпорта на ДСК и щом има отговор ще споделя.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
momchil_g Публикувано Януари 20, 2022 Публикувано Януари 20, 2022 С карта на уникредит в епъл пей на банкомат на уникредит ми дава грешка, че не може да се свърже с издателя на картата. На банкомат на ОББ - картата не може да бъде прочетена. Цитирай
profusion Публикувано Януари 20, 2022 Автор Публикувано Януари 20, 2022 На УКБ никога не съм могъл все грешки ми е давало и това с тяхна дигирализирана карта. Цитирай
gogi6 Публикувано Януари 21, 2022 Публикувано Януари 21, 2022 Някой опитал ли е с карта Binance? Цитирай
georgekodinov Публикувано Януари 24, 2022 Публикувано Януари 24, 2022 На мен вчера ми отхвърли плащане с часовник но като извадих физическата карта и си мина. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
venelin111111 Публикувано Януари 24, 2022 Публикувано Януари 24, 2022 Днес в “Лидъл” не ми даде да платя през телефона(с физическа карта стана), на бензиностанция платих без проблем. Не зная в магазина на коя банка са, факт е , че не мина трансакцията.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.