Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iOS 16

Recommended Posts

Публикувано

Ще оправят времето, дано да е скоро, че с 14 iOS widgets weather изобщо не работеше и след време го оправиха. Колега по- горе в темата е посочил перфектно приложение за времето и по- точно радар за валежите.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Публикувано
преди 15 часа, MidwinterSun написа:

Еми айде, качваме, пък ще видим как е. Трудно може да е по-зле от 10% стендбай всяка нощ, нали?

Аз обнових iOS 16.0.2  на iPhone 12 и батерията сега се използва доста по-добре. Снощи на стендбай  до сутртинта около 8часа батерията беше паднала с 5% 

Публикувано

На самолетен режим пада между 0 и 1% на нощ 😁

Публикувано
преди 33 минути, aleksandro написа:

Снощи на стендбай  до сутртинта около 8часа батерията беше паднала с 5% 

Да не казвам голяма дума, ама след първата нощ сме обратно в нормалните граници на 1-2%. Ще видим идните дни как се държи като цяло.

преди 19 минути, penmark написа:

На самолетен режим пада между 0 и 1% на нощ 😁

Мнеееее няма нужда от такива драстични мерки, мерси.

Публикувано

Изключвам телефона и на сутринта Чудо , като го пусна батерията не е мръднала !

Може да пробвате, ще останите доволни. Няма 5%, 1%, 2% не мърда.

Публикувано

Как може да се ресторне на уин7? Иска ми най новата версия на Айтюнс а аз съм с последната версия,която е за уин7. . 

Публикувано

Даа, в капан си. Търси компютър с 10-ка и ресторни на него.

Публикувано
преди 3 часа, miroslavm написа:

Как може да се ресторне на уин7? Иска ми най новата версия на Айтюнс а аз съм с последната версия,която е за уин7. . 

12.10.11 ли ползваш в момента?

Публикувано

Да. 12.10.11.2 ако трябва да сме по точни :) 

Публикувано

Имаш две опции: да пробваш да моднеш инсталатора за уин8 и да го качиш на 7(този за десет няма да проработи даже и след модване) или да ресторнеш на уин 10/мак назаем или качен на виртуалка. Аз, съм с хай сиера на мак и засега става, тюнсът инсталира допълнителни пакети за новите устройства за да може да борави с тях, ама на уин7 мачът отива към завършек. Мога да ти ударя рамо, ако нямаш друг избор.

Публикувано

Благодаря. За сега няма да ресторвам. Щях да ресторвам на ios16 но като не можах,само ъпдейтнах и върнах фабрични. Иначе има откъде да взема лаптоп с уин10 ако се наложи по натам. 

Публикувано

Здравейте, на заключен екран съм го направил вместо да ми изписва примерно “понеделник 26 септември” да бъде “пн. 26 ‘календарни записи за днес’ “.
Проблема е че и в дните които имам календарни записи, ми дава че нямам нищо за деня.
Някоя настройка да съм бутнал или да е бъг на iOS?

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Ако записите са за целия ден, мисля че не ги показва. 

Публикувано

Да така се оказа, благодаря.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Публикувано

Днес 27:09 -София, прогноза iPad :

5ac2962aa4083baa4da54bf5519d2288.jpg

iOS 16+

a4d20eb47772f8375883c79cb544a1a3.jpg

Изобщо има ли в прогнозата дъжд в iOS 16?

Публикувано

При мен работи нормално. iOS 16.0.2

e8c45ed9ef6eaca51f8f0788e9f39380.jpg

Публикувано (редактирано)

Показва , че е облачно…тук говоря , че вали дъжд, а не го отчита.Виж двата шота по-горе как го дава по едно и също време сутринта.

Редактирано от venelin111111
Публикувано
преди 2 часа, puho написа:

При мен работи нормално. iOS 16.0.2

e8c45ed9ef6eaca51f8f0788e9f39380.jpg

Мисля, че проблемите с прогнозите за дъжд са конкретно за България.

Публикувано

Явно. Ако разбирам правилно от апликацията взимат инфо за България от НИМХ, което може би не е най-надеждния източник за моментното състояние на времето.

Публикувано

Изпращаме доклади за грешна прогноза така , че рано или късно ще оправят проблема.
И о о о чудо , точна прогноза…Как стана, браво. Дано се е оправил АР.

dc3b103d9255efd41e9237e714cafca9.jpg

Публикувано
преди 9 часа, ML16 написа:

Явно. Ако разбирам правилно от апликацията взимат инфо за България от НИМХ, което може би не е най-надеждния източник за моментното състояние на времето.

Дано взимат само предупрежденията за опасности от НИМХ, щото ако разчитат на почасова прогноза от там по-добре да пусна бял гълъб....

Публикувано (редактирано)

Нали уж последният ъпдейт трябваше да оправи досадното питане за разрешение за копи/пейст, някаква настройка ли има допълнително, продължава да си изскача всеки път?

Редактирано от dessyteneva
Публикувано

Аз доколкото разбрах ще се оправи с 16,1 - поне при бетата, вече не изкача това.

Публикувано

След като ъпдейтнах , всеки път след рестарт ми иска паролата за епъл акаунта. Такова нещо досега не ми се е случвало. Има ли лек? При някой друг нещо подобно?

Публикувано

Няма лек. Ще спре само.

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...