Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

iPhone 14 / Plus / Pro / Pro Max

Recommended Posts

Публикувано

На мен Х не ме кефеше батерията , но тя е само консуматив. Може с някой ъпдейт да оправят проблема. И друг път се е случвало.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• 2 години по-късно...
  • Отговори 179
  • Created
  • Последен отговор

Топ автори в тази тема

• venelin111111

24

• algor

13

• simba4

11

• dessyteneva

9

Публикувано
Ми не си прав. Ползвам айфони от 2010-та. Опцията за здраве на батерията я има от 2017-та. (или някъде там) От тогава съм сменил 4 айфона и само 14 про е бил с толкова скапана батерия. 

Пълни глупости говориш! От 2 години съм с 14 Pro и ползвам телефона ежедневно като преносим компютър! Опцията “винаги включен екран” никога не съм я спирал.! В момента живота на батерията ми е 100%, ако искаш мога да кача скрийншот с днешна дата!?

Публикувано
преди 8 часа, Иван Димов написа:

Пълни глупости говориш! От 2 години съм с 14 Pro и ползвам телефона ежедневно като преносим компютър! Опцията “винаги включен екран” никога не съм я спирал.! В момента живота на батерията ми е 100%, ако искаш мога да кача скрийншот с днешна дата!?

Не се заяждам, но наистина ли мислите, че след 2 години ползване състоянието на батерията е наистина 100%, т.е., като нова…

Публикувано
преди 2 часа, Dimitrov71 написа:

Не се заяждам, но наистина ли мислите, че след 2 години ползване състоянието на батерията е наистина 100%, т.е., като нова…

Естествено, че не мисля! Казвам факти, които виждам и телефона ги показва. Съвременните айфони държат по 1 ден при нормално използване. Тоест, зареждаш го вечер и другия ден те изкарва до вечерта, това е. Преди седмица брат ми си взе чисто нов 17 PRO, който се държи по абсолютно същия начин като моя. Държа да отбележа, че ако по цял ден се гледат клипове и видео, нещата ще са доста различни, относно продължителноста на издържане на батерията!

Публикувано

Аз също бях доволна от батерията на 14 Pro, на 23 месеца го продадох на 91% живот, разбира се зависи от начина на ползване, но имаше много негативни ревюта в нета за модела, а всъщност поне за мен си беше добре. 

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори в тази тема...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...