venelin111111 Публикувано Ноември 22, 2023 Публикувано Ноември 22, 2023 На мен Х не ме кефеше батерията , но тя е само консуматив. Може с някой ъпдейт да оправят проблема. И друг път се е случвало.Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Иван Димов Публикувано преди 18 часа Публикувано преди 18 часа Ми не си прав. Ползвам айфони от 2010-та. Опцията за здраве на батерията я има от 2017-та. (или някъде там) От тогава съм сменил 4 айфона и само 14 про е бил с толкова скапана батерия. Пълни глупости говориш! От 2 години съм с 14 Pro и ползвам телефона ежедневно като преносим компютър! Опцията “винаги включен екран” никога не съм я спирал.! В момента живота на батерията ми е 100%, ако искаш мога да кача скрийншот с днешна дата!?Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Dimitrov71 Публикувано преди 9 часа Публикувано преди 9 часа преди 8 часа, Иван Димов написа: Пълни глупости говориш! От 2 години съм с 14 Pro и ползвам телефона ежедневно като преносим компютър! Опцията “винаги включен екран” никога не съм я спирал.! В момента живота на батерията ми е 100%, ако искаш мога да кача скрийншот с днешна дата!? Sent from my iPhone using Tapatalk Не се заяждам, но наистина ли мислите, че след 2 години ползване състоянието на батерията е наистина 100%, т.е., като нова… 1 Цитирай
Иван Димов Публикувано преди 6 часа Публикувано преди 6 часа преди 2 часа, Dimitrov71 написа: Не се заяждам, но наистина ли мислите, че след 2 години ползване състоянието на батерията е наистина 100%, т.е., като нова… Естествено, че не мисля! Казвам факти, които виждам и телефона ги показва. Съвременните айфони държат по 1 ден при нормално използване. Тоест, зареждаш го вечер и другия ден те изкарва до вечерта, това е. Преди седмица брат ми си взе чисто нов 17 PRO, който се държи по абсолютно същия начин като моя. Държа да отбележа, че ако по цял ден се гледат клипове и видео, нещата ще са доста различни, относно продължителноста на издържане на батерията! 1 Цитирай
dessyteneva Публикувано преди 2 часа Публикувано преди 2 часа Аз също бях доволна от батерията на 14 Pro, на 23 месеца го продадох на 91% живот, разбира се зависи от начина на ползване, но имаше много негативни ревюта в нета за модела, а всъщност поне за мен си беше добре. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.