gogi6 Публикувано Март 7 Публикувано Март 7 Да. При мен беше включено около час и си помислих, че работи. Сега проверих и пак е изключено. 1 Цитирай
judasa Публикувано Март 9 Публикувано Март 9 Някой да пробва да сложи парола на чат на вайбър. (Пробвайте с някой с който не си пишете). След което като извикам чата, не мога да кликна на човека. Добавих друг чат - същата работа. Рестарт на тел - не помага. Цитирай
robot Публикувано Март 9 Публикувано Март 9 Няма проблеми при мен. Като отворя някой скрит чат с пасс, ми се иска Face ID. Иначе дори да има проблем с някой апп не виждам това как е свързано с версията на iOS? Цитирай
ludiamax Публикувано Март 9 Публикувано Март 9 преди 10 часа, judasa написа: Някой да пробва да сложи парола на чат на вайбър. (Пробвайте с някой с който не си пишете). След което като извикам чата, не мога да кликна на човека. Добавих друг чат - същата работа. Рестарт на тел - не помага. След един от последните ъпдейти го омазаха. Трябва да цъкнеш горе в дясно за нов чат и да извикаш името. Така работи при мен. 1 Цитирай
penmark Публикувано Март 11 Публикувано Март 11 Някой с две карти да е забелязал, че на първата (есим) обхвата намаля? Като махна физическата и сигнала на есим се усилва… Цитирай
stangen Публикувано Март 11 Публикувано Март 11 (редактирано) При мен винаги е обратното, на първата карта ми е пълен, на втората карта винаги е на две чертички. Редактирано Март 11 от stangen Цитирай
penmark Публикувано Март 11 Публикувано Март 11 (редактирано) Сигурно зависи коя е есим. Редактирано Март 11 от penmark Цитирай
judasa Публикувано Март 14 Публикувано Март 14 Нещо тихомълком ми е изчезнало ECG-то. А преди 2-3 седмици показвах на някой как работи. Цитирай
chayanne Публикувано Март 14 Публикувано Март 14 Не е. При мен е налично — серия 7, последна ОС. Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Kery70 Публикувано Март 16 Публикувано Март 16 На Ултра също си го има с последната версияSent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
turganay Публикувано Март 19 Публикувано Март 19 Здравейте, не знам дали тук е правелния въпрос, ако не е моля да бъде преместен. Днес активирах нов iPhone 15 и в началните настройки го зададох като нов. Склед като го стартирах има ли вариант да пусна backup от стария апарат за да не се занимавам да исталирам над 50 приложения, както да им оправям настройките. Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 19 Публикувано Март 19 Май трябва пак да го ресетнеш и да му дадеш да върне бекъп, а не като нов.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 1 Цитирай
turganay Публикувано Март 19 Публикувано Март 19 Да Деси, но доколкото чета тук из форума, доста от колегите не са доволни с връщане на backup. Благодаря все пак, май ще му отделя 2 часа за настройки Цитирай
dessyteneva Публикувано Март 19 Публикувано Март 19 Пробвай, винаги можеш да го реснеш наново, аз съм с върнат бекъп и никакъв проблем (14 про), само сега на последния ъпдейт почна рязко да точи батерия и ресетнах мрежовите. Тия 2 часа винаги можеш да ги изгубиш, ако намериш проблеми, аз не помня вече кой телефон ми е по ред с бекъп.Sent from my iPhone using Tapatalk Pro 2 Цитирай
turganay Публикувано Март 19 Публикувано Март 19 Благодаря Деси, ще връщам, че са над 50 приложения и не ми се занимава. 1 Цитирай
Kery70 Публикувано Март 19 Публикувано Март 19 Аз връщам бекъпи години наред и нямам драма. Sent from my iPhone using Tapatalk 3 Цитирай
Alxx® Публикувано Март 20 Публикувано Март 20 Обикновенно новия го активирам като такъв и после прехвърлям директно от стария безжично, има го като опция и при мак и при iPhone. Няма грешка. 1 1 Цитирай
penmark Публикувано Март 21 Публикувано Март 21 Да не са минали на лятно часово време, че 1 час по рано 😁 Цитирай
Kery70 Публикувано Март 21 Публикувано Март 21 Да, на лятно са Sent from my iPhone using Tapatalk Цитирай
Grievous Публикувано Март 22 Публикувано Март 22 След този ъпдейт, при позвъняване не излиза снимка на цял екран. Да кажа, че един рестарт оправя нещата. 1 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.