uomoto Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 По бързо се респрингва,по бързо инсталва програми от cydia, по бързо отваря сайтовете. Има разлика от 4.0.1, щом аз усетих. Имайки предвид,че не съм спирал multitasking и homescreen-wallpaper. Цитирай
Grievous Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 AppSync4.x ,Install0us(3) не стават имайте го в предвид. С този ъпдейт за забранили инсталирането на кракнати приложения.Пробвах да ги вкарам в телефона и да инстална директно,но ми даде грешка. uomoto, жълтия цвят май ти идва недостатъчен. За пореден път се убеждавам, че се изказваш прибързано без да вложиш грам усилия. Добавяте си репото http://cydia.hackulo.us, цъкате на Installous и с него се инсталира всичко необходимо. ... и Sygic в действие. Тествано и работи на iPhone 3G без да е инсталирано безплатно приложение. Цитирай
uomoto Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 (редактирано) Сега проверих оправило се е. Отначало ми даваше грешка.Някой го е оправил май. Даже AppSyn 4.x ми се инсталира. Редактирано Август 12, 2010 от uomoto Цитирай
Grievous Публикувано Август 12, 2010 Публикувано Август 12, 2010 (редактирано) Ако още веднъж си едитнеш поста след изказване на мод, си заминаваш от този форум. Мисля, че дори прекалено дълго ти търпя глупостите. Ще си позволя да те цитирам какво точно беше написал: Тогава защо при мен не се получава, щом си толкова умен? Редактирано Август 12, 2010 от Grievous Цитирай
The Shaman Публикувано Август 13, 2010 Публикувано Август 13, 2010 Да споделя и аз макар и да стана ясно вече. 3G ФЗ без проблем само, че на redsn0w се посочва 4.0, ънлок с ултрасноу си воала. Цитирай
mckiller Публикувано Септември 4, 2010 Публикувано Септември 4, 2010 Коледи помагайте!!! Значи инсталирах през iTunes iPhone1,2_4.0.1_8A306_Restore на 3G всичко си мина гладко. Но като доиде време да посоча оригинала IOS 4.0.1 фърмуер, на redsn0w_win_0.9.5b5-5 ми изписва това . Пробвах и на друго PC и там същото, пробвах и с redsn0w_win_0.9.5b5-3 и пак този проблем. Благодаря предварително на всички. Цитирай
Alxx® Публикувано Септември 4, 2010 Публикувано Септември 4, 2010 Що не изчете цялата тема? Свали и посочи 4.0... 1 Цитирай
mckiller Публикувано Септември 4, 2010 Публикувано Септември 4, 2010 alxx мерси много изпуснал съм го този момент. Значи да си смъкна IOS4 и да посоча него няма да е проблем , че съм сложил 4.0.1 ? Цитирай
The Shaman Публикувано Септември 4, 2010 Публикувано Септември 4, 2010 Не цялата, само поста над неговия!!! 1 Цитирай
mckiller Публикувано Септември 5, 2010 Публикувано Септември 5, 2010 (редактирано) Всичко се оправи. Благодаря ви. Грешките си бяха моИ, от недоглеждане. Извинявам се още веднъж. Редактирано Септември 5, 2010 от alxx Правописа... Цитирай
dexxtar Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Проблем ли ще е ако сам с iTunes 10. Цитирай
dexxtar Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 (редактирано) Благодаря. Редактирано Септември 6, 2010 от dexxtar Цитирай
iMesho Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Ок , а за 3гс работи ли джайла ? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 6, 2010 Публикувано Септември 6, 2010 Гога, не се коси и не питай, направо пипай.... Цитирай
Jammerbg Публикувано Септември 7, 2010 Публикувано Септември 7, 2010 alxx' ]Последно мнение НЕ СЕ ЦИТИРА!!! Не бъдете жестоки бе хора !!! :) Цитирай
encheveee Публикувано Септември 7, 2010 Публикувано Септември 7, 2010 (редактирано) Здравейте съфорумци Сравнително съм нов във форума и в момента ползвам 3g 8GB което не е от България" Проблема ми е че искам да му върна версия 3.1.3,в момента устройството е 4.0.1 джелнато и отключено. Това от което се притеснявам е ако направя рестор дали ще мога да го активирам тъй като нямам оригинална сим карта> Съжалявам за невежеството си и моля за съвет и помощ. Благодаря ви предварително Редактирано Септември 7, 2010 от encheveee Цитирай
Sladichuk® Публикувано Септември 7, 2010 Публикувано Септември 7, 2010 Щото кака после не моли....Особено такива, дето са нови.... от 5 месеца. alxx: Аха, и такива с по няколко акаунта... Цитирай
djordjone Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 Здравейте. За колко време става Waiting for reboot? Имам чувството, че нищо не мърда. Цитирай
BANNN Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 Почти веднага. Давай на ново. Цитирай
djordjone Публикувано Септември 11, 2010 Публикувано Септември 11, 2010 (редактирано) Всеки път, когато процесът стигне до Waiting for reboot програмата забива. Работя под Windows7. Опитах и на друг компютър. Същият резултат. Телефонът е 3G (32GB) version 4.0(8A293) Каква може да е причината? Има ли други програми за отключване? Благодаря предварително. Редактирано Септември 12, 2010 от djordjone Цитирай
xa0s Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 (редактирано) Хора проблема ми е че след като го джейлна и ми се губи WIFI-a. Някакви предложения ? iPod touch 2G Редактирано Септември 14, 2010 от xa0s Цитирай
Blurry Публикувано Септември 14, 2010 Публикувано Септември 14, 2010 (редактирано) ха0s, предложението ми е или да върнеш към 4.0.2 или да чакаш качествен джейл. Моя айпод е същия и примерно не може да се изключва след като го джейлнах. Както е казал gorgior: Значи, този джейл е за бета версията на iOS 4.1, което означава, че може да очаквате всякакви проблеми. Това мисля, че трябва да обеснява доста неща! Редактирано Септември 14, 2010 от Blurry 1 Цитирай
bugy Публикувано Септември 20, 2010 Публикувано Септември 20, 2010 Здравейте, Hуждая се от спешна помощ.Педи седмица си взех тъй мечтания IPhone 3G/16GB ,когато го взех си работеше със всички оператори,което до колкото съм се запознал означава,че е бил фабрично отключен. Щом се прибрах го свързах с PC-то и си инсталирах iTunes ,през който си инсталирах всякакви безплатни приложения. iTunes ми предложи да ми ъпдейтне версията на телефона от 4.0.2 на 4.1 и аз му разреших да го инсталира.След тази инсталация не съм забелязал никаква промяна в телефона,защото все още не съм се запознал с телефона и не знам какво трябва точно да очаквам от него. Това е първият ми телефон от подобен характер.Днес след дълго четене във форума реших,че трябва да си инсталирам Cydia. Следвах стъпките от тази тема и какво стана. След Jailbreak-а и инсталацията на Cydia ,забелязах бялата и икона,но не само нейната,също така Safari и messages,също са бели,НО това не е всичко по-лошото е ,че освен интернета който спря да функционира/ WiFi-то по –принцип не работи,то не ми е важно/ ,но ми изчезна иконата CALLS и не мога да набирам никакви телефони дори и от Contacts,а когато ми звънне телефона си вдигам,но не чувам нищо,мен ме чуват,а аз тях не. Бих бил много благодарен някои да ми отвори очите,как да си оправя машинката да бъде нормално функционираща. Не ми пука за информацията в телефона,важното е пак да заработи. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.