HaDaPeH Публикувано Април 21, 2011 Публикувано Април 21, 2011 Здравейте съфорумници. С Ipod Touch 2G съм fyrm.4.1 Изпълних стъпка по стъпка всичко както е указано. Стигам до 1 положение дето нахапания ананас инсталира нещата на устройството но преди да завърши ми излиза нахапаната ябълка и след няколко секунди бял екран и това се повтаря безспирно... Използвам червения снежец 0_9_6b2 При мен ли е грешката а и търсих във формума и не можах да открия как от 4.1 да даунгрейдна до 3.1.3 моля за съвет и се извинявам предварително ако съм нервирал някои с поста си . Благодаря предварително Цитирай
Alxx® Публикувано Април 21, 2011 Публикувано Април 21, 2011 shift&restore и посочваш 3.1.3. П.П. Я пробвай да пернеш 4.1 с редсноу рц14? Има го качен във форума. Цитирай
HaDaPeH Публикувано Април 21, 2011 Публикувано Април 21, 2011 В интерес на истината пробвах преди да го джаилна да го даунгрейдна с Аитунс но не стана исписа ми някаква фатална грешка за това пробвах с със снежеца но и това не стана . Сега не мога да включа устроиството излиза ми ябълката и после бял екран и тва се повтаря постоянно .Някакви идеи ??? Цитирай
Alxx® Публикувано Април 21, 2011 Публикувано Април 21, 2011 Аха, ДФУ и рестор с чист, оригинален 3.1.3 Ако на твоя комп не ще, вземи на заем. П.П. Само не ме питай какво е дфу... Цитирай
HaDaPeH Публикувано Април 21, 2011 Публикувано Април 21, 2011 Давам му шифт рестор посочвам му оригинал 3.1.3 свален от тук и ми дава грешка сега му дадох оригинален рестор който ще ми сложи 4.2 от Аитюнс-а което не ме устроива много но маи нямам голям избор .Как да му сложа 3.1.3 после пробвал съм по какъв ли не начин и не става . Пък ако няма начин как да джеилна 4.2 без пак да изпадам в някви странни ситуации в които устроиството даже не се вклучва ?? Знам какво е DFU Цитирай
bushi555 Публикувано Април 27, 2011 Публикувано Април 27, 2011 Момчета и момичета моля помогнете.Искам да си направя телефона на версия 4.2.1 сега съм с 3.1.2.Телефона ми е 8GB 3G фърмуера ми е 05.12.01.Доста четох по форума но не мога да разбера как става. Молбата ми е следната дали ще можете да ме упътите каде пише как става това стъпка по стъпка или някой да ми пише няма значени просто искам да го прочета някаде и да се заемам да действам пък ако успея супер ако не ще го пращам в сервиз.Моля Ви помогнете целия форум изчетох и се обарках още повече БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО. 1 Цитирай
naidenoff Публикувано Април 27, 2011 Публикувано Април 27, 2011 Моя съвет е: С 3G да си седиш на 3.1.2 Но ако ти е "зор", и ако си наистина с фабрично отключен..... закачаш за Туньо и даваш ъпдейт. Последният наличен фърмуер за 3G е именно 4.2.1 ( а за 2G e 3.1.3) Внимавай много и деиствай, само ако си сигурен че си с фабрично отключен ( при фабрично заключен, само с къстъм), след това темата за джейл на iOS 4.2.1 Оправи си профила, там пише че си с 2G, а такова фабрично отключено още няма.... съвсем ме обърка...... Цитирай
bushi555 Публикувано Април 27, 2011 Публикувано Април 27, 2011 Ама аз не знам как да разбера дали е ФЗ или ФО Цитирай
SpLiT Публикувано Април 27, 2011 Публикувано Април 27, 2011 (редактирано) Еми вземи да попрочетеш, писано, писано, ама кой да чете?! Найденов ти каза да си оправиш профила, защото заблуждаваш и някой може такъв съвет да ти даде, че да плачеш... но ти си знаеш най-добре! П.П: Казваш два пъти в поста си, че си изчел целия форум... ако беше щеше да си се оправил и нямаше да пишеш глупости! Вземат от Глобул да ми върнат телефона, че най-накрая ще ме баннете... по цял ден кисна във форума и се опитвам да помагам Редактирано Април 27, 2011 от SpLiT Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.