WolfDale Публикувано Юли 17, 2010 Публикувано Юли 17, 2010 Целия проблем с тази антена идва от дизайна на самия телефон: ако не беше направен с такава форма - да не лепва идеално в дланта, проблем нямашае да има (както е при HTC и Blackberry) и никой нямаше да мрънка. Също подкрепям напълно позицията на neol23. Цитирай
huri Публикувано Юли 17, 2010 Публикувано Юли 17, 2010 Едно бързо видео това е моя телефон... на терасата... за better reception :D : http://www.youtube.com/watch?v=RvuFAACvHaA Цитирай
vasko1987 Публикувано Юли 17, 2010 Публикувано Юли 17, 2010 Добре, че чак сега стана ясно, иначе всички щяхме да сме още с 2Г. Цитирай
tommy Публикувано Юли 18, 2010 Публикувано Юли 18, 2010 (редактирано) Ползвам iPhone 4 вече седмица и не намирам абсолютно никакъв проблем с обхвата. Нямам нито едно разпаднало се обаждане. Да не говорим как ли не го стисках и осуквах - ту с лявата ръка, ту с дясната, та аджеба да проверя как падат тези бар-четата и нищо... Работи си както стария ми 3G - безотказно. Лично мнение е, че проблем има, но той е адски преекспониран: затова - който иска iPhone - да си купи, който не - не. Това е. Редактирано Юли 18, 2010 от tommy Цитирай
prasko Публикувано Юли 18, 2010 Публикувано Юли 18, 2010 С Провеждане на разговори няма проблем. Проблема е при ползване на интернет през оператора! 3G мрежата е за по-бърз пренос на данни и не пречи на провеждането на нормален разговор при липсата му. Хаиде сега пробвайте с интернета, а не с провеждане на разговори. Цитирай
bboyg Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Всичко е много усукан и хитър пазарен трик, а ние им правим услуга не спирайки да ги говорм. На времето така обсъждаха Азис и тия дето го плюха най-много, го направиха звезда. Елементарна тактика от край време. И преди някой да тръгне да ме съди и да ми обяснява, колко ми е неуместен коментара, да опита да загърби пристрастията и да помисли трезво. Цитирай
netcomlan Публикувано Юли 19, 2010 Публикувано Юли 19, 2010 Докато няколко десетки хиляди инжинирстват, Ябълката може де е продала близо 4000000 апарата. Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 20, 2010 Публикувано Юли 20, 2010 zagg, предлагат решение: http://www.zagg.com/iphone-4-antenna-fix.php Цитирай
WolfDale Публикувано Юли 20, 2010 Публикувано Юли 20, 2010 ZAGG май удариха 6-ца от тотото с това предложение, според мен Това решава проблема по доста разумен начин . Цитирай
bboyg Публикувано Юли 20, 2010 Публикувано Юли 20, 2010 Не не, най-разумното в случая е да НЯМА проблем Цитирай
delmondo Публикувано Юли 20, 2010 Публикувано Юли 20, 2010 Айде пак се почна "Тука има , тука нема"... Цитирай
The Shaman Публикувано Юли 23, 2010 Публикувано Юли 23, 2010 Apple, нападнаха и Нокия http://www.youtube.com/watch?v=-b-aoZNv-q0 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Юли 23, 2010 Публикувано Юли 23, 2010 Обърках се вече Вчера си играх с iPhone 4 на Aveliky и обхвата не мръдна! Няма такава красота :clap: Нооо, мисля да изчакам още малко :think: Цитирай
intruder Публикувано Юли 23, 2010 Публикувано Юли 23, 2010 Ела да си поиграеш и с моя за да ти мине объркването. По темата се писа прекалено много и повечето хора, като че ли остават с погрешно впечатление, че проблема е толкова голям та телефона не става за ползване. А това просто не е така - иначе всички закупили телефона щяха да го върнат. Ето как стоят нещата от моя гледна точка: Проблема си съществува, но се проявява рядко и обикновенно проявлението е само влошаване на сигнала. При нормална употреба до сега не ми се е случвало да дропне разговор или да ми е спрял мобилния интернет. Вчера опитвах отново да го държа 'неправилно' с лявата ръка само и само да ми дропне разговора (при пусната 3G мрежа) - чаках 3 минути и разговора не беше дропнат. Каквито и допълнителни фактори да подсилват проявлението на проблема - сила на сигнала, потни ръце, лунна фаза и т.н. със сигурност мога да кажа, че ако е спряна 3G мрежата (или просто ако няма 3G покритие) - проблема просто не съществува. Цитирай
netcomlan Публикувано Юли 23, 2010 Публикувано Юли 23, 2010 В последно време много трудно разбирам блудкавосантименталните коментари на юзери от този тип над мен. Надявам се да не обиждам никой, но пак заявявам- в тези и чужди форуми пишат хора, който може би не са се и докосвали и до 3GS/ собствен/, да не говорим за 4-та. Та ... само АТ&Т са резнали на 3200000 балъци с този скапан телефон. Айде моля Ви, ако нямате кво да правите не пишете глупости, тъй като много хора не смеят да си купят новата жица, която е брилянтно бижу, и безумно инженерство устройство, надминавайки в хиляди пъти всички подобни и смешни опити на конкуренцията. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 При мен обхвата пада с 1-2 черти, но не го губи напълно. Цитирай
Severus Публикувано Август 10, 2010 Автор Публикувано Август 10, 2010 Качих Signal.app. Влошава между 20-30 децибела. Ако си на място с добър обхват не е проблем. Но при слаб сигнал си е проблем. Както и да е. Това е поносимо, калъфче или "правилен захват". Но бъга с проксимити сензора е мега досаден. Пуснах и тема. Цитирай
ThUnDeR Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 На клипа при 3 черти обхват пада до 1 като го хвана. Цитирай
prasko Публикувано Август 10, 2010 Публикувано Август 10, 2010 Досега не съм го губил обхвата нарълно! Проблема е единственно в мобилния нет. Аз правих тест с iNetworkTest. При 3Г - скороста пада с 30-50%. Относно проблема на ammcfc с проксимити сензора, при мен не съществува. Цитирай
Severus Публикувано Август 10, 2010 Автор Публикувано Август 10, 2010 (редактирано) При всичко го има. Явно държиш телефона много плътно прилепнал към ухото или под голям ъгъл. Както и да е, радвай се щом не ти се случва. П.С. netcomlan: Искам да те питам нещо лично, ако искаш на ЛС ми отговори. Ако Стив си поиска, ще му дадеш ли? Редактирано Август 10, 2010 от ammcfc Цитирай
Severus Публикувано Септември 11, 2010 Автор Публикувано Септември 11, 2010 Излезе и официално съобщение на сайта на Apple, показващо какво да очакваме след 30 септември: "Вече знаем, че проблемът с антената е по-малък отколкото считахме в началото. На малкият процент потребители с iPhone4, които се нуждаят от бъмпър, ние ще продължим да им го осигуряваме безплатнo. За всички останали, след 30 септ. 2010, спираме програмата за безплатна доставка на бъмпъри и се връщаме към стандартната политика за рекламация. Потребители, които имат проблем с антената, ще трябва да позвънят на AppleCare, за да си поискат безплатен бъмпър" Цитирай
blizzard Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 Здравейте! Имате ли информация какво стана с новите iPhone 4 които са пройзведени след 30 септември? Проблема с антената решен ли е? Цитирай
WolfDale Публикувано Октомври 6, 2010 Публикувано Октомври 6, 2010 Някой спомена, че проблема липсва при някои от телефоните, които предлагат GL***L в момента, но май не е при всички, т.е. може би е е пуснат някакъв римейк на пазара. Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.