Премини към съдържанието
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• 0

Грешка 3194

Въпрос

Публикувано

Здравейте! Днес исках да направя рестор но немога, дава ми грешка 3194. Как да го оправя? Бях с 4.0 и правя рестор пак с 4.0 с iTunes 9.2 съм.

Recommended Posts

• 0
Публикувано

Тази грешка конкретно не е свързана със сървърите им.

• 0
Публикувано

Шамана е прав от PC -to , на мен ми е давало същата грeшка , имаше един процес в Аdministrative Tools" - "Services" на Виста и Win 7 , който плюеше тая грешка, само да седна на win 7 и ще му пратя кой процес се превключваше на manual един Reset и всичко тръгваше :)

• 0
Публикувано

Опитвам се да ресторна един 4S, даде ми грешка 3194, промених хост файла като пробвах и двата сървъра

74.208.105.171 gs.apple.com 74.208.10.249 gs.apple.com, но сега ми дава error 21. Видях, че тва се оправя с махане на сървърите в хост файла, но така се връщам в изходна позиция. Телефонът е с 5.1.1, джейлнат, има запазени SHSH за 5.1.1 и се опитвам да го ресторна именно с тази версия.

• 0
Публикувано

Не може!

• 0
Публикувано

Значи направо да го качвам на 6.0.1?

• 0
Публикувано

Прегледай тази тема.

• 0
Публикувано

Ей жив и здрав да си Веско, веднъж да изтрезнея покрай тея празници и ще почерпя :D

• 0
Публикувано

Здравейте! Едвам намерих сили да го кажа.. Телефона ми се побърка.. ако тръгна да изброявам какви работи прави няма да ми стигне времето.

Както и дае,реших да го ресторна,да го освежа малко,но ми дава прословутата грешка 3194.. Сега разбирам колко е сериозно :(

В Сидия ми пише "See TSS Center (below) to request IOS SHSH,а до скоро имах от 4.3.3 до 6.0.1 на която съм сега.Къде са отишли не знам...

Присъединете се към разговора

Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.

Гост
Отговори на този въпрос...

×   Вмъкнахте текст, който съдържа форматиране.   Премахни форматирането на текста

Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Разглеждащи в момента   0 потребители

• Няма регистрирани потребители разглеждащи тази страница.
Ремонт на покриви | Ремонт на покриви цени | Хидроизолация на покриви

• Добави ново...