snooperchi Публикувано Януари 30, 2014 Публикувано Януари 30, 2014 Колеги, не знам дали е пускано тук, но изгарях от желание да ви го постна. :D От един автомобилен форум: Въпрос: Проверявам нивото на маслото с щеката и е сухо! А таблото показва, че е нормално и лампичката за маслото не свети. На кого да вярвам - на щеката или на лампичката? Отговор: Вадя си члена, меря с линийката - 15 см, а жената ми твърди, че на усещане е 5 см! На кого да вярвам - на линийката или на жената? 13 Цитирай
N1k0lA Публикувано Януари 30, 2014 Публикувано Януари 30, 2014 Уважаеми приятели, Нужен ми е съвет. Благодаря ви предварително. От известно време заподозрях гаджето ми, че кръшка. Както обикновено. Ако вдигна аз телефона - затварят. Взе често да се среща с “приятелки”, а като я питам с кой е била, казва, че не ги познавам. Взех да гледам през прозореца кога ще пристигне с такси, а тя идва зад ъгъла и не мога да разбера с каква кола е дошла. Както и да е, никога не бих я разпитвал за такива работи, но когато снощи късно пак тръгна на някаде, не се сдържах. Слязох до моята кола, залегнах зад нея и започнах да наблюдавам какво ще стане. И гледам - ужас! Долните тампони на амортисьорите станали на нищо! Как мислите, дали ще мине само със смяна на тампоните или ще трябва да се изръся и за амортисьори?" 8 Цитирай
adept Публикувано Януари 30, 2014 Публикувано Януари 30, 2014 Така и така сме на авто тема ... - Защо на задното стъкло на Форд подгревателя е безотказен? - За да ти е топло на ръцете през зимата, докато го буташ ... 10 Цитирай
The Shaman Публикувано Януари 30, 2014 Публикувано Януари 30, 2014 Извън темата, но това за Форд са пълни булшит (което пък от своя страна не е порода кучета)! Иначе: Зимата не работели само мангалите и фордовете 2 Цитирай
alex.7777 Публикувано Януари 30, 2014 Публикувано Януари 30, 2014 Форд единствено Мустанг и то стария модел 1996-2004г. Майка завела дъщеря си на преглед при гинеколог.След прегледа попитала доктора на четири очи: -Докторе, да Ви попитам дали на дъщеря ми вече и е откъснато цветето. -На дъщеря Ви и е пръсната САКСИЯТА ..... 5 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Януари 30, 2014 Публикувано Януари 30, 2014 -Защо на фордовете са им толкова големи предните стъкла? -За да видиш колко голям идиот я кара! П.П. Надявам се да не засегна някой 5 Цитирай
Asen_77 Публикувано Януари 31, 2014 Публикувано Януари 31, 2014 http://vevesti.bg/galeria/85-naj-nelepite-svatbeni-snimki 1 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 1, 2014 Публикувано Февруари 1, 2014 Москва. Човек маха на такси . Качва се ма предната седалка до шофьора, тръгват по булеварда. Изведнъж пита таксиджията: - Брат, проблем ли ще е,ако извадя и аз едно кормило и също "шофирам" - Не виждам проблем... шофирай си Нашият грейнал от щастие, вади един волан от УАЗ-ка и започва да го върти... В лявата лента покрай тях прелита Мерц-600. Онзи от Mерцедеса мярнал с периферното зрение, че в таксито двама въртят "герврека"... не повярвал на очите си ...намалил и минал вдясно да ги огледа ...изравнили се ..онзи ги зяпа невярващо ..и в този момент нашият с волана рязко "завива' надясно .. Шофьора на Мерцедеса в паника - рязко вдясно и в канавката .. Гръмогласен смях от таксито... Нашият вика на таксиджията: - И мен така ме прецакаха вчера! 10 Цитирай
BulgarianSS Публикувано Февруари 1, 2014 Публикувано Февруари 1, 2014 Руснак отива в турска дискотека в Германия с тениска, на която пише с големи букви „ВИЕ ТУРЦИТЕ ИМАТЕ 3 ГОЛЕМИ ПРОБЛЕМА“. Охраната на входа го спира, леко го избутва и пита: - К’ъф ти е проблемът на тебе, бе? Руснакът казва: - Е т’ва ви е първият проблем, от нищо праите нещо… Обръща се, а зад него 5 човека вече са се събрали да го бият. Руснакът вика: - Е т’ва ви е вторият голям проблем, за нещо, което сам човек може да свърши, се събирате тайфа. Ония вече яко се ядосали и извадили ножовете да го колят. Руснакът казал: - Е т’ва ви е третият голям проблем, на престрелка идвате с ножове! И извадил Калашника. 13 Цитирай
Alxx® Публикувано Февруари 1, 2014 Публикувано Февруари 1, 2014 Много старо, много. Последните две страници все повторения 6 Цитирай
Pe6o666 Публикувано Февруари 1, 2014 Публикувано Февруари 1, 2014 Двама воайори си говорят: -Какво ще правим днес? -Ще видим. Снайперист на позиция внимателно настройва оптиката. Телефона му звъни: -Скъпи, мама дойде! -Виждам... 12 Цитирай
alex.7777 Публикувано Февруари 2, 2014 Публикувано Февруари 2, 2014 - Защо никой не закача циганчето от 1А клас? - Защото баща му е от 5Б. Отишъл един циганин в Германия, защото му разправяли че там парите направо по улицата се търкалят. Върви си по улицата и вижда портмоне пълно с пари. Аха да се наведе да го вземе, па си рекъл: - Е па няма от първия ден да им работим, я 8 Цитирай
rumboni Публикувано Февруари 2, 2014 Публикувано Февруари 2, 2014 - Вземи тия лешници, че баба няма зъби. - Ммм, много са готини, бабо, откъде ги взе? - От тофифи, бабе. 2 Цитирай
ayl Публикувано Февруари 2, 2014 Публикувано Февруари 2, 2014 Отишла една блондинка на гинеколог и му казала: - Докторе, странна работа - всяка сутрин се събуждам и намирам по една пощенска марка, лепната там долу между краката ми. Прегледал я докторът и започнал да пише. - Какво ми има, докторе? - попитала тя - Какво пишете? - Пиша ви направление при очен лекар. Това не са пощенски марки, а лепенки от банани... 7 Цитирай
eek Публикувано Февруари 2, 2014 Публикувано Февруари 2, 2014 (редактирано) Редактирано Февруари 2, 2014 от eek 4 Цитирай
Monro Публикувано Февруари 3, 2014 Публикувано Февруари 3, 2014 (редактирано) Алекс, тъкмо затова влизам, да публикувам тоя бут... изпреварил си ме и то преди часове Редактирано Февруари 3, 2014 от Monro 3 Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.