tonygti Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Има в темата подчертано да деоторизираш преди реинстал. Един път годишно в туньо можеш да ресетнеш всички оторизации, и да подновиш само необходимите. Моята регистрация е от 8 месеца и нещо. Мога ли да ресетна ауторизациите и да оставя тези, които ми трябват и как става това? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Влез в профила си в акаунта и оттам. Цитирай
tonygti Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Срещу Computer Authorizations нямам нищо за промяна? Цитирай
Severus Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Не разбрахте ли, че може да се ресетнат оторизациите само ако вече сте достигнали 5?! Преди това - не може. Цитирай
Anthony Публикувано Август 9, 2009 Публикувано Август 9, 2009 Както ти каза Сладичък, трябва да влезеш в акаунта си. Това става от Store/View My Account. Трябва обаче да си оторизирал 5 компютъра за да може да ги деоторизираш всички. Цитирай
kojona Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 аз изобщо не мога да стартирам iTunes направо се побърквам на компа на баща ми тръгва на моя не моля помогнете какво да правя? Цитирай
Sladichuk® Публикувано Август 10, 2009 Публикувано Август 10, 2009 Е, толкова ли е сложно да преинсталираш, като преди това почистиш остатъчните файлове след деинсталацията... Пък ако си стигнал до 5 оторизации, и не смееш, че ще изгубиш акаунта след нова инсталация, тогава май трябва да научиш как без да деинсталираш itunes, да върнеш системата (под Win) към предходен момент (System Restore към конкретена restore point, когато всичко е било ок) и там да деоторизираш в iTunes, да го преинсталираш, и т.н. Цитирай
619 Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 Може ли някои да помогне .. опитвам да направя регистрацията .. разполагам с iTunes 9.0 ... давам на стора после избирам Америка ии после в дясно не ми излиза това Top Apps имам като под менюта .. Филми , Музика , Сериали но не и това което е даденото на обяснението за регистрацията .. Цитирай
winterbg Публикувано Септември 10, 2009 Публикувано Септември 10, 2009 !!!!!!!!!!!!! Отгоре в ляво избираш "App store", после където пише "iTunes Store" ( отгоре в ляво на заредената страница ) надолу има "App Store". От там избираш ( след като скролнеш надолу ) фрее аппс или гамес ... Това е Цитирай
kokoman Публикувано Септември 13, 2009 Публикувано Септември 13, 2009 Не трябва да се регваш отгоре,а да избереш фрее апп за доунлоад и тогава като ти поиска лог,токава се регваш :exclaim: :exclaim: Цитирай
alfons_0000 Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 На 17 стъпка-none-to липсва при мен.Какво се прави при този случай? Цитирай
mupo Публикувано Септември 18, 2009 Публикувано Септември 18, 2009 Четеш и изпълняваш каквото пише и по-специално каквото пише на т.2 Цитирай
dargeo6 Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 Здравейте първо благодаря за подробната информация относно регистрацията, направих всичко както е описано, но явно има някакъв проблем и не мога да завърша регистрацията си получих мейл на пощата си, но след потвърждаване ми дава прозорец "This AOL screen name has not yet been used with the iTunes Store. Please review your account information." и не мога да направя нищо освен да дам Cancel или да започна нова регистрация, което е абсурдно ще съм благодарна на някаква помош, наистина искам да ползвам приложенията.. Цитирай
mupo Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 В този прозорец Apple (ябълката) или AOL си избрал? Цитирай
dargeo6 Публикувано Септември 29, 2009 Публикувано Септември 29, 2009 ох, оправих се и то с пощата в абв, преди продвах с друга в АОЛ и нещо не се получи... оторизирах си компютъра, всичко беше точно, докато обаче не се опитах да си прехвърля апликации, но ми даде, че не ми е оторизиран ?? а в акаунта ми пише, че си имам едно устойство, което си е оторизирано... Sladichuk: Хайде сега,както си се оправил, оправи и познанията си относно правилата, и ги спазвай, и си припомни и какво значи главна буква и пунктуация (която не е само запетаи) в българския език, да не се предупреждаваме официално! Цитирай
azsamtam Публикувано Октомври 20, 2009 Публикувано Октомври 20, 2009 Току що се регнах за първи път, използвах Ръмънския iTunes, стана веднага даже получих и мейл веднага. Сега остава само да пристигне моят iPod Цитирай
jicall Публикувано Октомври 28, 2009 Публикувано Октомври 28, 2009 Благодарност и уважение към Aveliky.Изключително рядко срещам по форумите толкова коректно и добре написано ръководство за каквото и да било.Моите почитания. Цитирай
rurny Публикувано Ноември 25, 2009 Публикувано Ноември 25, 2009 Аз успях най-накрая да го направя този I tunes account!! Ура! Потвърждението на мейла ми дойде почти миигновено. Нямаше и минута. Благодаря на създателите на този чудесен форум! Цитирай
eli9735 Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Здравейте ! Регистрацията ми е от вчера и след като се порових намерих темата и прочетох всичко от до . Относно безплатната регистрация в iTunes прявя всичко което е описано но стигна ли до кредитните карти където трябва да маркирам none ...това го няма ! просто нямам none МОля помогнете :neutral: :neutral: Цитирай
intruder Публикувано Декември 29, 2009 Публикувано Декември 29, 2009 Просто не правиш всичко 'от - до'. Не трябва да отиваш от менюто и да избираш 'Create Account' ами както си пише в първия пост трябва да избереш безплатно приложение и като ти се появи диалога за въвеждане на потребител и парола от диалога да избереш бутона 'Create Account'. Тогава ще има опция 'None' при посочването на кредитна карта! Цитирай
kdmion Публикувано Януари 9, 2010 Публикувано Януари 9, 2010 Добре каквото и да правя немога да се регистрирам дава ми Press enter valid Security Code. Цитирай
linkinpark79 Публикувано Януари 27, 2010 Публикувано Януари 27, 2010 Не иска да ми приеме картата.Visa Electron.Ако може някой да ми помогне. Цитирай
Alxx® Публикувано Януари 27, 2010 Публикувано Януари 27, 2010 При още един пост, като горните два - ще ви "резна" за по месец! Апстор България няма!!! Регистрацията сработва само при искане на безплатен гифт кард във чужд стор. Ръководството е написано като за първолаци! Цитирай
nikyyyyy Публикувано Февруари 3, 2010 Публикувано Февруари 3, 2010 Искам да попитам понеже никъде не ми беше отговорено и не намерих във форума как да си направя платена регистрация, за да си купувам приложенията, за коя страна е най-добре да я направя регистрацията т.е в коя страна е най-пълен Стора, към коя държава може да си направиш регистрация от България, дали има някакви ограничения и прочие. Картата ще е кредитна Виза, не би трябвало да има проблем мисля. Ще ми трябват само данните отзад на нея или и още нещо? И за коя страна с какви адреси трябва и кодове трябва да се регистрирам? Благодаря предварително Цитирай
Recommended Posts
Присъединете се към разговора
Можете да публикувате сега и да се регистрирате по-късно. Ако имате акаунт, влезте сега да публикувате с вашия акаунт.